- 20 Ekim 2014
- 172
- 488
- 38
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.041
Ben cok iyiyim enerjikim bebislerimi bekliyorum de guzel düşünKizlar cok korkiyorum biraz bogazim aciyor hafif kirginlik var gribim geri mi geliyor yaa. Daha 2 hafta once hastaydimSaat 2 de transferim var nolucak acaba
Korkma canım bişey olmaz... transferden sonra ben de grip oldum...öksürdükçe bebeği fırtlatıvercekmişim gibi geliyordu ama çok şükür öyle olmuyor.. bol sıvı al, ıhlamur iç, bol c vitamini, portakal ve mandalina tüket..Kizlar cok korkiyorum biraz bogazim aciyor hafif kirginlik var gribim geri mi geliyor yaa. Daha 2 hafta once hastaydimSaat 2 de transferim var nolucak acaba
Kizlar bandi surekli sirtiniza mi uyguluyorsunuz benim ille kipirdiyo hic rahat edemedim icindeki yapiskan nasil oluyorsa kenarlarina cikiyor koluna falan takaniniz varmi
valla saatler geçmiyor.. bu 2 hafta geçmez gibi geliyordu ama geti çok şükür, son saatler de bir geçse, iyi olduğunu görsem... 9 aylık sabırsız bir bekleyiş... Allah herkese sabır versin...
Canım hamileliğin tadını çıkar vesvese yapmamaya çalış bu güzel anların keyfini çıkar inşallah bebişin sağlıklı güzel güzel büyüyecek :)valla saatler geçmiyor.. bu 2 hafta geçmez gibi geliyordu ama geti çok şükür, son saatler de bir geçse, iyi olduğunu görsem... 9 aylık sabırsız bir bekleyiş... Allah herkese sabır versin...
valla ben her yere denedim en rahat göbekte kaymıyo açılmıyoKizlar bandi surekli sirtiniza mi uyguluyorsunuz benim ille kipirdiyo hic rahat edemedim icindeki yapiskan nasil oluyorsa kenarlarina cikiyor koluna falan takaniniz varmi
cuma mübarek gün hayırlı olur inşallahKizlar cok korkiyorum biraz bogazim aciyor hafif kirginlik var gribim geri mi geliyor yaa. Daha 2 hafta once hastaydimSaat 2 de transferim var nolucak acaba
Yok canım transfer öncesi kullanmaya başlıyorsun şekil benkızlaaar bu ne bantı oluyor?Transfer sonrası onu anladım da ne işe yarıyor?
Hakkında hayırlısı olsun canım doktorun en doğru kararı verir ona bırak bu işin birde doğum kısmı var cesaretli olman lazımMerhaba kizlar hayirlicumalar
Transferi olan ve olucak olan arkadaslar guzel hbrlerinizi bekliyoruz
Sımsıkı tutunsun bebisleriniz inss
Bgn bnmde randewum vardi
Biliyosunuz histo konusunda cok kararsizdim ve ogunden beri Allahim bnm icin hayirli olucak olani karar vermeyi nasip et diye dua ettim. Cizik atma basari sansini arttirdigi icin hem istiyo hemde anestezi damaryolu falan korkuyo istemiyodum.
Refik bey bgn kontrolde anestezi olmadan cizik atilacak bi islem soyledi pztsi nasipse olucam. Cok sukur Allahima bakalim nasipse progestronda yuksek degilse basliyrz kardan bebeklere yuva hazirlamaya :)
Hayırlısı olsun arkadaşım. Refik Bey'de en az Kaan Bey kadar şeker biri:) Benim 4 arkadaşımın çocuklarını dünyaya getirdi. Babacan bir insan yüzünden belli ve Kaan Bey'in irenbedeki en yakını. Bence de o en doğru kararı verecektir. Hayırlı haberlerini verirsin inşallah:)Merhaba kizlar hayirlicumalar
Bgn bnmde randewum vardi
Biliyosunuz histo konusunda cok kararsizdim ve ogunden beri Allahim bnm icin hayirli olucak olani karar vermeyi nasip et diye dua ettim. Cizik atma basari sansini arttirdigi icin hem istiyo hemde anestezi damaryolu falan korkuyo istemiyodum.
Refik bey bgn kontrolde anestezi olmadan cizik atilacak bi islem soyledi pztsi nasipse olucam. Cok sukur Allahima bakalim nasipse progestronda yuksek degilse basliyrz kardan bebeklere yuva hazirlamaya :)
çok sewindim canım hayırlısı inşallahMerhaba kizlar hayirlicumalar
Bgn bnmde randewum vardi
hayırlısı olsun. inşallah bebeğin sımsıkı tutunur annesine ve hiç bırakmaz.Heyecan degil de icim kipir kipir hani hersey ii de olsa da karninda bi yumru ile yasarsin ya ,hani bi el hep tetikte gbi oyle bi hal icindeyim. Yarin aksamdan itibaren evimizde belki 3 belki 4 kisi olacagiz. Ama inaniyorum cok guzel bir aile olacagiz. Lutfen dualarinizi ben den esirgemeyin iyi geceler