- 14 Ağustos 2014
- 463
- 1.458
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.781
Hayırlısı olsun canım ama Kaan Bey'le ilgili bu konuda hiçbir şüphen olmasın, zaaflarını kullanmak bi kenara o zaaflarının üstüne gidip yenmek için elinden gelen herşeyi yapacaktır... Uygulanacak en doğru tedavi neyse onu yapacağından emin ol. Ben de ilkinde başarısız olmuştum ama Kaan Bey sayesinde çok şükür şimdi hamileyim. Bu forumda da biraz geriye dönük te okursan herkesin Kaan Bey'le ilgili düşünceleri aynıdır. Burada Kaan Bey'le sonuca ulaşmış ve Allah'ın izniyle daha da ulaşacak çok kişi var.
hoşgeldin canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hamile kalmanı ve bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip eder..Mrb arkadaslar bende kaan beye basliycam dun gene bir düsük yaptim artik böyle olmasin diye kaan beye gitcem muayene ücretlerine nedir birde benim rezervim az onun icin rezervasyonu az oluo hamile kalan varmi
sanırım bu soru benim mesajım içindi yanlış alıntı yapmışsın canım bende endometriyozis vardı onu baskılamak için ilaç kullanıyordum adet olmak endometriyozisi dahada arttırıyordu bi kaç ay ilaç kullanıp transferim öyle gerçekleşti şükürler olsun hamileyim.N
INeden adet olmamak icin ilac kullaniyorsunuz
Canım ben 12.haftada yaptırdım ikili tarama testini. İrenbede yaptıracaktım ama o hafta akciğer embolisinden acil hastaneye kaldırıldığım için gidemedim İrenbeye. Hastaneden çıkınca da annemlerin yanına memlekete gittim orda yaptırdım mecburen. Raporluydum çünkü. 60 tl ye yaptırmıştım özel bir klinikte.Canım dün de yazdım ama görmedin sanırım... hamile arkadaşlar ya daozlem_hakaan canım sen ikili tarama testini nerde yaptırmıştın? 2 hafta kadar sonra sanırım benim de yaptırmam gerekecek. Kaan Bey kaçıncı haftada istedi ikili taramayı senden? Bir de fiyatı ne kadar bilgi verirsen sevinirim...
Bende bugun 16.30 da gidiyorum. Hala hastalanmadim bakalim neymis ?
N
INeden adet olmamak icin ilac kullaniyorsunuz
teşekkürler bir de gece almayı deniycem :)
ben de yarınn 3 gibi orada olacağım transferim yapılacak hayırlısıyla. heyecan doruk
hayırlısı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz...teşekkürler bir de gece almayı deniycem :)
ben de yarınn 3 gibi orada olacağım transferim yapılacak hayırlısıyla. heyecan doruktaaaaa :))
çok teşekkür ederim canım... demekki pahalı bir test değilmiş... İrenbe'de kaça yapıyorlardı biliyor musun? o kadar çok para gitti ki herşeyi hesaplar olduk artık... gerçi sağlıkla gelsin bebişler de ne kadar gittiği de önemli değil.Canım ben 12.haftada yaptırdım ikili tarama testini. İrenbede yaptıracaktım ama o hafta akciğer embolisinden acil hastaneye kaldırıldığım için gidemedim İrenbeye. Hastaneden çıkınca da annemlerin yanına memlekete gittim orda yaptırdım mecburen. Raporluydum çünkü. 60 tl ye yaptırmıştım özel bir klinikte.
irenbede ikiliyi tam bilmemekle beraber dörtlü taramayı 140 tl ye yaptırdım canım.çok teşekkür ederim canım... demekki pahalı bir test değilmiş... İrenbe'de kaça yapıyorlardı biliyor musun? o kadar çok para gitti ki herşeyi hesaplar olduk artık... gerçi sağlıkla gelsin bebişler de ne kadar gittiği de önemli değil.
4 lüyü mutlaka yaptırıyor mu Kaan Bey? Eğer ikilide şüpheli birşey olursa üçlü ve dörtlü isteniyor diye biliyorum...irenbede ikiliyi tam bilmemekle beraber dörtlü taramayı 140 tl ye yaptırdım canım.
Gözünaydın canım cumartesi 11.30 da randevum var sen kaçta gideceksin?kizlaaaarrrr 7,5 mm olmusum pazartesi sali transferim vaaarrrr. Ctesi son kez göreyim seni dedi kaan bey
Saol caniimmmm 3 e aldim ben randevuyuGözünaydın canım cumartesi 11.30 da randevum var sen kaçta gideceksin?