Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

[QUOTnizaa, post: 38253599, member: 462690"]Merhaba kizlar yola ciktim heycanliyim hepinizin iyi dilekleri icin tek tek tesekkurler rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah nehir2308 benim iki gun surmustu bulantim hem bulanti hem bas donmesi vardi kizlar rica etsem meryem suresini okurmusunuz benim icin musait olan sabah yemek yaptim ortalihi topladim yasini okudum ama onu okuyamadim yolumuz uzun diye ciktik tlfdan bulabilirsem okumaya calisicam insallah[/QUOTE]
Allah rastgetirsin

Birazdaha sabredeyim ben bir hafta falan kaldı..

UOTE="cycas, post: 38255660, member: 474399"]günaydın kızlar
denizaa canım inşallah transferin su gibi geçer sorduğun sorulara arkadaşlar cevap vermiş gene aklına takılanlar olursa sorarsın ayy meleğini alacakmısın sen şimdi ne kadar güzel inşallah 12 gün sonra kutlama yaparız burada dualarım seninle canııım

agapo canım bence boyatma saçını bir hafta daha dayan sonra boyatmak için zamanın olacak [/QUOTE]
cycas canım doğru söylüyorsun vazgeçtim opudan sonra boyatırım

Bebişleri al da gel canım benim dualarım seninle...

Acikcasi sormadim ama surekli kaan bey kaliteli bi embriyo koyuyoruz diye yineledi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…