- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.641
güzelmiş sayı 3-4 tane olsa süper olur canım. hadi inşallah güzelce büyürler. tam yazarken tarihe baktımda benim kafa gitmişCanım ilk kontrolde 7şimdiki kontrollerde 6taslak sayıldı kaan bey 3-4 adet toplarız oda bize yeter dedi umarım sonuç iyi olur sende cumartesi gelsene benden sonraya ya da önceye randevu al çok iyi olur çok sevinirim benim 11.30 da bunu değerlendir canım
oh oh süper mutlu hayırlı haberlerini bekliyoruz canımIki embiriyoda karar verdik. Bebislerimi yatagina alip gelicim
İnşallah canım 3-4 tane toplansa iki kaliteli embriyo olsa bunlar kafamı çok kurcalıyor hakkımızda hayırlısı olsun .ben önümüzdeki hafta içi orda olurum umarım denk geliriz boşver evde olmanın tadını çıkar bol bol uyu dinlen uykusuz geceler seni bekliyor bebiş uyutmazgüzelmiş sayı 3-4 tane olsa süper olur canım. hadi güzelce büyürler. tam yazarken tarihe baktımda benim kafa gitmişbenim randevuma dahavar senin sonraki kontrollerinde karşılaşırız canım haftaya cumartesi daha ayın 13 benimki sonraki hafta içi en kötü ihtimalle sonraki cumartesi olacak. evde kalmakhiç yaramadı bana hiç
Hadi hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı yapışırlar :)Kizlarr mutluluktan heyecandan oliciimm 12 aralik cuma transferim varrr!!!
ahh ahh bi uyuyabilsem hiç uykum gelmiyor gece bin kere uyanıyorum. sabahta erkenden ayaktayım şu ilk üç ayı doldurup işime geri dönmekiçin sabırsızlanıyorum. iş manyağı çıktım yaİnşallah canım 3-4 tane toplansa iki kaliteli embriyo olsa bunlar kafamı çok kurcalıyor hakkımızda hayırlısı olsun .ben önümüzdeki hafta içi orda olurum umarım denk geliriz boşver evde olmanın tadını çıkar bol bol uyu dinlen uykusuz geceler seni bekliyor bebiş uyutmaz
gunaydin kizlar, bende yaklasik 3 aydir kaan beyde tedavi goruyorum.sizleri okuyordum ama yeni uye oldum. ben suan transfer hazirligindayim. 4 kardan bebegim var. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
Kizlar hafif ohss olmusum su kesesi olusmus kasigimda serum taktilar kan tahlili yapildi normal cikti birde igne yazdi dr uc gunluk
Hoş geldin canım bir şey kalmamış seninde :) R
Hoş geldin canım bir şey kalmamış seninde :) Rabbim hayırlısıyla kucağına da almanı nasip etsin
abbim hayırlısıyla kucağına da almanı nasip etsin
Hoş geldin canım bir şey kalmamış seninde :) Rabbim hayırlısıyla kucağına da almanı nasip etsin
Olur canim moralini bozma sen ki, bi dahaki opuna saglikli kaliteli bir sürü embiriyon olsunelil07 .!.:Merhaba arkadaslar uzun zamandır sizi okuyorum ve bunun sonucunda bende kaan beyle tedaviye basladim 1 ay vitamin kullandim. Gecen hafta 2 tane yumurta toplandi ve malesef embriyo oluşmadi
Hayirli olsun canim kardan bebeklere kardeş geliyor desene :)Ikinci opu yu de atlattik hayirlisiyla iki tane daha yumurtamiz var..insallah yarin onlardanda guzel haberler gelir..rabbim hepimizin yardimcisi olsun..buz bebeklerimin de durumunu ogrendik biri birinci kalite biri ikinci kaliteymis bunlardanda bitane birinci kalite nasip etse rabbim hayirlisiyla tam super olacak:)
Hayirlisi oldun canim rabbim guzl sonuclar gostersin benden bir gun sonrada senin transferin :)Kizlarr mutluluktan heyecandan oliciimm 12 aralik cuma transferim varrr!!!
hadi hayırlısı canım. inşallah bol bol yumişlerin olur ve bir kere de döllenip annesinin sıcaklığına girmek için kardan bebekler olurlar...Kızlaaaarrrrr güzel anneler ve anne adaylarıiyi hafta sonları kontrolden geldim hayırlısıyla iğnelere başladık haftaya cumartesi 11.30 da randevum var yumiş takibi başlayacak çok heyecanlıyım çooookkk
hayırlısı olsun. moralinizi sakın bozmayın. 2. bir yumurta toplama düşünüyormusunuz? bu iş biraz sabır işi. benimde ilkinde 1 tane toplanıp döllenmemişti. ve devam ettim. inşallah sizinde sağlıklı kaliteli embriyolarınız olur.Merhaba arkadaslar uzun zamandır sizi okuyorum ve bunun sonucunda bende kaan beyle tedaviye basladim 1 ay vitamin kullandim. Gecen hafta 2 tane yumurta toplandi ve malesef embriyo oluşmadi
Merhaba arkadaslar uzun zamandır sizi okuyorum ve bunun sonucunda bende kaan beyle tedaviye basladim 1 ay vitamin kullandim. Gecen hafta 2 tane yumurta toplandi ve malesef embriyo oluşmadi
hayırlısı olsun. moralinizi sakın bozmayın. 2. bir yumurta toplama düşünüyormusunuz? bu iş biraz sabır işi. benimde ilkinde 1 tane toplanıp döllenmemişti. ve devam ettim. inşallah sizinde sağlıklı kaliteli embriyolarınız olur.
2. Bir yumurta toplama istiyorum. Ister istemez moralim bozuldu tabiki ama kendimi toplamaya calisiyorum..hayırlısı olsun. moralinizi sakın bozmayın. 2. bir yumurta toplama düşünüyormusunuz? bu iş biraz sabır işi. benimde ilkinde 1 tane toplanıp döllenmemişti. ve devam ettim. inşallah sizinde sağlıklı kaliteli embriyolarınız olur.