Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hosgeldin aramiza Hadi hayirlisi insallah sımsıkı tutunsunlar annelerine ve hic birakmasin sali bende ordayim nasipse

Zamanınız oldukça yakın inşallah başarılı bir sonuç elde edersiniz kardan bebeklerinizle

hoşgeldin canım kçok az kalmış bebeklerine kavuşmana inşallah sıkı sıkı tutunurlar anneciğine

İnşallah hayırlısıyla bu denemende bebeğine kavuşursun çok şanslıyız böyle pozitif enerji veren bir doktorumuz olduğu için :)

Selam hoşgeldin müstakbel anne, umarım herşey yolunda gider transferinde. kavuşmanıza az kaldı

çok teşekkür ederim hepinize, inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız hayırlısıyla. dünden beri sanki saatler geçmiyor hemen salı olsun minikleri alıp eve döneyim inşallah. :) bende previt bulantı yapıyor sizden kullananlar varsa durum nasıl? aç mı tok mu alıyorsunuz? yanlış mı içiyorum acaba?

kızlar yardım lutfen kaan bozkurtta tedavi raporlu ne kadar acaba
günaydın canım.Maalesef İrenbe de rapor geçmiyor.Tamamen özel bir kurum.Ücret ise şu şekilde: 2500 yumurta toplama+1500 transfer+500 takip ücreti oluyor.Yani toplamda 4500 tl tüp bebek ücreti.Transfer öncesi histeroskopi oluyor.Rahimde herhangi bir sıkıntı var mı diye bakmak için.O da 1000 tl.Ve artı ilaç masrafı.Bu da kişiden kişiye değişmekle birlikte 1500-2000 civarı tutuyor.Hepsi toplam 7500-8000 civarı tutuyor bu şekilde.

Bende inanilmaz heyecanla bekliyorum ondan mi bilmiyorum etkiledik sanirim. Bi yandanda insallah psikolojik olarak etkilenmisizdir kist veya transferi etkileyecek hormanal bi anormallik olmaz insallah diyorum
Günaydın :) kist olsa muayenelerinde görülürdü. Bu arada bende maalesef zaten var, bu kaynaklı değildir bence.
Hormonal birşey varsa da histodan önce kan tahlili yapılıyor, onda varsa çıkabilir. Hala beklemedeyim

gulsah84 canım ben previt kullaniyorum aksam yemeklerinden sobra tok iciyorum ama bulanti yapmiyor istersen gece yatarkeb ic bulantisinu hissetmezsin bu cozum olabilir.
Can sesi bende dun cok merak ettik vagitem nedir diye baktım ostrojen iceren bi ilacmis zaten hap ve bant kullabiyordum eemek yeterli gelecegini dusundugu icin bize vermemis :)

Teşekkürler canım, cycas senin regl bitiminden ne kadar sonra histo yapıldı hatırlıyor musun. Ben olamadan başladıktan sonra kesildi, histo tarihimde yaklaşıyor

Aynen canım başlarda oldu biraz ama şimdi iyiyim çok şükür:) Hepsi güzel şeyler geçip gidiyor. İlk 3 ayı atlattığınız zaman yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz.

Günaydın hayırlı haftalar arkadaşlar. Aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş :) Yazılanları okumakla beraber bazen böyle geriden takip ettiğim için yazamadığım arkadaşlar var. Herkese tedavisinde bol bol şans diliyorum. İnşallah 2015 irenbe annelerinin coşacağı bir yıl olur. Herkese sevgiler selamlar:)

Bende de var canim olmaz mi..
Dayanamadim ben aradim simdi emine hemsireyi yarin bi gel gorelim dedi. 16.30 a randewu verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…