Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Cnm b
cnm bende de bulanti yok .. sadece uyku hali ve biraz karin agrisi var... Bu saatten sonra da olmaz herhalde...

cnm bende de bulanti yok .. sadece uyku hali ve biraz karin agrisi var... Bu saatten sonra da olmaz herhalde...
aynen canım bende bulantı için aynısını düşünüyorum ama bellide olmaz uyku halimde yok aksine uykusuzluk var bende gece 1.30 da yattım 5.30 da uyandım sonrada hem korkudan hemde uykum olmadığı için uyuyamadım.
ayy senindemi karnın ağrıyor benimde ağrıyor heleki son 3 gündür

aaaa ne münasebet asla ve kattiyen artislik yapmıyorum bendemi bi tuhaflık var diye sormuştum ama benim gibi olanda varmış maşallah senin bebişine uslu çocuk olsun hep böyle

Icerde bir suru isler okuyor, rahim ve bebek buyuyor, o kadar sey olurken agri olmasi normaldir. Bazen agridan uyku uyumuyorum ama bebis iyi olsun da ben agriya raziyim.

aaaa ne münasebet asla ve kattiyen artislik yapmıyorum bendemi bi tuhaflık var diye sormuştum ama benim gibi olanda varmış maşallah senin bebişine uslu çocuk olsun hep böyle
o zaman yine bende bır garıplık var..Allah ım cocugumda annesi gıbı sorunlu olmasın amin..Allah tan yengeç burcu olcak (inşallah)

Canım ben tecrubeli bir anne olarak benim bulantılarım 2ay sürdü çok fenaydı ama herkeste olmayabiliyor olsun tekrar hamiş olsamda herşeye razıyım

Selam canım benim de perşembe lekelenme halinde başladı, cumartesi hatta histo için önümüzde ki cumaya gün aldık ama 1,5 gündür normal regle dönüşmeden kesildi. Biran önce başlamazsa histo gününüde etkileyecek. Stres yapıp etkiledik ya da bu ay uzayacağı tuttu Bende beklemedeyim

Selam hoşgeldin müstakbel anne, umarım herşey yolunda gider transferinde. kavuşmanıza az kaldı

Canım çok teşekkürler hamilelerin duası kabul olurmuş hamişler bize bol bol dua edin olurmu bizede bulaşsın diye

o değilde benimde kafama bizneden vagifem mi ne ondan kullanmadık onu merak ettim
bu arada bence baktı kaan bey sen iğneye bayılıyorsun nerdeyse her gün yaptırsan banamısın demeyeceksin ondan 4 güne indirdi
Bende onu soracaktim bana da vermedi o vagifemden 4 gunde bir igne ve vajinal hap gunde iki kere ikisertane :)

Bende inanilmaz heyecanla bekliyorum ondan mi bilmiyorum etkiledik sanirim. Bi yandanda insallah psikolojik olarak etkilenmisizdir kist veya transferi etkileyecek hormanal bi anormallik olmaz insallah diyorum

Gözünayd8="perceneige, post: 38186019, member: 416982"]Firsat bulup yazamadim..bugun haber geldi merkezden dun toplanan iki yumurtamiz da dollenmis cok şükür:)))[/QUOTE]
Gözünaydın canım çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…