Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar bandi surekli sirtiniza mi uyguluyorsunuz benim ille kipirdiyo hic rahat edemedim icindeki yapiskan nasil oluyorsa kenarlarina cikiyor koluna falan takaniniz varmi

Kizlar cok korkiyorum biraz bogazim aciyor hafif kirginlik var gribim geri mi geliyor yaa. Daha 2 hafta once hastaydimSaat 2 de transferim var nolucak acaba
Korkma canım bişey olmaz... transferden sonra ben de grip oldum...öksürdükçe bebeği fırtlatıvercekmişim gibi geliyordu ama çok şükür öyle olmuyor.. bol sıvı al, ıhlamur iç, bol c vitamini, portakal ve mandalina tüket..

Kizlar bandi surekli sirtiniza mi uyguluyorsunuz benim ille kipirdiyo hic rahat edemedim icindeki yapiskan nasil oluyorsa kenarlarina cikiyor koluna falan takaniniz varmi

evet etrafına çıkıyor ama çok ta oynamadı benim... sadece sırtıma taktım, biraz kaşıntı yapıyor, hatta uzun süre sonra hafiften havasızlıktan tahriş te oluyor ama yerini biraz sağ biraz sol değiştirip kullanıyorum...

banusu35 çok heyecanlısındır sen şimdi bebişine doya doya bak güzel haberlerle gel
valla saatler geçmiyor.. bu 2 hafta geçmez gibi geliyordu ama geti çok şükür, son saatler de bir geçse, iyi olduğunu görsem... 9 aylık sabırsız bir bekleyiş... Allah herkese sabır versin...

valla saatler geçmiyor.. bu 2 hafta geçmez gibi geliyordu ama geti çok şükür, son saatler de bir geçse, iyi olduğunu görsem... 9 aylık sabırsız bir bekleyiş... Allah herkese sabır versin...
Canım hamileliğin tadını çıkar vesvese yapmamaya çalış bu güzel anların keyfini çıkar inşallah bebişin sağlıklı güzel güzel büyüyecek :)

Gunaydın arkadaslar nehir2308 canım traneferin insallah hayirlisi ile guzel gecer bebeklerin 9 ay saglikla seninle olsub :)
denizaa canım belirti cok arama ama benim 5. Gun kqsiklarimda batma olmustu buyuk ihtimal kendimi cok dinledigimden uydurdum :) ayrica ben bantı sürekli dirtima yapistiriyordum ama cok kasinti yaptigi icin kaan beye sormustum aynen senin gibi kol dedim kol olnaz dedi ama beline yapistirabilirsin dedi bende simdi belime yapisriyoru hem daha cok alan var hemde yapismasi cok daha iyi oluyor hic kalkmiyor ayrica o kenarlarina bendedw cikiyor yapacak birsey yok :)@banusu35 canim konteolun insallah guzel geçer konteol sonrasi ayrintilari yazarmisin merak ediyorum benimdw haftayabeni neler bekliyor merak ediyorum :) herkes ggüzel habeelee getirsin insallah

Merhaba kizlar hayirlicumalar
Transferi olan ve olucak olan arkadaslar guzel hbrlerinizi bekliyoruz
Sımsıkı tutunsun bebisleriniz inss

Bgn bnmde randewum vardi
Biliyosunuz histo konusunda cok kararsizdim ve ogunden beri Allahim bnm icin hayirli olucak olani karar vermeyi nasip et diye dua ettim. Cizik atma basari sansini arttirdigi icin hem istiyo hemde anestezi damaryolu falan korkuyo istemiyodum.
Refik bey bgn kontrolde anestezi olmadan cizik atilacak bi islem soyledi pztsi nasipse olucam. Cok sukur Allahima bakalim nasipse progestronda yuksek degilse basliyrz kardan bebeklere yuva hazirlamaya :)

Hakkında hayırlısı olsun canım doktorun en doğru kararı verir ona bırak bu işin birde doğum kısmı var cesaretli olman lazım

Hayırlısı olsun arkadaşım. Refik Bey'de en az Kaan Bey kadar şeker biri:) Benim 4 arkadaşımın çocuklarını dünyaya getirdi. Babacan bir insan yüzünden belli ve Kaan Bey'in irenbedeki en yakını. Bence de o en doğru kararı verecektir. Hayırlı haberlerini verirsin inşallah:)

çok sewindim canım hayırlısı inşallah

Çok teşekkür ederim kizlar SWALLOW09 agapo ozlem_hakaan
Biraz korkak oldugumu kabul ediyorum :) ben bu olaylara girmeden hayatimda sadece 2 kere mecburiyetten kan aldirmis insandim ama gel gör ki nerdeyse her ay kan veren bi insan oldum. Allah hic birimizin emeklerini boşa çikarmasin hersey bebislerimizi sagsaglim kucagimiza almak icin demi

hayırlısı olsun. inşallah bebeğin sımsıkı tutunur annesine ve hiç bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…