- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.841
çok sağol canım bebeğim en iyi nasıl gözüküyorsa öyle olsun gerçi çok dertlendim yine ama olsunRica ederim canım ne demek. Ne yazık ki vajinal bakılıyor:) 16.haftamda gittiğimde ilk defa karından baktı Kaan Bey bana da. O zamana kadar hep trans vajinaldi. Gerçi dediğim gibi ben biraz kiloluyum ondan da sürekli vajinal bakmış olabilir ama genelde dediğin gibi belli bir haftaya kadar vajinal bakılabiliyormuş. Annemde 15 haftadan sonra karından bakılır dedi hep.
canım belki cevaplayan olmuştur daha yeni okuyorum sayfaları bende ilk başlarda hemen çıkıyor diyordum ama çok dert etmesende sabah iki akşam iki koy vücut gerekli olanı emecektir için rahat olsun zaten bi süre sonra çıkıyor erimiş halde. ama iki dip not vereyim birincisi vajinanın içine koyduktan sonra itebildiğin kadar ileri it o zaman daha geç geri geliyor. ikincisi koyduktan sonra hemen kalkma 10 dk yat ben işe gittiğim günlerde sırf onu koymak için 15 dk daha önce uyanıyordumYa kızlar bişi sorcam vajinadan iki tane yapılan progestan hapı sabah kullandım ilk kez de. Bu gitmemiş içime çamaşırıma çıkmış bi tanesi ezilerek offf ben bunu beceremıomm nasıl gidio tam vajinanın içine . Allahım o kadar ignerleri yaptım bu olmuoŞimdi ben eksik doz kullanmış oldum nasıl tamamlıcam.
ay banada eşime geçen gün diyorum kullandığım hiçbir ilaç değilde bu işkence gibi geliyor diye.merak etme cnm, o kadardan bişey olmaz... ben yatılı bir yere gitmek zorunda kalmıştım da yanımda eksik vardı, 1 taneyi bile yapamamıştım... iyice ittirmen gerekiyor cnm.. gerçi her şekilde eriyince küloduna geri akacak bir kısmı. 3 aydır orkidle dolaşıyorum o yüzden.. fenalık geldi...
canım hoşgeldin biz seninlebaşka bir topicte karşılaşmıştık demek kararını verdin. inşallah hayırlısı olur hakkında.Selam arkadaslar bende 5. Denemeyi irenbede yapmayi dusunuyorum.sizlerinde allaah gonlunuze gore versin insallah
hayırlı olsun tedavin inşallahMerhaba arkadaşlar şuan sizlere teşekkür etmek için buradayımUzun zamandır bu formda yazılanları okuyorum ve Sizlerin tavsiyesiyle , Kaan Beyle görüşmek için geçtiğimiz cumartesi randevumuza gittik. Gerçekten cok içten ve samimi bir doktor. Ve sizlerin tavsiyesiyle geldiğimi de özellikle belirttim bizimkisi sebepsiz infertilite. Negatif 2 aşılma geçirdim, 1 kimyasal Tüp bebek Eski tahlillerimi de yanımda götürmüştüm , muayene de etti.13 yumurtam var. Şimdiden acayip heyecanlıyım. Kaan Bey eski tahlillerimin güzel olduğunu Stres bağlı olabileceğini vurguladı. Stres gerçekten en büyük etken bizim için. Eksik tahlillerimde var onları yaptırmaya başladım, tahlil sonuçlarımıza göre yolumuzu çizeceğiz. Vitaminlerle başladık. Ve bu arada telefon numarasını verdi. Aklına takılanı ara sor dedi. Bu sözleri güven oldu bize, sonuçta ilk kez tanışıyorduk. Böyle bir doktor ile tanışmaktan gurur duydum. Keşke daha önce tanışsaydık Kaan Beyle. belki o zaman daha önceden bebek sahibi olabilirdik. Eğer benim gibi doktor arayanlar için varsa OP. DR. KAAN BOZKURT hiç düşünmeden, tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir doktor olduğunu anladım. Doktorunuza güven çok önemli. Güven ve moral olduktan sonra aşılmayacak sorun yoktur. İRENBE ve KAAN BOZKURT doğru bir adres. Artık doğru bir adres ve emin ellerde olduğumu bilmek içimi ferahlatıyor bu yüzden mutluyum Teşekkürler Kaan Bey ... ve ne mutlu size ki bu kadar cok seveniniz var
hoşgeldin canım kararın çok isabetli olmuş Rabbim utandırmasın hem bizleri hemde sevgili doktorumuzuMerhaba arkadaşlar şuan sizlere teşekkür etmek için buradayımUzun zamandır bu formda yazılanları okuyorum ve Sizlerin tavsiyesiyle , Kaan Beyle görüşmek için geçtiğimiz cumartesi randevumuza gittik. Gerçekten cok içten ve samimi bir doktor. Ve sizlerin tavsiyesiyle geldiğimi de özellikle belirttim bizimkisi sebepsiz infertilite. Negatif 2 aşılma geçirdim, 1 kimyasal Tüp bebek Eski tahlillerimi de yanımda götürmüştüm , muayene de etti.13 yumurtam var. Şimdiden acayip heyecanlıyım. Kaan Bey eski tahlillerimin güzel olduğunu Stres bağlı olabileceğini vurguladı. Stres gerçekten en büyük etken bizim için. Eksik tahlillerimde var onları yaptırmaya başladım, tahlil sonuçlarımıza göre yolumuzu çizeceğiz. Vitaminlerle başladık. Ve bu arada telefon numarasını verdi. Aklına takılanı ara sor dedi. Bu sözleri güven oldu bize, sonuçta ilk kez tanışıyorduk. Böyle bir doktor ile tanışmaktan gurur duydum. Keşke daha önce tanışsaydık Kaan Beyle. belki o zaman daha önceden bebek sahibi olabilirdik. Eğer benim gibi doktor arayanlar için varsa OP. DR. KAAN BOZKURT hiç düşünmeden, tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir doktor olduğunu anladım. Doktorunuza güven çok önemli. Güven ve moral olduktan sonra aşılmayacak sorun yoktur. İRENBE ve KAAN BOZKURT doğru bir adres. Artık doğru bir adres ve emin ellerde olduğumu bilmek içimi ferahlatıyor bu yüzden mutluyum Teşekkürler Kaan Bey ... ve ne mutlu size ki bu kadar cok seveniniz var
eewt yaaa haber weremedi daha heyacandanşu saat itibariylegulsah84 bebişlerini almış olmalı hayırlısı ile inşallah annelerine 9 ay boyunca sıkı sıkı tutunsunlar.. dualarımdasın canım.
