- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.861
Merhaba arkadaşlar şuan sizlere teşekkür etmek için buradayımUzun zamandır bu formda yazılanları okuyorum ve Sizlerin tavsiyesiyle , Kaan Beyle görüşmek için geçtiğimiz cumartesi randevumuza gittik. Gerçekten cok içten ve samimi bir doktor. Ve sizlerin tavsiyesiyle geldiğimi de özellikle belirttim bizimkisi sebepsiz infertilite. Negatif 2 aşılma geçirdim, 1 kimyasal Tüp bebek Eski tahlillerimi de yanımda götürmüştüm , muayene de etti.13 yumurtam var. Şimdiden acayip heyecanlıyım. Kaan Bey eski tahlillerimin güzel olduğunu Stres bağlı olabileceğini vurguladı. Stres gerçekten en büyük etken bizim için. Eksik tahlillerimde var onları yaptırmaya başladım, tahlil sonuçlarımıza göre yolumuzu çizeceğiz. Vitaminlerle başladık. Ve bu arada telefon numarasını verdi. Aklına takılanı ara sor dedi. Bu sözleri güven oldu bize, sonuçta ilk kez tanışıyorduk. Böyle bir doktor ile tanışmaktan gurur duydum. Keşke daha önce tanışsaydık Kaan Beyle. belki o zaman daha önceden bebek sahibi olabilirdik. Eğer benim gibi doktor arayanlar için varsa OP. DR. KAAN BOZKURT hiç düşünmeden, tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir doktor olduğunu anladım. Doktorunuza güven çok önemli. Güven ve moral olduktan sonra aşılmayacak sorun yoktur. İRENBE ve KAAN BOZKURT doğru bir adres. Artık doğru bir adres ve emin ellerde olduğumu bilmek içimi ferahlatıyor bu yüzden mutluyum Teşekkürler Kaan Bey ... ve ne mutlu size ki bu kadar cok seveniniz var
Histoyu ne zaman yapmayı planladılar peki ?Yine gec yumurtlamisim canim.
ahh ahh peki histo olacakmısın?Yine gec yumurtlamisim canim.
şu saat itibariyle @gulsah84 bebişlerini almış olmalı hayırlısı ile inşallah annelerine 9 ay boyunca sıkı sıkı tutunsunlar.. dualarımdasın canım.
Histoyu ne zaman yapmayı planladılar peki ?
Seninle karşılaşırız o zaman ben çıkıcam sen gireceksin oley bu topikteki tanışacağım ilk arkadaşım olucaksin biraz sürtünürsün banada bulaştır göbişiniBende 12 de ordayım arkadaşlar:)
aslında olsaydın çok daha iyi olurdu tabi bu benim düşüncem sadece sorun varmı diye bakmıyorlar birde rahime çizik atıp yaralıyorlar iyileşme sürecinde embriyoların tutunma ihtimalı daha yüksek oluyormuş ben bununla ilgili bi araştıma yazısı okumuştum daha önce yabancı bir sitedeRefik bey bende histoya pek gerek gormedi o yuzden kaan beyide cagirdi ama bn dedim ztn refik beye kaan bey yapalim dicek kizlardan biliyorum dedimkii aynen ultrasona bakmadan yapalim dedi kaan bey :) sora bi igne konusu oldu orda vuruldugum icin adini unuttum yumurta olusmasin diye hani onu vuruldm ve relglinin 3-4 gunu gel dedi refik bey. Ben seni cok sık kontrol ediyorum bisey olsa gorurduk %3 oraninda gorulmeyen polipler falan dedi. Yine relglinde son bi bklm aklimizi kurcalayan bisey olmazsa yapmayiz gibi konustu.bnde cok olmak istemiyorum gibi dawrandim sanirim. cycas
inşallah canımHoşbuldum gerçekten Hoşbuldumsizlerle hep böyle elele yürüyeceğimiz bu yolda birbirmize destek ve moralle umarım daha nice mutlu haber alacağız inşallah
canım beline kadar akması da normal değil ama... bence sen içeri çok itmiyorsun... parmağınla itebildiğin kadar içeri itmen gerekiyor...ay banada eşime geçen gün diyorum kullandığım hiçbir ilaç değilde bu işkence gibi geliyor diye.
