Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar histo adetten nekadar sonra oluyor ? Histodan nekadar sonra transfer acaba
Benim regl biter bitmez histo oldum canım. Bitiminden sonra ki ilk birkaç gün içinde olmalı. Üstüne bir regl daha görüp rahim kalınlaştıma işlemleri başlayacak. Rahim kalınlık düzeyine bakılarak transfer olacak kısaca. Net tarih şimdiden veremiyorum

Canım rahim filmi anestezisiz oldu benim ve sana yaşadığım o durumu anlatamam çok ağrılı olmuştu çok pişman olmuştum anestezi yaptırmadığıma. Histo sonrasındaki iğne nasıl bilmiyorum ama histonu anestezili yaptırabiliyorsan öyle yaptır derim.

Cevabın için çok teşekkürler rahim kalınlaştırma ne kadar sürüyor acaba kafamda transfer zamanını oluşturmaya çalışıyorum da tabi inşallah herşey yolunda giderse

Ya bende butun gun arastirdim durdum
Sanirim kisinin acı eşiğiyle alakali bi durum
Kimi cok fena diyo kimi cok basitti :/
Yasayip gorcez nasipse

Canım bu dediğin rahim filmimi oluyor?

Yok nasipse bana yarin uygulanacak sey ofis histeriskopi diye geciyor. Muayene odasinda ve anestezisiz yapiliyor. Arastirdigim okudugum kadariyla normal histodan farki daha ince aletlerle yapilmasi cunku hem folip falan görülürse mudahale yapilabiliyor hemde cizik atma islemi yapiliyor. Sanirim birazda acıcak yazarken tırstım kendim kaşındım sanirim ben anestezi istememistim korktugum icin bakalim yasayip gorcez

Bugun son gunummus esim kaldirmiyor yarindan ihtibaren normale donucem insallah yavas hareketlerle tabi
Insallah su gibi geçer canım bende hiç anestezi almadım ilk tüp bebeğim yumurta toplama transfer ve doğum anestesisiz olmuştu doğumu belden aşağısını uyuşturatak istemiştim şimdi bakalım anestezi istemiyorum bakalım ne yapıcaz

Kızlar merhaba :) yine giremedim bugun
M Mormutfakli canım bak aklima geldi @menekseg5 histeroskopisini cok once oldugu icin transfereen onceki aderte rahime cizik tekrar atildi ve anestezi almadı diye hatirliyorum istiyorsan ona sor nasil gecmis diye seninde öyle birşey olacak dimi
Birde ben hsg cekilmistim anestezi almadan ve hic agri hissetmedim sadece bi anlik minick sanci vardi tabi kisinin agri esgine bagli

Bu arada burda histo histo diye diye nerdeyse refik beye de oyle dicek oluyorum son anda toparliyorum yukardada yanlis yazmisim ofis hiSteroskopi olucakti

Canım ben yaklaşık 1,5 yıl önce ege üni.de rahim filmi cektirmistim ve bütün hastaneyi ayağa kaldırmıştım.. Senin gözünü asla korkutmak istemem hatta ve hatta perşembe benimde histom var.. Bende tırsıyorum uyutulmaktan ama o acıdan daha iyidir diye düşünüyorum.. Panikliyorum çarpıntım falan başlıyor.. Sonra hemşirelere panikledim konuşun benimle lütfen diyorum.. Sağolsunlar ilgileniyorlar da :) hatta Kaan beye söyledim uyutulmasam olmaz mı diye o da madem hastaneyi ayağa kadırdın hic gereği yok diyip gülmüştü.. Daha önceki yazılarını okumadım eğer rahim filmi çektirmediysen uyutulmadan bi daha düşün derim

Canim nedemek gözkorkutmak burda hepimiz birbirimize destek olmak icin çırpınıyoruz
Daha önce rahim filmi çekildim yine anestezi istememistim ama çınarlida bu sekilde yapiyoruz hem bu sekilde kendinizi kasmadiginiz icin daha dogru sonuclar alirsiniz denmisti.

cycas in dedigi gibi bnde kisiden kisiye degisiyor diye dusunuyorum. @menekseg5 arkadasim yorumlarini bekliyorum

Bence uyutturun kendinizi zaten hic anlamiyorsunuz ben uyumam bi igne ne yapar diyordum gözümü bi açtım hersey bitmiş ben uyanık olundugunda ister istemez panik yapip kasiyoruz bu yuzden tam olarak iyi yapildiginda tereddutlerim var o yuzden hep bayilmayi sectim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…