- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.961
yok korkma canım ben daha öncede yani geçe senede bu iğneyle aynı etkiyi yapan lucrin depot yaptrıyordum nu koluma yapıyorduk arı ısırmış gibi şişiyordu reaksiyon oluşturuyorlar hafif hatta bu bana daha rahat gelmişti birde göbekten olunca daha rahat oluyor.Olabilir canim P yi tutturmusum
İlk defa boyle olunca bi terslik mi var diye korktum
İyiki varsiniz hepinizzzz :)
yok korkma canım ben daha öncede yani geçe senede bu iğneyle aynı etkiyi yapan lucrin depot yaptrıyordum nu koluma yapıyorduk arı ısırmış gibi şişiyordu reaksiyon oluşturuyorlar hafif hatta bu bana daha rahat gelmişti birde göbekten olunca daha rahat oluyor.
ne demek canım evet iyiki burda böyle birbirmize destek oluyoruz giremediğim zamanlarda özlüyorum burayı
valla gizli yapmak en güzeli ve bir o kadar da zor... ben olayı aştım bu konuda.. eşimle tedavinin ortasındayken boşanmıştım, ailem daha ne eşimle barışıp evlendiğimi ne de hamile olduğumu bilmiyor... strese bakın yaa... abarttım mı ben sanki biraz? riskli dönem bitsin, bebeğin sağlığından emin olayım öyle söylemeyi düşünüyorum..
Ay kizlar benim hic uykum yok evin icinde volta atiyorum resmenTransfer yukarda yumurtanin toplandigi yerdedir dimi yine pembelerimi giyicem Kac saat dinlendiniz idrara ne zaman ciktiniz cok sikistiniz mi kafamda deli sorular tirlaricam sanki ilk transferim
Harikaa bi haberr.simdiden hayirli olsunnn sansin bol olsun:)bebisinle taclansin tedavin insallahhhamin inşallah hepimizin yüzü güler hepimizin kucağı çok istediğimiz ve uğruna büyük fedakarlıklar yaptığımız bebeklerimizle dolar. benim 2 kardan bebeğim var. fakat ben 3. kez yumurta toplama yaptıracağım. Perşembe gününe randevu alacağım. Kaan Bey adet olduğunda gel demişti. kırmızılar geldi sonundave sizlerden sonra olacak benim transferimde. hayırlısı...
inşallah olacak canım içini ferah tut bol bol dua et.senden güzel haberler bekliyorum....20 si benim evlilik yıldönümüm.o güne en güzel hediyeyi senden bekliyorum.burda hamilelik haberleri alınca sanki benim olmuş kadar çok seviniyorum
Hayırlısı olsun canım sımsıkı tutunsunlar annelerine hiç birkmasın
Canım inşallah meleğin sana sımsıkı tutunacak herşey dilediğin gibi olsun
o an gözümde canlanınca bile gözlerim doluyor inşallah nasip eder rabbim hepimize o güzel HAMİLEYİM!! kelimesini söylemeyii...canım inşallah 12 gün sonra hamileyim yazacaksın sende..sımsıkı tutunsun mınıkler ınsallah..çok dıkkat et kendıne güzel haberlerinizi bekliyoruz..
Hayırlısı canım... inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız...
benim de pazara geliyordu, çok zor oldu ama pazartesiye kadar bekledim ben inatla... hayırlısı cnm.. inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur..
canım hayırlı olsun bebişlerin şuan seninle ne kadar güzel iki tane 3.gün embriyosu mu konuldu?
