- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.161
Benim regl biter bitmez histo oldum canım. Bitiminden sonra ki ilk birkaç gün içinde olmalı. Üstüne bir regl daha görüp rahim kalınlaştıma işlemleri başlayacak. Rahim kalınlık düzeyine bakılarak transfer olacak kısaca. Net tarih şimdiden veremiyorumkızlar histo adetten nekadar sonra oluyor ? Histodan nekadar sonra transfer acaba
Süperrr
Benim kirmizilar daha bitmedi pztsi hala dewam ederse arayip sorucam ama ins biter hem senle tanisir hemde histomu olurum :)
Canım hayırlısıyla seninde transfer gününü bekliyoruz inşallah bu sefer bebeklerin sana yapışacaklar
Merhaba kizlarrr :))
Bnm histo biraz farkli anestezisiz olucak:/ daha once boyle olan var mi? Rahim filmi cekilirkenki gibi bi agri oldugu yaziliyo bide histo sonrasi o igne ne icin ? Banada yaparlarmikii??
Refik bey pztsi demisti ama yapilan igneden sanirim (yumurtlama olmamasi icin) reglim hem yogun hem uzun sürdü. Sali yada carsambaya kalabilir, tamamen bitmesi gerekiyor relglin degil mi?
Cevabın için çok teşekkürler rahim kalınlaştırma ne kadar sürüyor acaba kafamda transfer zamanını oluşturmaya çalışıyorum da tabi inşallah herşey yolunda giderseBenim regl biter bitmez histo oldum canım. Bitiminden sonra ki ilk birkaç gün içinde olmalı. Üstüne bir regl daha görüp rahim kalınlaştıma işlemleri başlayacak. Rahim kalınlık düzeyine bakılarak transfer olacak kısaca. Net tarih şimdiden veremiyorum
İnşallah canım hepmi yatıcaksın yoksa ilk günler diyemi yatıyorsun ?Çok şükür güzel geçiyor yatarak geçiriyoruz günleri insallah sonuda güzel sonuclanir
Bugun son gunummus esim kaldirmiyorİnşallah canım hepmi yatıcaksın yoksa ilk günler diyemi yatıyorsun ?
Canım rahim filmi anestezisiz oldu benim ve sana yaşadığım o durumu anlatamam çok ağrılı olmuştu çok pişman olmuştum anestezi yaptırmadığıma. Histo sonrasındaki iğne nasıl bilmiyorum ama histonu anestezili yaptırabiliyorsan öyle yaptır derim.
Canım bu dediğin rahim filmimi oluyor?Ya bende butun gun arastirdim durdum
Sanirim kisinin acı eşiğiyle alakali bi durum
Kimi cok fena diyo kimi cok basitti :/
Yasayip gorcez nasipse
Canım bu dediğin rahim filmimi oluyor?
Ya bende butun gun arastirdim durdum
Sanirim kisinin acı eşiğiyle alakali bi durum
Kimi cok fena diyo kimi cok basitti :/
Yasayip gorcez nasipse
Valla benim acı eşiğim çok yüksektir kolay kolay sızlanmam canım :) inşallah kolay atlatırsın sende
Bugun son gunummus esim kaldirmiyoryarindan ihtibaren normale donucem insallah yavas hareketlerle tabi
Insallah su gibi geçer canım bende hiç anestezi almadım ilk tüp bebeğim yumurta toplama transfer ve doğum anestesisiz olmuştu doğumu belden aşağısını uyuşturatak istemiştim şimdi bakalım anestezi istemiyorum bakalım ne yapıcazYok nasipse bana yarin uygulanacak sey ofis histeriskopi diye geciyor. Muayene odasinda ve anestezisiz yapiliyor. Arastirdigim okudugum kadariyla normal histodan farki daha ince aletlerle yapilmasi cunku hem folip falan görülürse mudahale yapilabiliyor hemde cizik atma islemi yapiliyor. Sanirim birazda acıcakyazarken tırstım kendim kaşındım sanirim ben anestezi istememistim korktugum icin bakalim yasayip gorcez
Bu arada burda histo histo diye diye nerdeyse refik beye de oyle dicek oluyorum son anda toparliyorumyukardada yanlis yazmisim ofis hiSteroskopi olucakti
Canım ben yaklaşık 1,5 yıl önce ege üni.de rahim filmi cektirmistim ve bütün hastaneyi ayağa kaldırmıştım.. Senin gözünü asla korkutmak istemem hatta ve hatta perşembe benimde histom var.. Bende tırsıyorum uyutulmaktan ama o acıdan daha iyidir diye düşünüyorum.. Panikliyorum çarpıntım falan başlıyor.. Sonra hemşirelere panikledim konuşun benimle lütfen diyorum.. Sağolsunlar ilgileniyorlar da :) hatta Kaan beye söyledim uyutulmasam olmaz mı diye o da madem hastaneyi ayağa kadırdın hic gereği yok diyip gülmüştü.. Daha önceki yazılarını okumadım eğer rahim filmi çektirmediysen uyutulmadan bi daha düşün derim