- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.921
Geçmiş olsun çok heyecandir umarım az kaldı hayırlısıyla melegine kavuşmaKizlar ben geldim kac gundur rahatsizdim stresten mi dir nedir bilmiyorum surekli kusma bas dönmesi yasadimsukur ki iyiyim simdi aramiza yeni katilan kader ortaklarimiz hosgeldiniz @gulsah84 canim insallah guzel haberinide alirsin bende iple persembeyi cekiyorum transferimi olmak melegime kavusmak istiyorum persembe geceleri melekler ziyarete gelirmis evleri bu persembe melegi icimde olucak insallah dualarinizi eksik etmeyin
Ne mutlu sonunda seni gaza getirebildiysek yuppi seninde meleğini almaya kaldiGözün aydın canım bebişi al da gel hayırlısıyla ben gaza geliyorum bu ay gidince karar vericem transfer zamanına
ne güzel anlatmışsın. içimde huzur buldu sözlerin. inşallah meleğin her zaman seninle olacak.Kizlar ben geldim kac gundur rahatsizdim stresten mi dir nedir bilmiyorum surekli kusma bas dönmesi yasadimsukur ki iyiyim simdi aramiza yeni katilan kader ortaklarimiz hosgeldiniz @gulsah84 canim insallah guzel haberinide alirsin bende iple persembeyi cekiyorum transferimi olmak melegime kavusmak istiyorum persembe geceleri melekler ziyarete gelirmis evleri bu persembe melegi icimde olucak insallah dualarinizi eksik etmeyin
Ne mutlu sonunda seni gaza getirebildiysek yuppi seninde meleğini almaya kaldi
Hayırlısı olsun canım sımsıkı tutunsunlar annelerine hiç birkmasınTüm dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah. 5.50 gibi çıktık merkezden, tam iş çıkış trafiğine yakalandık geç gelebildik eve. Bişeyler yedim şimdi uzandım dinleniyorum. Bebişler yerleşsin inşallaaah çok iyi bakcam onlarA :))
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine stres yapma sakın dualarımız seninle mutlu haberi vereceğine eminim hersey gönlünce olsunKizlar ben geldims gundur rahatsizdim stresten mi dir nedir bilmiyorum surekli kusma bas dönmesi yasadimsukur ki iyiyim simdi aramiza yeni katilan kader ortaklarimiz hosgeldiniz @gulsah84 canim insallah guzel haberinide alirsin bende iple persembeyi cekiyorum transferimi olmak melegime kavusmak istiyorum persembe geceleri melekler ziyarete gelirmis evleri bu persembe melegi icimde olucak insallah dualarinizi eksik etmeyin
Benimki 11.30 da karşılaşamayacağız bir dahaki sefere artıkCumartesi saat 3 te oradayım varmi o saatlerde randevusu olan kizlaaaarrr
Canım inşallah meleğin sana sımsıkı tutunacak herşey dilediğin gibi olsunlaughnow nehir2308 @karanfil1990 inşallahh ayy bi de özel dua etmişsiniz ya ne diyim ben size :)) çok çok teşekkürler 21'inde kan ver dedi bana kaan bey ama pazara geliyomuş cuma veya cmt de olur dedi bakalım o güne kadar geri sayımım başladı. Ben de meryem suresi okuyorum herkese gönderiyorum sonra rabbim kabul eder inşallah
teşekkür edrim canım daha öncede kullandım göbekten iğne ama başıma hiç böyle bişey gelmemişti
Günaayydin canimYepyeni musmutlu bir güne merhaba günaydın güzel anneler
Bende çok severim bu resmi canım . En kötü anlarda çıkmazda olduğum zamanlarda bir umudun olduğunu anlatıyor vazgeçmememi sağlıyor.kalbiminozu profil resmine bayıldım canım
Yepyeni musmutlu bir güne merhaba günaydın güzel anneler
Günaayydin canim
Maşallah sanagünaydınnnnn herkese günaydın. Yarın 14:15 randevum var enerji doluyum
belli maşallah sayfa gümbür gümbür sayendegünaydınnnnn herkese günaydın. Yarın 14:15 randevum var enerji doluyum
wazgeçmek yok sabır yaa sabırBende çok severim bu resmi canım . En kötü anlarda çıkmazda olduğum zamanlarda bir umudun olduğunu anlatıyor vazgeçmememi sağlıyor.
Cok gecmis olsun canim. Aman strese dikkat dim dim dim dim saatler geçmiyor artik gercekten bnde cuma saatinden hemen sonra alacagim melrklerimiKizlar ben geldim kac gundur rahatsizdim stresten saatindenmilmiyorum surekli kusma bas dönmesi yasadimsukur ki iyiyim simdi aramiza yeni katilan kader ortaklarimiz hosgeldiniz @gulsah84 canim insallah guzel haberinide alirsin bende iple persembeyi cekiyorum transferimi olmak melegime kavusmak istiyorum persembe geceleri melekler ziyarete gelirmis evleri bu persembe melegi icimde olucak insallah dualarinizi eksik etmeyin
Gunaydin canim senin geldiginde ben bebegimi almis yukarda dinleniyor olacagim :)günaydınnnnn herkese günaydın. Yarın 14:15 randevum var enerji doluyum