Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

@gulsah84 hayırlisiyla al gel bebiklerini ait olduğu yere Canım benim 3e kadar biter herhalde isim

o saatlerde bana dua edin olur mu? okuyabilen yasin yada meryem suresi okursa çok çok sevinirim. yarın dönünce yazarım[/QUOTE]
gulsah84, hayırlısıyla al kardan bebeklerini yuvasına. dualarımız seninle canım. Allah.ın izniyle herşey yolunda gider inşallah

Canım transferden sonra dinlenmek demişken sen neler yaptın ne kadar dinlendin neler yedin azcık anlatsana
Canım ilk gün uzandım sürekli. 2.gün de evde dinlendim pek bir şey yaptım sayılmaz. 3.gün evde çok sıkılınca denize gittik:) Tabi ben girmedim sadece gölgede uzandım sürekli ama riski varmıydı bilmiyorum:) Sonuçta 35 km lik bir yol yaptık ama çok yavaş gittik. 10 gün raporluydum. Sürekli yatmadım ama işte yapmadım. Özel bir şey yemedim inan. Hani diyorlar ananas yiyin vs diye ama ben yapmadım. Düzenli ve sağlıklı yemek yemeye özen gösterdim sadece. Ama son 3 gün kabus gibiydi benim için geçmedi resmen. Sakın evde kendin test felan yapma sakın:)

Ilk denemem smyrna oldu ve asla tavsiye etmem bu merkezi.diger 3 denemem istanbulda yaptirdim.bende pko var iki dusuk iki negatif oldu benim
bendede pkoluyum çok yumurtamız war ama pkolularaın en büyük kabusü düşük yapma riskimiz benimde bir düşüğüm war

Refik beyin hastasi olan varmi acaba.bende kararsiz kaldim.hepiniz kaan bey hakkinda iyi yorumlar yapmissiniz ve onunla tedavi goruyorsunuz sanirim bendemi ona gitsem acaba.bana yaedimci olursaniz sevinirim

Ilk denemem smyrna oldu ve asla tavsiye etmem bu merkezi.diger 3 denemem istanbulda yaptirdim.bende pko var iki dusuk iki negatif oldu benim
smyrna büyük hata.. benim de ilk denemem ordaydı.. bu kadar özensiz, uydurma muamele olamaz... aman diyim smyrna'dan uzak durun.. ticarethaneden başka bişey değil...

smyrna büyük hata.. benim de ilk denemem ordaydı.. bu kadar özensiz, uydurma muamele olamaz... aman diyim smyrna'dan uzak durun.. ticarethaneden başka bişey değil...
Sorma canim benim bunun hata oldugunu anlamam ikiz bebeklerime mal oldu.3.5 aylikken kaybettik.bende asla ama asla tavsiye etmem orayi

Merhaba arkadaşlar şuan sizlere teşekkür etmek için buradayım Uzun zamandır bu formda yazılanları okuyorum ve Sizlerin tavsiyesiyle , Kaan Beyle görüşmek için geçtiğimiz cumartesi randevumuza gittik. Gerçekten cok içten ve samimi bir doktor. Ve sizlerin tavsiyesiyle geldiğimi de özellikle belirttim bizimkisi sebepsiz infertilite. Negatif 2 aşılma geçirdim, 1 kimyasal Tüp bebek Eski tahlillerimi de yanımda götürmüştüm , muayene de etti.13 yumurtam var. Şimdiden acayip heyecanlıyım. Kaan Bey eski tahlillerimin güzel olduğunu Stres bağlı olabileceğini vurguladı. Stres gerçekten en büyük etken bizim için. Eksik tahlillerimde var onları yaptırmaya başladım, tahlil sonuçlarımıza göre yolumuzu çizeceğiz. Vitaminlerle başladık. Ve bu arada telefon numarasını verdi. Aklına takılanı ara sor dedi. Bu sözleri güven oldu bize, sonuçta ilk kez tanışıyorduk. Böyle bir doktor ile tanışmaktan gurur duydum. Keşke daha önce tanışsaydık Kaan Beyle. belki o zaman daha önceden bebek sahibi olabilirdik. Eğer benim gibi doktor arayanlar için varsa OP. DR. KAAN BOZKURT hiç düşünmeden, tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir doktor olduğunu anladım. Doktorunuza güven çok önemli. Güven ve moral olduktan sonra aşılmayacak sorun yoktur. İRENBE ve KAAN BOZKURT doğru bir adres. Artık doğru bir adres ve emin ellerde olduğumu bilmek içimi ferahlatıyor bu yüzden mutluyum Teşekkürler Kaan Bey ... ve ne mutlu size ki bu kadar cok seveniniz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…