- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.821
Bir dahakine denk geliriz inşallah canım üzülme. Senin randevun kaçta?Yaaa keşke daha erkene alsaydım sizleride görürdüm ne güzel
ohhh ohhh maşallah canımkizlaaaarrrr 7,5 mm olmusum pazartesi sali transferim vaaarrrr. Ctesi son kez göreyim seni dedi kaan bey
kaan bey bir taneKaan hocam whatsaaptan iki guzel embriyo daha dondurduk diye mesajj atmis:)))
15,00Bir dahakine denk geliriz inşallah canım üzülme. Senin randevun kaçta?
inşalaaaahhhhh hep beraber pozitif arkadaşım benimohhh ohhh maşallah canımherşey yolunda gidiyor inşallah sonuda güzel olacak ve böyle kutlayacağız inşallah
Canım transferden sonra dinlenmek demişken sen neler yaptın ne kadar dinlendin neler yedin azcık anlatsanaEvet aynen öyle canım sakın kafanı yorma bunlara. Transfere kadar tadını çıkar gez dolaş imkanın varsa. Sonra bebişin sana tutunsun diye dinlenmen gerekcek:)
Canım ilk gün uzandım sürekli. 2.gün de evde dinlendim pek bir şey yaptım sayılmaz. 3.gün evde çok sıkılınca denize gittik:) Tabi ben girmedim sadece gölgede uzandım sürekli ama riski varmıydı bilmiyorum:) Sonuçta 35 km lik bir yol yaptık ama çok yavaş gittik. 10 gün raporluydum. Sürekli yatmadım ama işte yapmadım. Özel bir şey yemedim inan. Hani diyorlar ananas yiyin vs diye ama ben yapmadım. Düzenli ve sağlıklı yemek yemeye özen gösterdim sadece. Ama son 3 gün kabus gibiydi benim için geçmedi resmen. Sakın evde kendin test felan yapma sakın:)Canım transferden sonra dinlenmek demişken sen neler yaptın ne kadar dinlendin neler yedin azcık anlatsana
diğer 4 denemeni nerede yaptırdın? sorun neydi sizin?Selam arkadaslar bende 5. Denemeyi irenbede yapmayi dusunuyorum.sizlerinde allaah gonlunuze gore versin insallah
Ilk denemem smyrna oldu ve asla tavsiye etmem bu merkezi.diger 3 denemem istanbulda yaptirdim.bende pko var iki dusuk iki negatif oldu benimdiğer 4 denemeni nerede yaptırdın? sorun neydi sizin?
bendede pkoluyum çok yumurtamız war ama pkolularaın en büyük kabusü düşük yapma riskimiz benimde bir düşüğüm warIlk denemem smyrna oldu ve asla tavsiye etmem bu merkezi.diger 3 denemem istanbulda yaptirdim.bende pko var iki dusuk iki negatif oldu benim
Aynen ya her seferinde 20 kadar toplaniyi en az 5 tane kaliteli dolleniyo ama nedense dusuk oluyobendede pko var çok yumurtamız war ama pkolularaın en büyük kabusü düşük yapma riskimiz var benimde bir düşüğüm war
refik beyinde hastası var ama kaan bey pkoluları sewiyoAynen ya her seferinde 20 kadar toplaniyi en az 5 tane kaliteli dolleniyo ama nedense dusuk oluyo
Hayir canim olmadi hic.neden farkli ilaclar kullaniyosun senrefik beyinde hastası var ama kaan bey pkoluları sewiyobana diğer arkadaşlardan farklı ilaçlar veriyo. ohss oldunmu hiç?
smyrna büyük hata.. benim de ilk denemem ordaydı.. bu kadar özensiz, uydurma muamele olamaz... aman diyim smyrna'dan uzak durun.. ticarethaneden başka bişey değil...Ilk denemem smyrna oldu ve asla tavsiye etmem bu merkezi.diger 3 denemem istanbulda yaptirdim.bende pko var iki dusuk iki negatif oldu benim
pkoluyum daha önce şiddetli ohss olduğum ve düşüğüm olduğu içinHayir canim olmadi hic.neden farkli ilaclar kullaniyosun sen
Sorma canim benim bunun hata oldugunu anlamam ikiz bebeklerime mal oldu.3.5 aylikken kaybettik.bende asla ama asla tavsiye etmem orayismyrna büyük hata.. benim de ilk denemem ordaydı.. bu kadar özensiz, uydurma muamele olamaz... aman diyim smyrna'dan uzak durun.. ticarethaneden başka bişey değil...