gece yatmadan 1-2 saat önce koyuyorum gece uyurken akıyor belime kadar akıyor birsürü peçete ped koyuyorum yinede olmuyor
Saol canim cevabin icin.daha once gittim refik beye tanistim kendisiyle hatta biz baslayalim diye gittik ama dondurulmuslar vardi bizim baska merkezde bu yuzden refik bey istemedi yeniden baslayip ilac yuklemeyelim sanda yazik dondurulmuslari degerlendir dedi.bu yaklasimi bile hosuma gitti.gercekten guler yuzlu.Aramiza hosgeldin cnm
Bu topigin tek refik bey hastasi benim
İki dr da cok mukemmel isinin ehli ve en onemli pozitif ve guler yuzluler
Benim opu surecinde cok sık karsilasilmayan bi durumla karsilastiginda refik bey kaan beyide cagirip gostermisti. Opuda ikiside vardi. Bugunku muayenemde yine fikir
Aramiza hosgeldin cnm
Bu topigin tek refik bey hastasi bnm :)
Her iki dr da mukemmel ve isinin ehli en onemliside pozitif ve guler yuzlu
Bnm opu asamasinda bi muayenemde kaan beyde girdi.yine opudada ikisi vardi. Bgnku muayenemde histo yapilip yapilmamasinda yine ikisi fikir yuruttu. Kaan beyi o muayenelerde gordugum kadar biliyorum bide burdaki kizlardan refik bey de cok babacan guler yuzlu ve pozitif kime gidersen pisman olmazsin cnm
yok canım itiyorum itmemi belime kadar kısmı birazcık abartı oldu tabi ama epey akıyor. belki birazda nedeni gece ayalarımı karnıma doğru çekip sırtüstü yatıyorum bundadır belki. az kaldı diyorum inşallah bikaç haftaya ilaçalrın bir kısmına veda edeceğiz. belki kaan bey sana cuma günü bırakma tarihini söylercanım beline kadar akması da normal değil ama... bence sen içeri çok itmiyorsun... parmağınla itebildiğin kadar içeri itmen gerekiyor...
Refik bey bende histoya pek gerek gormedi o yuzden kaan beyide cagirdi ama bn dedim ztn refik beye kaan bey yapalim dicek kizlardan biliyorum dedimkii aynen ultrasona bakmadan yapalim dedi kaan bey :) sora bi igne konusu oldu orda vuruldugum icin adini unuttum yumurta olusmasin diye hani onu vuruldm ve relglinin 3-4 gunu gel dedi refik bey. Ben seni cok sık kontrol ediyorum bisey olsa gorurduk %3 oraninda gorulmeyen polipler falan dedi. Yine relglinde son bi bklm aklimizi kurcalayan bisey olmazsa yapmayiz gibi konustu.bnde cok olmak istemiyorum gibi dawrandim sanirim. cycas
aslında olsaydın çok daha iyi olurdu tabi bu benim düşüncem sadece sorun varmı diye bakmıyorlar birde rahime çizik atıp yaralıyorlar iyileşme sürecinde embriyoların tutunma ihtimalı daha yüksek oluyormuş ben bununla ilgili bi araştıma yazısı okumuştum daha önce yabancı bir sitedeama çokta şart değil
İnşallah zorlu bi surec bu rabbim hepimizin emeklerini evlatla evlatlarla taclandirsin..kaan hocayla ilk tedavim gercekten cok cok iyi bi doktor iletisimi cok guzel motivasyonu cok guzel..inşallah guzel sonuclar aliriz..tesekkur ederim:)calistigim için cok fazla takip edemiyorum kusuruma bakmayın..sizde durumlar nedir?kaan bey bir tanemaşallah ne de güzel haberler vermiş sana... hayırlısı olsun canım. bundan sonraki süreç aynen bu güzellikte devam eder inşallah
Cok tesekkurler...sizi kavusmussunuz meleginize ne guzel:)rabbim sag saglim kucağıniza aldiginiz gunleri göstersin saglikla insallahHayırlı olsun çok sevindim:)
Peki histodan ne kadar sure sonra transfer yapiliyor cnmyok canım hiç öyle birşey veremediler
benim histom 14 ekimde oldu transfer 1 kasımda canım.Peki histodan ne kadar sure sonra transfer yapiliyor cnm
Ben kullanıyorum canım bende hiç öyle bişey olmadı ama olabilecek şeyler bunlarkızlar merional ve fostimon kullanan varmı.4 gündür kullanıyorum bu gün iğneyi vururken göbekten kan geldi korktum ya..böyle bişey başına gelen varmı