Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım ümidini kaybetme 2.toplamada inşallah kaliteli birsürü embriyon olur sorun yumurta rezervi galiba amh kaç canım ?
Bu ikinci tedavimdi ilkini ege de olmustum ama tutunmadi. Bunda embriyo olusmayinca üzüldüm tabiki ama cabuk toparlanmam gerekiyor bundan sonrası icin son yumurtaya kadar devam:)
Evet sorun yumurta rezervi amh 1.5

Kizlar iyi pazarlar
Ben hala hastalanmadim :/
Bnm adetim düzenlidir.genelde 26. Gun gelir yada 1-2 gun gunluk akintimin icinde hafif kirmizilar olur anlarimki ben hastalaniyorum.
Bugun 29. Gun ve bnde hic adet belirtisi yok
Opu aşamasinda kullanilan ilaclardan dolayi hormonal degisiklik veya kist olusmus olabilir mi? Ne dusunuyosunuz?

İlaçlar yapmış olabilir canım

Bu ikinci tedavimdi ilkini ege de olmustum ama tutunmadi. Bunda embriyo olusmayinca üzüldüm tabiki ama cabuk toparlanmam gerekiyor bundan sonrası icin son yumurtaya kadar devam:)
Evet sorun yumurta rezervi amh 1.5

Canım sana kendimden örnek vereyim.. Bende tam 14 tane güzel yumurta toplandı yaz başı fakat 1 tanesi bile döllenmedi.. Çok Ağladım .. Hatta Kaan Bey bile çok şaşırdı.. Ama Bu ay 10 tane toplandı ve 4 tane kardan bebek annesi oldum... O yüzden sakın ümitsizliğe kapılma.. Kaan Beye güven :)

Birde ilk muayenelerinde yumurta geliştirmeden önce kaç taslak görülüyordu? Kusura bakma canim cok soru sordum benimde rezerv azda elil07
Gecen ay 5 taslak vardi vitam
Birde ilk muayenelerinde yumurta geliştirmeden önce kaç taslak görülüyordu? Kusura bakma canim cok soru sordum benimde rezerv azda elil07
Tedaviye baslamadan onceki ay 5 taslak vardi. Tedaviye başladığımız ay 3 taslak vardi 2 yumurta toplandı. Fsh i bilmiyorum bakilmadi

Ya transfer gecirmis deneyimli arkadaslarim kaan bey proluton igne ve progestan yumusak kapsül verdi. Sali sabah baslican dedi bunlara. Progestana 2 carpi 2 demis sabah aksam agizdan iki tane icecekmiyim yani. Bir de vagifem vajinel tablet verdi buna hemen badla vajinadan yapilio bunu yapmakta zorlandinoz mi. Ignelerden zor geldi bu

nehir2308 canım ben progestan tableti sabah 2 aksam 2 vajinaya fitil olarak koyuyorum ama bana baska vajinadan birsey vermedi prolutonuda 5 güne bir vuruyorum. İlk zamanalar fitillee cok zor gelmisti ama simdi alistim cok rahatım.
M Mormutfakli canım kist olsa opudan sonra ki kontrolde gozukurdu. Sen ikinci kez adet olacaksın dimi opu sonrasi. İlaclarsan gecikmis olabilir 28-30 arasi gelir bence gelmezsede doktorunla gorusursun yoksa transfer oncesi suprizmi oldu :)

Neguzel olur oyle bi supriz olsa demi :)
Ona hic ihtimal vermiyorum birkeresinde 40 gunden fazla olmamistim megersem o ay gec yumurtlamis refik bey herkadin yilda birkez gec yumurtlayabilir bi anormallik yok ilac bile vermiycem olucaksin 1 hafta icinde dedi aynen o hafta icinde oldum. Simdi transfer hazirligi icin relglimi dortgozle bekliyorum ya ondan mi gecikti acab bilmiyorum
Yarinda bekliycem olmazsam yrn aksamustu arayip randewu alayim bi gideyim diyorum

evet canım öyle yaparsın ama süpriz hakikatten şaşırtıcı olurdu. gerçi düşündüğün gibi streste giçiktirmiş olabilir.

Ayy evet progestan tablet iki tane vajinadanmis gunde iki kere. Simdi mesajda yazdi Kaan Bey. Ay icinde agizdan alimir yaziodu da Kafam karisti. Sen de vajinadan yapiomussun tamamdir o zaman

Cnm benin de progestan sabah aksam 2 tane vahinadan. Vagifem de gorundugu gibi zor degil. Arkasi kalem gibi, bastirinca ucundaki hapi vajina duvarina yapistiriyor. Proluton ignem de 5 gunde 1.

Ayy evet progestan tablet iki tane vajinadanmis gunde iki kere. Simdi mesajda yazdi Kaan Bey. Ay icinde agizdan alimir yaziodu da Kafam karisti. Sen de vajinadan yapiomussun tamamdir o zaman
aman aman dikkat et yanlış kullanma evet hap ağızdan alım için ama ağızdan alınca hem mide bulantısı hemde uyku yapıyormuş birde vajinadan kullanınca rahim kendi için gerekli olanı daha iyi emiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…