Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

hoşgeldin aramıza canım sorun rezerv azlığımı ?vazgeçmek yok o bebekler buraya gelecek kaan bey ile görüştünmü ne dedi?
Hosbulduk evet sorun rezerv azligi. bende gucum yettigi kadar devam etmek istiyorum. Kaan beyle henuz gorusmedik. Gecen gün aradim döneceğim dedi ama henüz aramadi sanırım cok yogun.

Hosbulduk evet sorun rezerv azligi. bende gucum yettigi kadar devam etmek istiyorum. Kaan beyle henuz gorusmedik. Gecen gün aradim döneceğim dedi ama henüz aramadi sanırım cok yogun.
inşallah hakkında hayırlısı olur.. kaan bey evet çok yoğun aklından çıkmış olabilirsin istersen sen tekrar ara yadamesaj at mesaj atarsan unutmaz :KK49: müsait olunca döner.

inşallah hakkında hayırlısı olur.. kaan bey evet çok yoğun aklından çıkmış olabilirsin istersen sen tekrar ara yadamesaj at mesaj atarsan unutmaz :KK49: müsait olunca döner.
Teşekkür ederim. Bende pazartesi arayim olmassa yada mesaj atayım. Rahatsiz etmekten cekindigim icin aramamistim..tekrar teşekkürler...

QUOTE="cvz, post: 38167696, member: 581814"]Kizlar hafif ohss olmusum su kesesi olusmus kasigimda serum taktilar kan tahlili yapildi normal cikti birde igne yazdi dr uc gunluk

cvz cvz Cok geçmiş olsun can im iyi hafif ohss olmuşsun Allah tan yoksa dayanmasi çok zor açıklar cekiyorsun[/QUOTE]
cok sağol teşekkür ederim ben bir şey sormak istiyorum.adetin kaçıncı günü histo yapılıyor acaba kaan bey hemen dedi ama kaçıncı günü bilmiyorum.

cok sağol teşekkür ederim ben bir şey sormak istiyorum.adetin kaçıncı günü histo yapılıyor acaba kaan bey hemen dedi ama kaçıncı günü bilmiyorum.
canım adetin bittikten sonraki günlerde adetolunca merkezi arayıp randevu alırsın hemşire hanımlar yönlendirir.

[QUOTE="cvz, post: 38170853, member: 58181ER=581814] cvz cvz [/USER] Cok geçmiş olsun can im iyi hafif ohss olmuşsun Allah tan yoksa dayanmasi çok zor açıklar cekiyorsun[/QUOTE]
cok sağol teşekkür ederim ben bir şey sormak istiyorum.adetin kaçıncı günü histo yapılıyor acaba kaan bey hemen dedi ama kaçıncı günü bilmiyorum.[/QUOTE]
Benim adet bitiminden 2gun sonra yapildi. Adetin 1. Günü ara sen mutlaka

gulsah8 38176538 .!.:
merhaba, aranıza yeni katılıyorum. ben de Kaan beyin hastasıyım. Kısmetse bu salı dondurulmuşlarla transferim var. çok güven veriyor bana, herşey yolunda bu sefer olmazsa gözüme görünme diyip yolladı beni son kontrolde :))
Hosgeldin aramiza :KK74: Hadi hayirlisi insallah sımsıkı tutunsunlar annelerine ve hic birakmasin sali bende ordayim nasipse :KK70:

Merhaba arkadaslar uzun zamandır sizi okuyorum ve bunun sonucunda bende kaan beyle tedaviye basladim 1 ay vitamin kullandim. Gecen hafta 2 tane yumurta toplandi ve malesef embriyo oluşmadi

Hoşgeldin canım burada yalnız olmadığını bil birçoğumuzun yumurta sayısı az ve embriyo oluşumunda sıkıntı çekiyoruz. Çok şükür ki Kaan bey oldukça deneyimli bir doktor ve kendimizi onun ellerine teslim ediyoruz...

merhaba, aranıza yeni katılıyorum. ben de Kaan beyin hastasıyım. Kısmetse bu salı dondurulmuşlarla transferim var. çok güven veriyor bana, herşey yolunda bu sefer olmazsa gözüme görünme diyip yolladı beni son kontrolde :))

Zamanınız oldukça yakın inşallah başarılı bir sonuç elde edersiniz kardan bebeklerinizle :KK70:

hoşgeldin canım kçok az kalmış bebeklerine kavuşmana inşallah sıkı sıkı tutunurlar anneciğine :KK36::KK36:

Merhaba arkadaslar uzun zamandır sizi okuyorum ve bunun sonucunda bende kaan beyle tedaviye basladim 1 ay vitamin kullandim. Gecen hafta 2 tane yumurta toplandi ve malesef embriyo oluşmadi
Canım ümidini kaybetme 2.toplamada inşallah kaliteli birsürü embriyon olur sorun yumurta rezervi galiba amh kaç canım ?

İnşallah hayırlısıyla bu denemende bebeğine kavuşursun çok şanslıyız böyle pozitif enerji veren bir doktorumuz olduğu için :)

X