canım daha merkezdedir saat 13.30damıydı transferi ? eve gidince yazar kendini iyi hissederseeewt yaaa haber weremedi daha heyacandan
15.30 du galibacanım daha merkezdedir saat 13.30damıydı transferi ? eve gidince yazar kendini iyi hissederse
evet doğru canım bende yazarken 15.30 yazacaktım ama yanlış yazmışım kendime çok güldüm kendime15.30 du galiba
Hayırlı olsun tedaviniz. İnşallah en kısa sürede güzel sonuca ulaşırsınız sizde:)Merhaba arkadaşlar şuan sizlere teşekkür etmek için buradayımUzun zamandır bu formda yazılanları okuyorum ve Sizlerin tavsiyesiyle , Kaan Beyle görüşmek için geçtiğimiz cumartesi randevumuza gittik. Gerçekten cok içten ve samimi bir doktor. Ve sizlerin tavsiyesiyle geldiğimi de özellikle belirttim bizimkisi sebepsiz infertilite. Negatif 2 aşılma geçirdim, 1 kimyasal Tüp bebek Eski tahlillerimi de yanımda götürmüştüm , muayene de etti.13 yumurtam var. Şimdiden acayip heyecanlıyım. Kaan Bey eski tahlillerimin güzel olduğunu Stres bağlı olabileceğini vurguladı. Stres gerçekten en büyük etken bizim için. Eksik tahlillerimde var onları yaptırmaya başladım, tahlil sonuçlarımıza göre yolumuzu çizeceğiz. Vitaminlerle başladık. Ve bu arada telefon numarasını verdi. Aklına takılanı ara sor dedi. Bu sözleri güven oldu bize, sonuçta ilk kez tanışıyorduk. Böyle bir doktor ile tanışmaktan gurur duydum. Keşke daha önce tanışsaydık Kaan Beyle. belki o zaman daha önceden bebek sahibi olabilirdik. Eğer benim gibi doktor arayanlar için varsa OP. DR. KAAN BOZKURT hiç düşünmeden, tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir doktor olduğunu anladım. Doktorunuza güven çok önemli. Güven ve moral olduktan sonra aşılmayacak sorun yoktur. İRENBE ve KAAN BOZKURT doğru bir adres. Artık doğru bir adres ve emin ellerde olduğumu bilmek içimi ferahlatıyor bu yüzden mutluyum Teşekkürler Kaan Bey ... ve ne mutlu size ki bu kadar cok seveniniz var
Hos buldum canim evet merkezde kararim kesin ama dr da karar veremedim refik bey ve kaan bey arasinda kaldim bakalimcanım hoşgeldin biz seninlebaşka bir topicte karşılaşmıştık demek kararını verdin. inşallah hayırlısı olur hakkında.
evet doğru canım bende yazarken 15.30 yazacaktım ama yanlış yazmışım kendime çok güldüm kendime
Hos buldum canim evet merkezde kararim kesin ama dr da karar veremedim refik bey ve kaan bey arasinda kaldim bakalim
Hos buldum canim evet merkezde kararim kesin ama dr da karar veremedim refik bey ve kaan bey arasinda kaldim bakalim
daha öncede söylemiştim refik beyde iyidir ama ben tabikide kendi doktorumu tavsiye ederim burda M Mormutfakli arkadaşımız refik beyin hastası kontrole gitmişti bugün gelince oda fikrini yazar canımHos buldum canim evet merkezde kararim kesin ama dr da karar veremedim refik bey ve kaan bey arasinda kaldim bakalim
M Mormutfakli canım nasıl geçti muayenen senin kırmızılar neden gelmemiş yoldalarmı?