- 20 Ekim 2014
- 172
- 488
- 38
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.701
cnm bende de bulanti yok .. sadece uyku hali ve biraz karin agrisi var... Bu saatten sonra da olmaz herhalde...bu arada hamile arkadaşlarımbanusu35 @melekler17 wiolettt @UMRAN35 sizde bulantı varmı ? bende çok şükür yok ama acaba olurmu bu saatten sonra diye merak içindeyim @ozlem_arica canım sana sormadım çünkü sen çoktan unu eledin eleği astın artık bulantın yoktur herhalde olduysa bile
o değilde benimde kafama bizneden vagifem mi ne ondan kullanmadık onu merak ettim
Cnm kisiden kisiye degisebilir kullanimi.. hepimizin degerleri, ilaca verdigi cevap farklidir...
Benim de 4 gunde 1 canim okuyunca ayni soruyi sordum icimden
aynen canım bende bulantı için aynısını düşünüyorum ama bellide olmaz uyku halimde yok aksine uykusuzluk var bende gece 1.30 da yattım 5.30 da uyandım sonrada hem korkudan hemde uykum olmadığı için uyuyamadım.cnm bende de bulanti yok .. sadece uyku hali ve biraz karin agrisi var... Bu saatten sonra da olmaz herhalde...
aaaa ne münasebet asla ve kattiyen artislik yapmıyorum bendemi bi tuhaflık var diye sormuştum ama benim gibi olanda varmışcycas neden bize artıstlık yapıyorsun bulantın yok dıye.. benım cocugum babası gıbı saclı olcak ondan bulantım oluyo saka bır yana bıldıgın gıbı sadece sabah bulantım oluyor kahvaltı yapınca gecıyor hemen hıc uzmuyor bebegım annesını..yerim ben onu kuzum benımm
Icerde bir suru isler okuyor, rahim ve bebek buyuyor, o kadar sey olurken agri olmasi normaldir. Bazen agridan uyku uyumuyorum ama bebis iyi olsun da ben agriya raziyim.aynen canım bende bulantı için aynısını düşünüyorum ama bellide olmaz uyku halimde yok aksine uykusuzluk var bende gece 1.30 da yattım 5.30 da uyandım sonrada hem korkudan hemde uykum olmadığı için uyuyamadım.
ayy senindemi karnın ağrıyor benimde ağrıyor heleki son 3 gündür
o zaman yine bende bır garıplık var..Allah ım cocugumda annesi gıbı sorunlu olmasın amin..aaaa ne münasebet asla ve kattiyen artislik yapmıyorum bendemi bi tuhaflık var diye sormuştum ama benim gibi olanda varmışmaşallah senin bebişine uslu çocuk olsun hep böyle
Canım ben tecrubeli bir anne olarak benim bulantılarım 2ay sürdü çok fenaydı ama herkeste olmayabiliyor olsun tekrar hamiş olsamda herşeye razıyımbu arada hamile arkadaşlarımbanusu35 @melekler17 wiolettt @UMRAN35 sizde bulantı varmı ? bende çok şükür yok ama acaba olurmu bu saatten sonra diye merak içindeyim @ozlem_arica canım sana sormadım çünkü sen çoktan unu eledin eleği astın artık bulantın yoktur herhalde olduysa bile
Selam canım benim de perşembe lekelenme halinde başladı, cumartesi hatta histo için önümüzde ki cumaya gün aldık ama 1,5 gündür normal regle dönüşmeden kesildi. Biran önce başlamazsa histo gününüde etkileyecek. Stres yapıp etkiledik ya da bu ay uzayacağı tuttuKizlar iyi pazarlar
Ben hala hastalanmadim :/
Bnm adetim düzenlidir.genelde 26. Gun gelir yada 1-2 gun gunluk akintimin icinde hafif kirmizilar olur anlarimki ben hastalaniyorum.
Bugun 29. Gun ve bnde hic adet belirtisi yok
Opu aşamasinda kullanilan ilaclardan dolayi hormonal degisiklik veya kist olusmus olabilir mi? Ne dusunuyosunuz?
Selam hoşgeldin müstakbel anne, umarım herşey yolunda gider transferinde.merhaba, aranıza yeni katılıyorum. ben de Kaan beyin hastasıyım. Kısmetse bu salı dondurulmuşlarla transferim var. çok güven veriyor bana, herşey yolunda bu sefer olmazsa gözüme görünme diyip yolladı beni son kontrolde :))
Banada 4gunde bir dedi yanliz değilsin
Canım çok teşekkürler hamilelerin duası kabul olurmuş hamişler bize bol bol dua edin olurmu bizede bulaşsın diye
Bende onu soracaktim bana da vermedi o vagifemden 4 gunde bir igne ve vajinal hap gunde iki kere ikisertane :)o değilde benimde kafama bizneden vagifem mi ne ondan kullanmadık onu merak ettim
bu arada bence baktı kaan bey sen iğneye bayılıyorsun nerdeyse her gün yaptırsan banamısın demeyeceksin ondan 4 güne indirdi
Selam canım benim de perşembe lekelenme halinde başladı, cumartesi hatta histo için önümüzde ki cumaya gün aldık ama 1,5 gündür normal regle dönüşmeden kesildi. Biran önce başlamazsa histo gününüde etkileyecek. Stres yapıp etkiledik ya da bu ay uzayacağı tuttuBende beklemedeyim