Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Heyecan degil de icim kipir kipir hani hersey ii de olsa da karninda bi yumru ile yasarsin ya ,hani bi el hep tetikte gbi oyle bi hal icindeyim. Yarin aksamdan itibaren evimizde belki 3 belki 4 kisi olacagiz. Ama inaniyorum cok guzel bir aile olacagiz. Lutfen dualarinizi ben den esirgemeyin iyi geceler
Dualarımız seninle canım :)

Heyecan degil de icim kipir kipir hani hersey ii de olsa da karninda bi yumru ile yasarsin ya ,hani bi el hep tetikte gbi oyle bi hal icindeyim. Yarin aksamdan itibaren evimizde belki 3 belki 4 kisi olacagiz. Ama inaniyorum cok guzel bir aile olacagiz. Lutfen dualarinizi ben den esirgemeyin iyi geceler

Canım inşallah kalabalık güzel bir aile olacaksınız hayırlısıyla al gel minikleri :* Dualarım seninle....

Cok iyi anliyorum seni canim dualarim seninle rabbim bu guzel cumanin yuzu suyu hurmetine emeklerimizi guzel sonuclandirsin insallah.

Kızlar günaydın izmire heyecanlı yolculuğum başladı yarın Allah nasip ederse kaan beyden güzel haberler alırım inşallh yumoşların güzel güzel büyüyorlardır benim için dua edin
Heey ctesi toplanma günümüz mü olacak. Benimde 9.30'da histeroskopim var. Çıkmam öğlene doğru olursa, görüşebiliriz :KK66:
Ben 11.30 da orda olucam görüşürüz kızlar :KK66:

Gunaydin kizlar ben enerjik bi sekilde erkenden uyandim :KK73:Kacinci gunler belirtiler baskadi belirtiler nelerdi dun aksam yatarken bi kackere sol kasigmda seyirme gibi bisey oldu artik kendimi dinler oldum :KK35:
Günaydın canım. Hiç bir belirti olmuyor sakın kendini dinleme:) 22 haftadayım hala belirti yok. Arada çok nadir karnımda olan seğirme dışında:)

X