Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

banusu35 çok doğru söylüyor. Ben 8 yıldan sonra anne adayı olabildim. Gittiğim hekimlerin uyguladıklarını ve maddi manevi çöküntülerimi yazıp canını sıkmak istemem. Kaan Bey hepimizin abisi gibi. Allah bin kere razı olsun. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Benim de rezervim çok iyi sayılmazdı çünkü 8 cm lik çikolota kisti ameliyatı olmuştum. Sol yumurtalığım işlevini tam yerine getiremiyordu. Allahın izniyle olur dua et bol bol.

gulsah84 hayırlisiyla al gel bebiklerini ait olduğu yere Canım benim 3e kadar biter herhalde isim

o saatlerde bana dua edin olur mu? okuyabilen yasin yada meryem suresi okursa çok çok sevinirim. yarın dönünce yazarım[/QUOTE]
Dualarımız seninle canım inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunacaklar içini ferah tut :)

Mrb arkadaslar bende kaan beye basliycam dun gene bir düsük yaptim artik böyle olmasin diye kaan beye gitcem muayene ücretlerine nedir birde benim rezervim az onun icin rezervasyonu az oluo hamile kalan varmi
hoşgeldin canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hamile kalmanı ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip eder..
kaan bey kesinlikle doğru adres. muayene ücretleri 200 lira canım ama ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorsan o ücretsiz. tüp bebek 4500+ ilaçlar ilaç fiyatları tedavine göre ve yaşına göre değişir. düşükle sonuçlanan gebeliğinde tüp bebekmiydi?

N

INeden adet olmamak icin ilac kullaniyorsunuz
sanırım bu soru benim mesajım içindi yanlış alıntı yapmışsın canım bende endometriyozis vardı onu baskılamak için ilaç kullanıyordum adet olmak endometriyozisi dahada arttırıyordu bi kaç ay ilaç kullanıp transferim öyle gerçekleşti şükürler olsun hamileyim.

Canım dün de yazdım ama görmedin sanırım... hamile arkadaşlar ya da ozlem_hakaan canım sen ikili tarama testini nerde yaptırmıştın? 2 hafta kadar sonra sanırım benim de yaptırmam gerekecek. Kaan Bey kaçıncı haftada istedi ikili taramayı senden? Bir de fiyatı ne kadar bilgi verirsen sevinirim...

Hayir kendiliginden doktoru aradim deger cok dusuk dedi kafam karisti ben boyle kanama hayatimda gormedim basaklarimdan akan bir kan dusuk degilse ne diom kanlanma olmustur of benim karsima o kadar sacma sapan diktorlar cikti kaan bey sanirim rezervasyon az olanlara ilac veriyomus bu aydan sonra gitcem insallah ben miyom ameliyati oldum 8cm büyüklüğünde 1 sene gecti üstünden maddi sorunlar iste hepinize tessekurler hosbulduk

Bende bugun 16.30 da gidiyorum. Hala hastalanmadim bakalim neymis ?

Canım ben 12.haftada yaptırdım ikili tarama testini. İrenbede yaptıracaktım ama o hafta akciğer embolisinden acil hastaneye kaldırıldığım için gidemedim İrenbeye. Hastaneden çıkınca da annemlerin yanına memlekete gittim orda yaptırdım mecburen. Raporluydum çünkü. 60 tl ye yaptırmıştım özel bir klinikte.

gulsah84 hayırlisiyla al gel bebiklerini ait olduğu yere Canım benim 3e kadar biter herhalde isim

o saatlerde bana dua edin olur mu? okuyabilen yasin yada meryem suresi okursa çok çok sevinirim. yarın dönünce yazarım[/QUOTE]

İçini ferah tut lütfen. Doktorumuz tüm gerekenleri fazlasıyla yapıyor ama hormanlarımızı da ruh halimizle sallamamaya çalışmak bize düşüyor. Herşey yolunda gidecek merak etme Bundan sonra doğana kadar hep ait oldukları yerde kalırlar inşallah. Dualarım seninle

teşekkürler bir de gece almayı deniycem :)

ben de yarınn 3 gibi orada olacağım transferim yapılacak hayırlısıyla. heyecan doruk
teşekkürler bir de gece almayı deniycem :)

ben de yarınn 3 gibi orada olacağım transferim yapılacak hayırlısıyla. heyecan doruktaaaaa :))
hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz...

çok teşekkür ederim canım... demekki pahalı bir test değilmiş... İrenbe'de kaça yapıyorlardı biliyor musun? o kadar çok para gitti ki herşeyi hesaplar olduk artık... gerçi sağlıkla gelsin bebişler de ne kadar gittiği de önemli değil.

irenbede ikiliyi tam bilmemekle beraber dörtlü taramayı 140 tl ye yaptırdım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…