Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Olabilir canim P yi tutturmusum
İlk defa boyle olunca bi terslik mi var diye korktum
İyiki varsiniz hepinizzzz :)
yok korkma canım ben daha öncede yani geçe senede bu iğneyle aynı etkiyi yapan lucrin depot yaptrıyordum nu koluma yapıyorduk arı ısırmış gibi şişiyordu reaksiyon oluşturuyorlar hafif hatta bu bana daha rahat gelmişti birde göbekten olunca daha rahat oluyor.
ne demek canım evet iyiki burda böyle birbirmize destek oluyoruz giremediğim zamanlarda özlüyorum burayı

Aynen bende sürekli takip ediyorum girip girip bakiyorum yeni gelismeler var mi diye :)

En iyisini yapıyorsun canım bende transferi söylemeyeceğim Allah nasip eder de olursa da bir süre saklamayı düşünüyorum, acayip stres oluyor insan olmayacağın varsa da oluyorsun yani.

Bnm nasipse ilk olucak ve aklimdakileri sormussun hep

Harikaa bi haberr.simdiden hayirli olsunnn sansin bol olsun:)bebisinle taclansin tedavin insallahhh

inşallah canımmm, güzel dileklerin için teşekkürler haber vercem mutlaka.

Hayırlısı olsun canım sımsıkı tutunsunlar annelerine hiç birkmasın

amin hep benimle olsunlar 9 ay boyunca inşallahh...

Canım inşallah meleğin sana sımsıkı tutunacak herşey dilediğin gibi olsun

amin amin aminn... :)

canım inşallah 12 gün sonra hamileyim yazacaksın sende..sımsıkı tutunsun mınıkler ınsallah..çok dıkkat et kendıne güzel haberlerinizi bekliyoruz..
o an gözümde canlanınca bile gözlerim doluyor inşallah nasip eder rabbim hepimize o güzel HAMİLEYİM!! kelimesini söylemeyii...
Hayırlısı canım... inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız...

benim de pazara geliyordu, çok zor oldu ama pazartesiye kadar bekledim ben inatla... hayırlısı cnm.. inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur..
banusu35 inşallahhh.. dayanabilirsem ben de pzt yaparım. hiçbi belirti olmuyor mu o güne kadar? kasıklarında batma veya az kanaman oldu mu?
canım hayırlı olsun bebişlerin şuan seninle ne kadar güzel iki tane 3.gün embriyosu mu konuldu?

cycas aminn evet canımcım 2 tane 3.gün 2si de 1.kalite dedi Kaan bey umutlanmıyım diyorum ama inşallah olsun istiyorum..:)

ben de pzt akşamı aynı senin gibiydim salı transferim yapıldı bi rahatladım şimdi de geri sayım var 12 boyunca. transfer de aynı ameliyathane de yapılıyor ve evet yine pembişleri giyceksin:) ben idrara çok aşırı sıkışmamıştım o yüzden 2 saat hiç kalkmadan dinlendim. ama bi önceki transferimde yarım saat zor yatabilmiştim sıkışmaktan. Kaan bey duasıyla esprileriyle çok rahatlatıyo insanı hiç stres yapma canım...

Hayırlısı olsun İnşallah,çokta geçmiş olsun cnm.İnşallah tüm çabalarının sonucunu alacaksın.Lütfen stres yapma.En önemli şey bu.Dualarımız seninle

canım demek kırmızılar geldi perşembe git baklım inşallah güzel haberler getirirsin. ayrıca ben hala randevu almadım bekliyorum sizleri.
Günaydın canımbugün Kaan Bey nasıl bir yöntem uygulayacak merak ediyorum.umarım herşey yolunda gider. inşallah. Kaan bey Haftaya gel derse görüşürüz.

Hayırlısı olsun. Geri sayım başladı. İnşallah bizlere buradan bangır bangır haykırarak çok güzel haberler verirsin.

denizaa senin meleklerini almak icin bekliyorsun son anlar biliyorum saglikla al gel meleginii . Ya dun geceden beri mide bulantısı ile mucadele ediyorum feci. Bence stres degil progestanin etkisi de . Senin Nezaman gecti kac gun surdu. Cok fena bisi bu yaa

Kızlar günayyyyyyyyıınnnnnn@kalbiminozu umarım güzel haberler alırsın tedavinle ilgili denizaa canım stres yapmak çok emin olki tedavinin en kolay kısmı transfer bol dua et bebeşin sana sıkı sıkı tutunacak @gülşah84 bebeişlerin sıcacık yuvalarında huzur içindeler annelerine sıkı sıkı yapışsınlar inşallah 12 gün sonra sendende o güzel haberi alacağımıza inanıyorum

canım hiç stres yapma... transferden yarım saat sonra kalıp tuvalete gidebiliyorsun, çok sıkışırsan da hemşireler sürgü getirir. Transferden sonra 2 saat hastanede dinlenip öyle çıkıyorsun.. Ben ikinci günü biraz ayaklandım bile.. çok ta hasta psikolojisine girip deliler gibi yatmayın. ilk denememde 10 gün hiç kalkmamıştım ama tutmamıştı. bunda 2. günü dolanmaya başladım, 3. gün bahçede dolaşıyordum... Allah nasip edecekse her şekilde edecek zaten...

canım o zamanı bırak bende şimdi bile çok belirti yok. Ben hamile olduğumu anlamadım daha.. bir göğüslerde sertleşme oldu, taş var içinde sanki bir de arada karın ağrısı, kasıklarımda batma falan olmadı. bir ara lekelenmem oldu o da 7. haftada ki normalmiş...

Merhaba kizlar yola ciktim heycanliyim hepinizin iyi dilekleri icin tek tek tesekkurler rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah nehir2308 benim iki gun surmustu bulantim hem bulanti hem bas donmesi vardi kizlar rica etsem meryem suresini okurmusunuz benim icin musait olan sabah yemek yaptim ortalihi topladim yasini okudum ama onu okuyamadim yolumuz uzun diye ciktik tlfdan bulabilirsem okumaya calisicam insallah

Merhaba kizlar yola ciktim heycanliyim hepinizin iyi dilekleri icin tek tek tesekkurler rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah nehir2308 benim iki gun surmustu bulantim hem bulanti hem bas donmesi vardi kizlar rica etsem meryem suresini okurmusunuz benim icin musait olan sabah yemek yaptim ortalihi topladim yasini okudum ama onu okuyamadim yolumuz uzun diye ciktik tlfdan bulabilirsem okumaya calisicam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…