Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

çok sağol canım bebeğim en iyi nasıl gözüküyorsa öyle olsun gerçi çok dertlendim yine ama olsun

canım belki cevaplayan olmuştur daha yeni okuyorum sayfaları bende ilk başlarda hemen çıkıyor diyordum ama çok dert etmesende sabah iki akşam iki koy vücut gerekli olanı emecektir için rahat olsun zaten bi süre sonra çıkıyor erimiş halde. ama iki dip not vereyim birincisi vajinanın içine koyduktan sonra itebildiğin kadar ileri it o zaman daha geç geri geliyor. ikincisi koyduktan sonra hemen kalkma 10 dk yat ben işe gittiğim günlerde sırf onu koymak için 15 dk daha önce uyanıyordum

ay banada eşime geçen gün diyorum kullandığım hiçbir ilaç değilde bu işkence gibi geliyor diye.
gece yatmadan 1-2 saat önce koyuyorum gece uyurken akıyor belime kadar akıyor birsürü peçete ped koyuyorum yinede olmuyor

hayırlı olsun tedavin inşallah hoşgeldin aramıza

hoşgeldin canım kararın çok isabetli olmuş Rabbim utandırmasın hem bizleri hemde sevgili doktorumuzu
hakkında inşallah en hayırlısı olur

Hayırlı olsun tedaviniz. İnşallah en kısa sürede güzel sonuca ulaşırsınız sizde:)

Hos buldum canim evet merkezde kararim kesin ama dr da karar veremedim refik bey ve kaan bey arasinda kaldim bakalim

Aramiza hosgeldin cnm
Bu topigin tek refik bey hastasi benim
İki dr da cok mukemmel isinin ehli ve en onemli pozitif ve guler yuzluler
Benim opu surecinde cok sık karsilasilmayan bi durumla karsilastiginda refik bey kaan beyide cagirip gostermisti. Opuda ikiside vardi. Bugunku muayenemde yine fikir
Hos buldum canim evet merkezde kararim kesin ama dr da karar veremedim refik bey ve kaan bey arasinda kaldim bakalim

Aramiza hosgeldin cnm
Bu topigin tek refik bey hastasi bnm :)
Her iki dr da mukemmel ve isinin ehli en onemliside pozitif ve guler yuzlu
Bnm opu asamasinda bi muayenemde kaan beyde girdi.yine opudada ikisi vardi. Bgnku muayenemde histo yapilip yapilmamasinda yine ikisi fikir yuruttu. Kaan beyi o muayenelerde gordugum kadar biliyorum bide burdaki kizlardan refik bey de cok babacan guler yuzlu ve pozitif kime gidersen pisman olmazsin cnm

Aramiza hosgeldin cnm
Bu topigin tek refik bey hastasi benim
İki dr da cok mukemmel isinin ehli ve en onemli pozitif ve guler yuzluler
Benim opu surecinde cok sık karsilasilmayan bi durumla karsilastiginda refik bey kaan beyide cagirip gostermisti. Opuda ikiside vardi. Bugunku muayenemde yine fikir

Aramiza hosgeldin cnm
Bu topigin tek refik bey hastasi bnm :)
Her iki dr da mukemmel ve isinin ehli en onemliside pozitif ve guler yuzlu
Bnm opu asamasinda bi muayenemde kaan beyde girdi.yine opudada ikisi vardi. Bgnku muayenemde histo yapilip yapilmamasinda yine ikisi fikir yuruttu. Kaan beyi o muayenelerde gordugum kadar biliyorum bide burdaki kizlardan refik bey de cok babacan guler yuzlu ve pozitif kime gidersen pisman olmazsin cnm

daha öncede söylemiştim refik beyde iyidir ama ben tabikide kendi doktorumu tavsiye ederim burda M Mormutfakli arkadaşımız refik beyin hastası kontrole gitmişti bugün gelince oda fikrini yazar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…