- 23 Mart 2013
- 396
- 463
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.941
Ay aynen öyle şuan dım dım dım Dım durumundayimC
Cok gecmis olsun canim. Aman strese dikkat dim dim dim dim saatler geçmiyor artik gercekten bnde cuma saatinden hemen sonra alacagim melrklerimi
canım inşallah 12 gün sonra hamileyim yazacaksın sende..sımsıkı tutunsun mınıkler ınsallah..çok dıkkat et kendıne güzel haberlerinizi bekliyoruz..Tüm dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah. 5.50 gibi çıktık merkezden, tam iş çıkış trafiğine yakalandık geç gelebildik eve. Bişeyler yedim şimdi uzandım dinleniyorum. Bebişler yerleşsin inşallaaah çok iyi bakcam onlarA :))
Kaan Bey daha önce bana bebek 10 haftalık olana ya da ben bitti diyene kadar devam demişti... o yüzden sanırım biraz daha var... Nahide Hemşire de yavaş yavaş azalacak artık ilaçlar demişti son gittiğimde...yok canım itiyorum itmemi belime kadar kısmı birazcık abartı oldu tabi ama epey akıyor. belki birazda nedeni gece ayalarımı karnıma doğru çekip sırtüstü yatıyorum bundadır belki. az kaldı diyorum inşallah bikaç haftaya ilaçalrın bir kısmına veda edeceğiz. belki kaan bey sana cuma günü bırakma tarihini söyler
Hayırlısı canım... inşallah 12 gün sonra güzel haberlerini alırız...Tüm dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah. 5.50 gibi çıktık merkezden, tam iş çıkış trafiğine yakalandık geç gelebildik eve. Bişeyler yedim şimdi uzandım dinleniyorum. Bebişler yerleşsin inşallaaah çok iyi bakcam onlarA :))
valla gizli yapmak en güzeli ve bir o kadar da zor... ben olayı aştım bu konuda.. eşimle tedavinin ortasındayken boşanmıştım, ailem daha ne eşimle barışıp evlendiğimi ne de hamile olduğumu bilmiyor... strese bakın yaa... abarttım mı ben sanki biraz? riskli dönem bitsin, bebeğin sağlığından emin olayım öyle söylemeyi düşünüyorum..çok teşekkür ederim canım
aslında en güzeli gizli yapmak.enazından insan kendini rahat hissediyo..bende öyle istiyorum ama bakalım
benim de pazara geliyordu, çok zor oldu ama pazartesiye kadar bekledim ben inatla... hayırlısı cnm.. inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur..@laughnow @nehir2308 @karanfil1990 inşallahh ayy bi de özel dua etmişsiniz ya ne diyim ben size :)) çok çok teşekkürler 21'inde kan ver dedi bana kaan bey ama pazara geliyomuş cuma veya cmt de olur dedi bakalım o güne kadar geri sayımım başladı. Ben de meryem suresi okuyorum herkese gönderiyorum sonra rabbim kabul eder inşallah
canım hayırlı olsun bebişlerin şuan seninle ne kadar güzel iki tane 3.gün embriyosu mu konuldu?Tüm dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah. 5.50 gibi çıktık merkezden, tam iş çıkış trafiğine yakalandık geç gelebildik eve. Bişeyler yedim şimdi uzandım dinleniyorum. Bebişler yerleşsin inşallaaah çok iyi bakcam onlarA :))
çok geçmiş olsun canım belki ilaçların etkisi olmuşta olabilir çok az kalmış meleklerine kavuşmana hadi hayırlısı olsun..Kizlar ben geldim kac gundur rahatsizdim stresten mi dir nedir bilmiyorum surekli kusma bas dönmesi yasadimsukur ki iyiyim simdi aramiza yeni katilan kader ortaklarimiz hosgeldiniz @gulsah84 canim insallah guzel haberinide alirsin bende iple persembeyi cekiyorum transferimi olmak melegime kavusmak istiyorum persembe geceleri melekler ziyarete gelirmis evleri bu persembe melegi icimde olucak insallah dualarinizi eksik etmeyin
Ne kadar mutlu olacaklar yılbaşı sürprizi yaparsın onlara birde torunun geleceğini duydularmı dünyalar onların olurvalla gizli yapmak en güzeli ve bir o kadar da zor... ben olayı aştım bu konuda.. eşimle tedavinin ortasındayken boşanmıştım, ailem daha ne eşimle barışıp evlendiğimi ne de hamile olduğumu bilmiyor... strese bakın yaa... abarttım mı ben sanki biraz? riskli dönem bitsin, bebeğin sağlığından emin olayım öyle söylemeyi düşünüyorum..