Ay kizlar benim hic uykum yok evin icinde volta atiyorum resmenTransfer yukarda yumurtanin toplandigi yerdedir dimi yine pembelerimi giyicem Kac saat dinlendiniz idrara ne zaman ciktiniz cok sikistiniz mi kafamda deli sorular tirlaricam sanki ilk transferim
belli maşallah sayfa gümbür gümbür sayende
Vazgeçmiyorum ve sonuna kadar sabrediyorum canımwazgeçmek yok sabır yaa sabır
Hayırlısı olsun İnşallah,çokta geçmiş olsun cnm.İnşallah tüm çabalarının sonucunu alacaksın.Lütfen stres yapma.En önemli şey bu.Dualarımız seninleKizlar ben geldim kac gundur rahatsizdim stresten mi dir nedir bilmiyorum surekli kusma bas dönmesi yasadimsukur ki iyiyim simdi aramiza yeni katilan kader ortaklarimiz hosgeldiniz gulsah84 canim insallah guzel haberinide alirsin bende iple persembeyi cekiyorum transferimi olmak melegime kavusmak istiyorum persembe geceleri melekler ziyarete gelirmis evleri bu persembe melegi icimde olucak insallah dualarinizi eksik etmeyin
Günaydın günün annesiGunaydin canim senin geldiginde ben bebegimi almis yukarda dinleniyor olacagim :)
Günaydın canımcanım demek kırmızılar geldi perşembe git baklım inşallah güzel haberler getirirsin. ayrıca ben hala randevu almadım bekliyorum sizleri.
Sağol canım benim .Harikaa bi haberr.simdiden hayirli olsunnn sansin bol olsun:)bebisinle taclansin tedavin insallahhh
Hayırlısı olsun. Geri sayım başladı. İnşallah bizlere buradan bangır bangır haykırarak çok güzel haberler verirsin.ben de pzt akşamı aynı senin gibiydim salı transferim yapıldı bi rahatladım şimdi de geri sayım var 12 boyunca. transfer de aynı ameliyathane de yapılıyor ve evet yine pembişleri giyceksin:) ben idrara çok aşırı sıkışmamıştım o yüzden 2 saat hiç kalkmadan dinlendim. ama bi önceki transferimde yarım saat zor yatabilmiştim sıkışmaktan. Kaan bey duasıyla esprileriyle çok rahatlatıyo insanı hiç stres yapma canım...
Kizlar ben geldim kac gundur rahatsizdim stresten mi dir nedir bilmiyorum surekli kusma bas dönmesi yasadimsukur ki iyiyim simdi aramiza yeni katilan kader ortaklarimiz hosgeldiniz gulsah84 canim insallah guzel haberinide alirsin bende iple persembeyi cekiyorum transferimi olmak melegime kavusmak istiyorum persembe geceleri melekler ziyarete gelirmis evleri bu persembe melegi icimde olucak insallah dualarinizi eksik etmeyin
canım hiç stres yapma... transferden yarım saat sonra kalıp tuvalete gidebiliyorsun, çok sıkışırsan da hemşireler sürgü getirir. Transferden sonra 2 saat hastanede dinlenip öyle çıkıyorsun.. Ben ikinci günü biraz ayaklandım bile.. çok ta hasta psikolojisine girip deliler gibi yatmayın. ilk denememde 10 gün hiç kalkmamıştım ama tutmamıştı. bunda 2. günü dolanmaya başladım, 3. gün bahçede dolaşıyordum... Allah nasip edecekse her şekilde edecek zaten...Ay kizlar benim hic uykum yok evin icinde volta atiyorum resmenTransfer yukarda yumurtanin toplandigi yerdedir dimi yine pembelerimi giyicem Kac saat dinlendiniz idrara ne zaman ciktiniz cok sikistiniz mi kafamda deli sorular tirlaricam sanki ilk transferim
inşallah canımmm, güzel dileklerin için teşekkürler haber vercem mutlaka.
amin hep benimle olsunlar 9 ay boyunca inşallahh...
amin amin aminn... :)
o an gözümde canlanınca bile gözlerim doluyor inşallah nasip eder rabbim hepimize o güzel HAMİLEYİM!! kelimesini söylemeyii...
banusu35 inşallahhh.. dayanabilirsem ben de pzt yaparım. hiçbi belirti olmuyor mu o güne kadar? kasıklarında batma veya az kanaman oldu mu?
cycas aminn evet canımcım 2 tane 3.gün 2si de 1.kalite dedi Kaan bey umutlanmıyım diyorum ama inşallah olsun istiyorum..:)