Merhaba arkadaşlar şuan sizlere teşekkür etmek için buradayım
Uzun zamandır bu formda yazılanları okuyorum ve Sizlerin tavsiyesiyle , Kaan Beyle görüşmek için geçtiğimiz cumartesi randevumuza gittik. Gerçekten cok içten ve samimi bir doktor. Ve
sizlerin tavsiyesiyle geldiğimi de özellikle belirttim
bizimkisi sebepsiz infertilite. Negatif 2 aşılma geçirdim, 1 kimyasal Tüp bebek
Eski tahlillerimi de yanımda götürmüştüm , muayene de etti.13 yumurtam var. Şimdiden acayip heyecanlıyım. Kaan Bey eski tahlillerimin güzel olduğunu Stres bağlı olabileceğini vurguladı. Stres gerçekten en büyük etken bizim için. Eksik tahlillerimde var onları yaptırmaya başladım, tahlil sonuçlarımıza göre yolumuzu çizeceğiz. Vitaminlerle başladık. Ve bu arada telefon numarasını verdi. Aklına takılanı ara sor dedi. Bu sözleri güven oldu bize, sonuçta ilk kez tanışıyorduk. Böyle bir doktor ile tanışmaktan gurur duydum. Keşke daha önce tanışsaydık Kaan Beyle. belki o zaman daha önceden bebek sahibi olabilirdik. Eğer benim gibi doktor arayanlar için varsa OP. DR. KAAN BOZKURT hiç düşünmeden, tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir doktor olduğunu anladım.
Doktorunuza güven çok önemli. Güven ve moral olduktan sonra
aşılmayacak sorun yoktur.
İRENBE ve KAAN BOZKURT doğru bir adres. Artık doğru bir adres ve emin ellerde olduğumu bilmek içimi ferahlatıyor bu yüzden mutluyum
Teşekkürler Kaan Bey ... ve ne mutlu size ki bu kadar cok seveniniz var