amin inşallah hepimizin yüzü güler hepimizin kucağı çok istediğimiz ve uğruna büyük fedakarlıklar yaptığımız bebeklerimizle dolar. benim 2 kardan bebeğim var. fakat ben 3. kez yumurta toplama yaptıracağım. Perşembe gününe randevu alacağım. Kaan Bey adet olduğunda gel demişti. kırmızılar geldi sonundave sizlerden sonra olacak benim transferimde. hayırlısı...
Cumartesi gel canım özleminde benden hemen sonra randevusucanım demek kırmızılar geldi perşembe git baklım inşallah güzel haberler getirirsin. ayrıca ben hala randevu almadım bekliyorum sizleri.
canım cumartesi benim için erken kaan bey 15-16 gün sonra demişti 8.5 haftalık olduğunda gel dedi senin bir sonraki kontrolünde karşılaşırız belkiCumartesi gel canım özleminde benden hemen sonra randevusu
İnşallah canımcanım cumartesi benim için erken kaan bey 15-16 gün sonra demişti 8.5 haftalık olduğunda gel dedi senin bir sonraki kontrolünde karşılaşırız belki
Sen mutluysan huzurluysan gerisi çok önemli değil canım. Hayatımızı ailemiz bile olsa hiç bir zaman 3.şahışlara yönelik yaşamamamız gerekiyor. 3 günlük dünyada bugün varız yarın yokuz zaten....valla gizli yapmak en güzeli ve bir o kadar da zor... ben olayı aştım bu konuda.. eşimle tedavinin ortasındayken boşanmıştım, ailem daha ne eşimle barışıp evlendiğimi ne de hamile olduğumu bilmiyor... strese bakın yaa... abarttım mı ben sanki biraz? riskli dönem bitsin, bebeğin sağlığından emin olayım öyle söylemeyi düşünüyorum..
Güzel olurdu bir dahakine artık inşallah:)Cumartesi gel canım özleminde benden hemen sonra randevusu
yılbaşını biraz gececek canım.. 3 ayımı doldurayım hele... bebiş biraz da net görünsün ultrasonda, ultrasonu göstericem direkt...Ne kadar mutlu olacaklar yılbaşı sürprizi yaparsın onlara birde torunun geleceğini duydularmı dünyalar onların olur
aynen öyle canım.. şu anda en önemli şey bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak, gerisi hiç önemli değil... kimse bilmeden, sorgu suallere maruz kalmadan çok daha stressiz oldu benim için.. insanlar da strese sokuyor çünkü...Sen mutluysan huzurluysan gerisi çok önemli değil canım. Hayatımızı ailemiz bile olsa hiç bir zaman 3.şahışlara yönelik yaşamamamız gerekiyor. 3 günlük dünyada bugün varız yarın yokuz zaten....
canım decapeptyl olmasın ? p ile başlamıyor ama genelde bu iğneyi yapıyorlar ben 3 yada 4 kez yaptırdım evet ağrısı oluyor eğilip kalkarken hafif şişlik oluyor ama sbi kaç güne geçiyor belki senin vücudun daha fazla tepki vermiştir diye düşündümİyi aksamlar kizlar
Bana dun yapilan igne var ya hani yumurta olusmamasi icin galiba P harfiyle basliyodu. İgne yeri hala aciyo dizlerime karnima cekip oturamiyorum. Opu oncesi 50 igne oldum hic boyle olmamisti bu normal mi? Sizde de bu igne boyle agri yaptimi
canım decapeptyl olmasın ? p ile başlamıyor ama genelde bu iğneyi yapıyorlar ben 3 yada 4 kez yaptırdım evet ağrısı oluyor eğilip kalkarken hafif şişlik oluyor ama sbi kaç güne geçiyor belki senin vücudun daha fazla tepki vermiştir diye düşündüm