- 14 Kasım 2014
- 8
- 20
- 46
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.661
Hosbulduk evet sorun rezerv azligi. bende gucum yettigi kadar devam etmek istiyorum. Kaan beyle henuz gorusmedik. Gecen gün aradim döneceğim dedi ama henüz aramadi sanırım cok yogun.hoşgeldin aramıza canım sorun rezerv azlığımı ?vazgeçmek yok o bebekler buraya gelecek kaan bey ile görüştünmü ne dedi?
insallah bundan sonrasi güzel olur.Olur canim moralini bozma sen ki, bi dahaki opuna saglikli kaliteli bir sürü embiriyon olsun
inşallah hakkında hayırlısı olur.. kaan bey evet çok yoğun aklından çıkmış olabilirsin istersen sen tekrar ara yadamesaj at mesaj atarsan unutmazHosbulduk evet sorun rezerv azligi. bende gucum yettigi kadar devam etmek istiyorum. Kaan beyle henuz gorusmedik. Gecen gün aradim döneceğim dedi ama henüz aramadi sanırım cok yogun.
Hayırlısı olsun inşallah bebeklerin sımsıkı tutunurlar ve annelerini hic bırakmazlar.Kizlarr mutluluktan heyecandan oliciimm 12 aralik cuma transferim varrr!!!
Teşekkür ederim. Bende pazartesi arayim olmassa yada mesaj atayım. Rahatsiz etmekten cekindigim icin aramamistim..tekrar teşekkürler...inşallah hakkında hayırlısı olur.. kaan bey evet çok yoğun aklından çıkmış olabilirsin istersen sen tekrar ara yadamesaj at mesaj atarsan unutmazmüsait olunca döner.
QUOTE="cvz, post: 38167696, member: 581814"]Kizlar hafif ohss olmusum su kesesi olusmus kasigimda serum taktilar kan tahlili yapildi normal cikti birde igne yazdi dr uc gunluk
canım adetin bittikten sonraki günlerde adetolunca merkezi arayıp randevu alırsın hemşire hanımlar yönlendirir.cok sağol teşekkür ederim ben bir şey sormak istiyorum.adetin kaçıncı günü histo yapılıyor acaba kaan bey hemen dedi ama kaçıncı günü bilmiyorum.
Bol bol yumislerin olur insalaaaahhhhhhKızlaaaarrrrr güzel anneler ve anne adaylarıiyi hafta sonları kontrolden geldim hayırlısıyla iğnelere başladık haftaya cumartesi 11.30 da randevum var yumiş takibi başlayacak çok heyecanlıyım çooookkk
Tesekkur ederim aminn insallah..bes alti olgun yumurta vardi onları ilk opu de aldi kaan hoca ama arkadan gelisen taslaklar vardi onlarida heba etmeyelim dedi..ikinci opuye gittikHayırlısı inşallah ikinci toplamaya neden gerek duyuldu ?
Insallahhhh:))Hayirli olsun canim kardan bebeklere kardeş geliyor desene :)
Insallahh...insallahhh rabbim hayirlisiyla kismet etsin..bu ay histereskopi olacak sonrada kismetse yari yil tatilinde alirim kuzucuklarimii:)))geçmiş olsun canım inşallah iki yumurtanda güzelce döllenir şimdi sırada trasnfer için gün saymak kaldı
Hosgeldin aramizagulsah8 38176538 .!.:merhaba, aranıza yeni katılıyorum. ben de Kaan beyin hastasıyım. Kısmetse bu salı dondurulmuşlarla transferim var. çok güven veriyor bana, herşey yolunda bu sefer olmazsa gözüme görünme diyip yolladı beni son kontrolde :))
Merhaba arkadaslar uzun zamandır sizi okuyorum ve bunun sonucunda bende kaan beyle tedaviye basladim 1 ay vitamin kullandim. Gecen hafta 2 tane yumurta toplandi ve malesef embriyo oluşmadi
merhaba, aranıza yeni katılıyorum. ben de Kaan beyin hastasıyım. Kısmetse bu salı dondurulmuşlarla transferim var. çok güven veriyor bana, herşey yolunda bu sefer olmazsa gözüme görünme diyip yolladı beni son kontrolde :))
hoşgeldin canım kçok az kalmış bebeklerine kavuşmana inşallah sıkı sıkı tutunurlar anneciğinemerhaba, aranıza yeni katılıyorum. ben de Kaan beyin hastasıyım. Kısmetse bu salı dondurulmuşlarla transferim var. çok güven veriyor bana, herşey yolunda bu sefer olmazsa gözüme görünme diyip yolladı beni son kontrolde :))
Canım ümidini kaybetme 2.toplamada inşallah kaliteli birsürü embriyon olur sorun yumurta rezervi galiba amh kaç canım ?Merhaba arkadaslar uzun zamandır sizi okuyorum ve bunun sonucunda bende kaan beyle tedaviye basladim 1 ay vitamin kullandim. Gecen hafta 2 tane yumurta toplandi ve malesef embriyo oluşmadi
Hayırlı güzel sonucların olsun inşallah bebeğine kavuşmana az kalmış :)Tesekkur ederim aminn insallah..bes alti olgun yumurta vardi onları ilk opu de aldi kaan hoca ama arkadan gelisen taslaklar vardi onlarida heba etmeyelim dedi..ikinci opuye gittik
İnşallah hayırlısıyla bu denemende bebeğine kavuşursun çok şanslıyız böyle pozitif enerji veren bir doktorumuz olduğu için :)merhaba, aranıza yeni katılıyorum. ben de Kaan beyin hastasıyım. Kısmetse bu salı dondurulmuşlarla transferim var. çok güven veriyor bana, herşey yolunda bu sefer olmazsa gözüme görünme diyip yolladı beni son kontrolde :))