- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.181
Rica ederim canim :) Kalinlastirma ne kadar surer, degisken bence ama 27' si gibi tekrar gidiyorum, kalinlastirma baslar sanirim. Kaan Bey uygun bulursa da yilin ilk haftasindan sonra olurum gibi. Sanirim 10 gun civari surecek :)Cevabın için çok teşekkürler rahim kalınlaştırma ne kadar sürüyor acaba kafamda transfer zamanını oluşturmaya çalışıyorum da tabi inşallah herşey yolunda giderse
Yeniyıl bebeği olacak seninkiler inşallah ikiz olur bir kız bir oğlanRica ederim canim :) Kalinlastirma ne kadar surer, degisken bence ama 27' si gibi tekrar gidiyorum, kalinlastirma baslar sanirim. Kaan Bey uygun bulursa da yilin ilk haftasindan sonra olurum gibi. Sanirim 10 gun civari surecek :)
O tarihlerde belki yine karşılaşırız benm belki histom olur ocak başı gibi :)Rica ederim canim :) Kalinlastirma ne kadar surer, degisken bence ama 27' si gibi tekrar gidiyorum, kalinlastirma baslar sanirim. Kaan Bey uygun bulursa da yilin ilk haftasindan sonra olurum gibi. Sanirim 10 gun civari surecek :)
Ayyy ayyy
Artik gelir elimi tutarsin nasil olsa muayene odasinda olcak
Bu arada burda histo histo diye diye nerdeyse refik beye de oyle dicek oluyorum son anda toparliyorumyukardada yanlis yazmisim ofis hiSteroskopi olucakti
Canım ben yaklaşık 1,5 yıl önce ege üni.de rahim filmi cektirmistim ve bütün hastaneyi ayağa kaldırmıştım.. Senin gözünü asla korkutmak istemem hatta ve hatta perşembe benimde histom var.. Bende tırsıyorum uyutulmaktan ama o acıdan daha iyidir diye düşünüyorum.. Panikliyorum çarpıntım falan başlıyor.. Sonra hemşirelere panikledim konuşun benimle lütfen diyorum.. Sağolsunlar ilgileniyorlar da :) hatta Kaan beye söyledim uyutulmasam olmaz mı diye o da madem hastaneyi ayağa kadırdın hic gereği yok diyip gülmüştü.. Daha önceki yazılarını okumadım eğer rahim filmi çektirmediysen uyutulmadan bi daha düşün derim
Sende benim gibi anestezisiz yaptırmışsınHemşire bana "kadın hastalıklarında yaşayabileceğin en ağır işlemi yaptırdın ve hiç sesin çıkmadı bravo valla hadi geçmiş olsun demişti." Acı eşiğim gerçekten yüksek ama bir daha olsa kesinlikle anestezi yaptırırım. Kendime uzun süre gelememiştim o işlemden sonra
Kizlar naber neler yapiyorsunuz beni esim utanmasa wc bile kaldirmayacak yaymaktan cok sikildimIlk dusu ne zaman aldiniz ben giricem bırakmıyor
Kızlarrrrrr iyi hafta sonları transferi olan arkadaşlar bebişlerle nasıl gidiyor
TeşekkürlerYeniyıl bebeği olacak seninkiler inşallah ikiz olur bir kız bir oğlan
Umarım, güzel olur canımO tarihlerde belki yine karşılaşırız benm belki histom olur ocak başı gibi :)
ben de aynı durumdayım bugün 5.günümdü sadece iğne için çıktım dışarı hem eşim hem annem çok hassas yarın çıkıp 1 saatlik falan yürüyüş yapayım diyorum kızlar abartı olmaz dimi?
günler yavaaaş yavaşşş geçiyor canım arka taraflarım ağrıdı yatmaktan ama bi an hayal kuruyorum gebelik testim pozitif çıkmış herşey yolunda gitmiş... herşeye değer diyorum...
Kızlar inşallah pozitif sonucu göreceksiniz ben inanıyorum sen bir saati yarım saate indir canım ilerleyen günlerde arttırırsınben de aynı durumdayım bugün 5.günümdü sadece iğne için çıktım dışarı hem eşim hem annem çok hassas yarın çıkıp 1 saatlik falan yürüyüş yapayım diyorum kızlar abartı olmaz dimi?
günler yavaaaş yavaşşş geçiyor canım arka taraflarım ağrıdı yatmaktan ama bi an hayal kuruyorum gebelik testim pozitif çıkmış herşey yolunda gitmiş... herşeye değer diyorum...
Günaydın Kızlar,
Haftasonu yoktum, okuyacak ne kadar çok şey birikmiş? beynim döndü valla... Transfer sonrası dinlenen arkadaşlar abartmaya gerek yok, 2 gün istirahatten sonra 3. gün normale dönün yavaş yavaş, tabi ağır işler yapmadan... Histo ve çizik işlemiyle ilgili olarak bende anestezisiz çizik atacaktı Kaan Bey ama rahim ağzım açılmadığı için daha sonra anesteziyle yapmak zorunda kaldılar çünkü rahim ağzı açılmadığı için o kadar canım yandı ki anlatamam... Anesteziyle uyutulmak konusunda da ben çok rahatım açıkçası. Yıllardır bebek uğruna defalarca uyutulup işlem gördüm ve bayılıyorum anesteziye.. 10 dk uyuyup bu kadar dinlenmiş mi uyanır insan? O kadar derin uyuyorsunuz ki o 10 dk değil de saatlermiş gibi geliyor. Ben çok seviyorum bu işi, arada 1 doz verseler de uyusam yani... Hiç stres yapmayın ve tadını çıkartın..
Bugun evde normal hayatima dondum tabi yavas hareketlerle insallah bu kadar cabamizi rabbim guzel sonuclandirir. Testi tam gunundemi yoksa onden yaptirmayi dusunuyormusunben de aynı durumdayım bugün 5.günümdü sadece iğne için çıktım dışarı hem eşim hem annem çok hassas yarın çıkıp 1 saatlik falan yürüyüş yapayım diyorum kızlar abartı olmaz dimi?
yok canım merak etme ben 8. haftasındayım bendede yok senin için hem erken hemde olmaması çok iyi birşey ben başlarda çok tedirgin olmuştum ama şimdi seviniyorum benim bi arkadaşım var benden 5. gün önde bulnatıdan ne yemek yiyebiliyor ne yapabiliyor ayağa kalkacak hali yok halimize şükretmeliyiz canım.Selam benim hamileliğimin 6 . haftası ama bulantım falan yok bi problem mi var acaba