- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.981
Kızlar yumurta iğnelerini kullanırken saçımızı boyatabilirmiyiz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaşlar.22 haftaya girdim hala bende hamileyim diyemiyorum :) çok nadir gıdıklama gibi hareket ediyor ama çok nadir. karnımda çıkmadı henüz:) biz galiba hemen tekme atsın istiyoruz ama daha yarım kilo bile değil çocuğum tekme atsa ne olcak:)))canım o zamanı bırak bende şimdi bile çok belirti yok. Ben hamile olduğumu anlamadım daha.. bir göğüslerde sertleşme oldu, taş var içinde sanki bir de arada karın ağrısı, kasıklarımda batma falan olmadı. bir ara lekelenmem oldu o da 7. haftada ki normalmiş...
Ben boyattım canım. Transfer ve sonrasında yapamazsınız demişti Nahide Hemşire.Kızlar yumurta iğnelerini kullanırken saçımızı boyatabilirmiyiz ?
Evde olsam muhakkak okurdum ama ne yazık ki iş yerindeyim canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah her şey çok güzel olur ve 12 gün sonra güzel haberleri ulaştırırsın bize. Bildiğim duaları okurum bende. Sevgiler.Merhaba kizlar yola ciktim heycanliyim hepinizin iyi dilekleri icin tek tek tesekkurler rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah nehir2308 benim iki gun surmustu bulantim hem bulanti hem bas donmesi vardi kizlar rica etsem meryem suresini okurmusunuz benim icin musait olan sabah yemek yaptim ortalihi topladim yasini okudum ama onu okuyamadim yolumuz uzun diye ciktik tlfdan bulabilirsem okumaya calisicam insallah
Sagol canim allah razi olsunEvde olsam muhakkak okurdum ama ne yazık ki iş yerindeyim canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah her şey çok güzel olur ve 12 gün sonra güzel haberleri ulaştırırsın bize. Bildiğim duaları okurum bende. Sevgiler.
Denizaa bol şans sana bugün için, herşey yolunda gider umarım.Ay kizlar benim hic uykum yok evin icinde volta atiyorum resmen Transfer yukarda yumurtanin toplandigi yerdedir dimi yine pembelerimi giyicem Kac saat dinlendiniz idrara ne zaman ciktiniz cok sikistiniz mi kafamda deli sorular tirlaricam sanki ilk transferim
Merkezi aradım sordum organik olursa daha iyi olur dedi gerçi piyasada satılan naturel boyalar nekadar organik bilmiyorumBen boyattım canım. Transfer ve sonrasında yapamazsınız demişti Nahide Hemşire.
Kızlar yumurta iğnelerini kullanırken saçımızı boyatabilirmiyiz ?
okudum canım sanada nehir2308 arkadaşımazada evlat sahibi olmak isteyen tüm kullara yolladım. Allah kabul etsin inşallah hayırlısıylaMerhaba kizlar yola ciktim heycanliyim hepinizin iyi dilekleri icin tek tek tesekkurler rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah nehir2308 benim iki gun surmustu bulantim hem bulanti hem bas donmesi vardi kizlar rica etsem meryem suresini okurmusunuz benim icin musait olan sabah yemek yaptim ortalihi topladim yasini okudum ama onu okuyamadim yolumuz uzun diye ciktik tlfdan bulabilirsem okumaya calisicam insallah
Agzina saglik allah razi olsun canim rabbim dualarimizi kabul etsin herseyi verende alanda yuce allah o ol derse olmayacak hic bisey yokokudum canım sanada nehir2308 arkadaşımazada evlat sahibi olmak isteyen tüm kullara yolladım. Allah kabul etsin inşallah hayırlısıyla
agapo ve ozlem_hakaan arkadaşlar cumartesi saat 3 te randevum vardı ya benim kan vermem gerektiği için kaan bey erken gel dedi az önce 11-12 gibi gelicem 3te sonucumu alıp öyle muayene olucam yani sizde o satlerde ordasınız sanırım görüşebiliriz
oley valla cumartesi toplanma günümü gibi olmuş histodan sonra yat sende odada çıkma dinlenHeey ctesi toplanma günümüz mü olacak. Benimde 9.30'da histeroskopim var. Çıkmam öğlene doğru olursa, görüşebiliriz
Heey ctesi toplanma günümüz mü olacak. Benimde 9.30'da histeroskopim var. Çıkmam öğlene doğru olursa, görüşebiliriz
Çok sevindim:) Evet cumartesi 12 de randevum. Beni tanımanız çok kolay olur uzun iri yarı bir tip:)))) Siz beni görünce seslenin muhakkak arkadaşlar.agapo ve ozlem_hakaan arkadaşlar cumartesi saat 3 te randevum vardı ya benim kan vermem gerektiği için kaan bey erken gel dedi az önce 11-12 gibi gelicem 3te sonucumu alıp öyle muayene olucam yani sizde o satlerde ordasınız sanırım görüşebiliriz
Çok sevindim:) Evet cumartesi 12 de randevum. Beni tanımanız çok kolay olur uzun iri yarı bir tip:)))) Siz beni görünce seslenin muhakkak arkadaşlar.
Evet denk gelebiliriz sanırım:)Heey ctesi toplanma günümüz mü olacak. Benimde 9.30'da histeroskopim var. Çıkmam öğlene doğru olursa, görüşebiliriz
Evet hayırlısıyla inşallah:)Bende kolay tanınabilirim. Pembe bir önlük olacak üstümde
Harika olur, uğur getirirsin bana Oğlunu da görücemEvet denk gelebiliriz sanırım:)