- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.021
Meleginle mutlu bir dokuz ay gecirin canim. Dogduktan sonra zaten cok mutlu olacaksiniz.Melegimi aldim yoldayiz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meleginle mutlu bir dokuz ay gecirin canim. Dogduktan sonra zaten cok mutlu olacaksiniz.Melegimi aldim yoldayiz :)
Rabbim hayirlisi ile yarin icin dualarimiz sana artikHadi gozunaydin canim simsiki tutunsun annesine Insallah
Tesekkur ederim cok heyecanliyimm. Saglikla gelsinler annelerine bebislerimiz...Rabbim hayirlisi ile yarin icin dualarimiz sana artik
Melegimi aldim yoldayiz :)
Dualarımız seninle canım :)Heyecan degil de icim kipir kipir hani hersey ii de olsa da karninda bi yumru ile yasarsin ya ,hani bi el hep tetikte gbi oyle bi hal icindeyim. Yarin aksamdan itibaren evimizde belki 3 belki 4 kisi olacagiz. Ama inaniyorum cok guzel bir aile olacagiz. Lutfen dualarinizi ben den esirgemeyin iyi geceler
Heyecan degil de icim kipir kipir hani hersey ii de olsa da karninda bi yumru ile yasarsin ya ,hani bi el hep tetikte gbi oyle bi hal icindeyim. Yarin aksamdan itibaren evimizde belki 3 belki 4 kisi olacagiz. Ama inaniyorum cok guzel bir aile olacagiz. Lutfen dualarinizi ben den esirgemeyin iyi geceler
Cok iyi anliyorum seni canim dualarim seninle rabbim bu guzel cumanin yuzu suyu hurmetine emeklerimizi guzel sonuclandirsin insallah.Heyecan degil de icim kipir kipir hani hersey ii de olsa da karninda bi yumru ile yasarsin ya ,hani bi el hep tetikte gbi oyle bi hal icindeyim. Yarin aksamdan itibaren evimizde belki 3 belki 4 kisi olacagiz. Ama inaniyorum cok guzel bir aile olacagiz. Lutfen dualarinizi ben den esirgemeyin iyi geceler
Ben 11.30 da orda olucam görüşürüz kızlarHeey ctesi toplanma günümüz mü olacak. Benimde 9.30'da histeroskopim var. Çıkmam öğlene doğru olursa, görüşebiliriz
Hayirlisi ile guzel haberlerini bekliyoruz canimKızlar günaydın izmire heyecanlı yolculuğum başladı yarın Allah nasip ederse kaan beyden güzel haberler alırım inşallh yumoşların güzel güzel büyüyorlardır benim için dua edin
Ben 11.30 da orda olucam görüşürüz kızlar
hadi hayırlı olsun cnm... sımsıkı tutunsun annesine, güzel haberler verdirsin sana..Acikcasi sormadim ama surekli kaan bey kaliteli bi embriyo koyuyoruz diye yineledi :)
Gunaydin canim benim histom 12 kasimdi transferim 11 aralik :)günaydın kızlar? 12 gün sonra yine güzel haberler alcaz İnşallah
Birşey sorcaktım.Histo dan sonra transfere kadar kaç gün geçiyor yaklaşık?Çok bekliyor muyuz?
Günaydın canım. Hiç bir belirti olmuyor sakın kendini dinleme:) 22 haftadayım hala belirti yok. Arada çok nadir karnımda olan seğirme dışında:)Gunaydin kizlar ben enerjik bi sekilde erkenden uyandim Kacinci gunler belirtiler baskadi belirtiler nelerdi dun aksam yatarken bi kackere sol kasigmda seyirme gibi bisey oldu artik kendimi dinler oldum
Her şey yolundadır inşallah. Güzel haberlerini verirsin bebişinin bize:)günaydın kızlar... bugün saat 4'te kontrolüm var... bebiş iyi mi bakalım bir... bugün orda olacak var mı?
İnşallah canım... merak ve sabırsızlıkla bekliyoruz...Her şey yolundadır inşallah. Güzel haberlerini verirsin bebişinin bize:)