- 14 Ağustos 2014
- 463
- 1.458
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.801
Esasında ikili taramam çok iyi çıkmıştı. Nerdeyse sıfır riske yakın demişti yaptırdığım yer. Sonra Kaan Bey'de gördü iyi dedi. Üçlü yaptırmadım. Dörtlüyü de sanırım ikiliyi kendisi yaptırmadığı için istemiş olabilir ya da ben biraz kiloluyum ondan istemiş olabilir:) Birde bana 18.haftaya kadar yapılan bir test önermişti. İsmi "Panorama" testi. Amerika'da yapılıp 2 haftada geliyormuş sonucu. Bebeğin dna sı inceleniyormuş çok detaylı. Allah korusun tavşan dudaklı bile olsa çıkıyor demişti laboratuvardaki arkadaş. Açıkçası korktum bende bu testten yaptırmadım. Tabi birde fiyat olarak hayli yüksekti.1350 usd. İkili daha güvenilir sonuç veriyor. Annemde ebe olduğu için ondan öğreniyorum bende. Gerekli görürse ister sanırım canım.4 lüyü mutlaka yaptırıyor mu Kaan Bey? Eğer ikilide şüpheli birşey olursa üçlü ve dörtlü isteniyor diye biliyorum...
Bende 12 de ordayım arkadaşlar:)Gözünaydın canım cumartesi 11.30 da randevum var sen kaçta gideceksin?
canım hadi bakalım çok az kaldı güzel gidiyorsun haftaya bu gün içinde meleklerin olacakkizlaaaarrrr 7,5 mm olmusum pazartesi sali transferim vaaarrrr. Ctesi son kez göreyim seni dedi kaan bey
yok canım hiç öyle birşey veremedilerArkadaslar historeskopinin birgun oncesi rahim icin fitil ve musil veriyorlarmi irenbede.daha once yaptirmistim histo vermislerdi
senin ağzın bal yesin balcanım hadi bakalım çok az kaldı güzel gidiyorsun haftaya bu gün içinde meleklerin olacak
Rica ederim canım ne demek. Ne yazık ki vajinal bakılıyor:) 16.haftamda gittiğimde ilk defa karından baktı Kaan Bey bana da. O zamana kadar hep trans vajinaldi. Gerçi dediğim gibi ben biraz kiloluyum ondan da sürekli vajinal bakmış olabilir ama genelde dediğin gibi belli bir haftaya kadar vajinal bakılabiliyormuş. Annemde 15 haftadan sonra karından bakılır dedi hep.ozlem_hakaan çok sağol canım sayende merak ettiklerimi öğrendim. ben birşey daha sormak istiyorum biz geçen hafta kalp atışlarını duyduk haftaya tekrar kontrolüm var yine vajinal usg mi yapılır yoksa artık karındanmı bakılır. bazı merkezler 12 haftaya kadar vajinal bakıyormuş merak ettim
cidden o çok pahalıymış, tarama testleri riskli çıksa her şekilde yaptırılır ama diğerleri temiz çıktıysa gerek yok bence de...Esasında ikili taramam çok iyi çıkmıştı. Nerdeyse sıfır riske yakın demişti yaptırdığım yer. Sonra Kaan Bey'de gördü iyi dedi. Üçlü yaptırmadım. Dörtlüyü de sanırım ikiliyi kendisi yaptırmadığı için istemiş olabilir ya da ben biraz kiloluyum ondan istemiş olabilir:) Birde bana 18.haftaya kadar yapılan bir test önermişti. İsmi "Panorama" testi. Amerika'da yapılıp 2 haftada geliyormuş sonucu. Bebeğin dna sı inceleniyormuş çok detaylı. Allah korusun tavşan dudaklı bile olsa çıkıyor demişti laboratuvardaki arkadaş. Açıkçası korktum bende bu testten yaptırmadım. Tabi birde fiyat olarak hayli yüksekti.1350 usd. İkili daha güvenilir sonuç veriyor. Annemde ebe olduğu için ondan öğreniyorum bende. Gerekli görürse ister sanırım canım.
Rica ederim canım ne zaman ne sormak isterseniz yardımcı olurum elimden geldiğince. Dediğin gibi Allah korusun taramalarda sorun yoksa gerekli değil o test. Yaptırıp gebeliğin sonuna kadar kafayı yersin bir şey çıksa Allah korusun. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.cidden o çok pahalıymış, tarama testleri riskli çıksa her şekilde yaptırılır ama diğerleri temiz çıktıysa gerek yok bence de...
çok sağol canım bilgilendirdiğin için...
Hayırlı olsun çok sevindim:)Kaan hocam whatsaaptan iki guzel embriyo daha dondurduk diye mesajj atmis:)))
Merak etme canım ne yaparsan yap bir kısmı geliyor ne yazık ki:) Hiç üzülmeYa kızlar bişi sorcam vajinadan iki tane yapılan progestan hapı sabah kullandım ilk kez de. Bu gitmemiş içime çamaşırıma çıkmış bi tanesi ezilerek offf ben bunu beceremıomm nasıl gidio tam vajinanın içine . Allahım o kadar ignerleri yaptım bu olmuoŞimdi ben eksik doz kullanmış oldum nasıl tamamlıcam.
Ayyy sağol canım ya transfer cuma ya eksik yanlış bişi yapıcam diye ödüm kopuyor...O yüzden iki doz aynı anda veriyor sanırım ...Merak etme canım ne yaparsan yap bir kısmı geliyor ne yazık ki:) Hiç üzülme
Ya kızlar bişi sorcam vajinadan iki tane yapılan progestan hapı sabah kullandım ilk kez de. Bu gitmemiş içime çamaşırıma çıkmış bi tanesi ezilerek offf ben bunu beceremıomm nasıl gidio tam vajinanın içine . Allahım o kadar ignerleri yaptım bu olmuoŞimdi ben eksik doz kullanmış oldum nasıl tamamlıcam.
Rica ederim canım ne zaman ne sormak isterseniz yardımcı olurum elimden geldiğince. Dediğin gibi Allah korusun taramalarda sorun yoksa gerekli değil o test. Yaptırıp gebeliğin sonuna kadar kafayı yersin bir şey çıksa Allah korusun. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Yaaa keşke daha erkene alsaydım sizleride görürdüm ne güzelBende 12 de ordayım arkadaşlar:)
Evet aynen öyle canım sakın kafanı yorma bunlara. Transfere kadar tadını çıkar gez dolaş imkanın varsa. Sonra bebişin sana tutunsun diye dinlenmen gerekcek:)Ayyy sağol canım ya transfer cuma ya eksik yanlış bişi yapıcam diye ödüm kopuyor...O yüzden iki doz aynı anda veriyor sanırım ...
Yaşasınn içimi rahatlattınız teşekkür ederim .merak etme cnm, o kadardan bişey olmaz... ben yatılı bir yere gitmek zorunda kalmıştım da yanımda eksik vardı, 1 taneyi bile yapamamıştım... iyice ittirmen gerekiyor cnm.. gerçi her şekilde eriyince küloduna geri akacak bir kısmı. 3 aydır orkidle dolaşıyorum o yüzden.. fenalık geldi...