Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Günaydın arkadaşlar.22 haftaya girdim hala bende hamileyim diyemiyorum :) çok nadir gıdıklama gibi hareket ediyor ama çok nadir. karnımda çıkmadı henüz:) biz galiba hemen tekme atsın istiyoruz ama daha yarım kilo bile değil çocuğum tekme atsa ne olcak:)))

Evde olsam muhakkak okurdum ama ne yazık ki iş yerindeyim canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah her şey çok güzel olur ve 12 gün sonra güzel haberleri ulaştırırsın bize. Bildiğim duaları okurum bende. Sevgiler.

Denizaa bol şans sana bugün için, herşey yolunda gider umarım.
Şu sıralar iş yoğunluğundan çok bakamıyorum. Hepiniz ara ara dualarımdasınız ama

Kızlar yumurta iğnelerini kullanırken saçımızı boyatabilirmiyiz ?

Canım organikte sadece organic marka boya güvenilir bildiğim kadarıyla.
Ben yeni boyattım, Karşıyaka'da oturuyorsan organic markalı boyada kampanya yapan bir kuaför var.
Ama ben yine de opu dan sonra boyatmayı tercih etmiştim. Az zaman kaldıysa biraz daha sabret istersen.

okudum canım sanada nehir2308 arkadaşımazada evlat sahibi olmak isteyen tüm kullara yolladım. Allah kabul etsin inşallah hayırlısıyla

günaydın kızlar
denizaa canım inşallah transferin su gibi geçer sorduğun sorulara arkadaşlar cevap vermiş gene aklına takılanlar olursa sorarsın ayy meleğini alacakmısın sen şimdi ne kadar güzel inşallah 12 gün sonra kutlama yaparız burada dualarım seninle canııım

agapo canım bence boyatma saçını bir hafta daha dayan sonra boyatmak için zamanın olacak

Heey ctesi toplanma günümüz mü olacak. Benimde 9.30'da histeroskopim var. Çıkmam öğlene doğru olursa, görüşebiliriz

Heey ctesi toplanma günümüz mü olacak. Benimde 9.30'da histeroskopim var. Çıkmam öğlene doğru olursa, görüşebiliriz
oley valla cumartesi toplanma günümü gibi olmuş histodan sonra yat sende odada çıkma dinlen

Çok sevindim:) Evet cumartesi 12 de randevum. Beni tanımanız çok kolay olur uzun iri yarı bir tip:)))) Siz beni görünce seslenin muhakkak arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…