- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.601
Kk bu aralar atıyor shallow.da da aynısı olmuştur belki.ne denemesi yaptın canım ?
canım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun önümüzdeki ya nüfus patlaması olacak inşallah kaan beyin sayesinde
hiç bilmiyorum ki ilaç vermediyse vardır bir bildiği inşallah çok fazla sancı çekmeden olursun canımYok canım adet olunca yeni baştan başlayacağız. Ama sanırım hemen büyütücü iğnelerle değil. Yeni şeyler verecekmiş. Ocak gibi opu ardından histo Şubat gibi de transfer ederiz dedi. Bakalım ne zaman hasta olurum acaba. Sancım çok ama. İlaç vermedi bu sefer.
benim sorunum endometriyozis yani çikolata kistim vardı önceleri canım. doktorumuza diyecek laf yok gerçekten işinin ehli biri. sizde sorun nedir ? bir çok arkadaşımız var ve hepimizin sorunu ayrıSelamlar. Bende izmirde yaşıyorum da yorumları gördüm bi sorayım dedim iyi bi doktor heralde sizin sorununuz nedir?
hmm belkide olabilir beni daha atmadı hele atsın bi daha da gelmemKk bu aralar atıyor shallow.da da aynısı olmuştur belki.
ne imzası boşver boş kalsın canım bi kaç haftaya orda bebeğin gelişim süreci olacakimza tanımladım olmadı
benim sorunum endometriyozis yani çikolata kistim vardı önceleri canım. doktorumuza diyecek laf yok gerçekten işinin ehli biri. sizde sorun nedir ? bir çok arkadaşımız var ve hepimizin sorunu ayrı
yupppiiiine imzası boşver boş kalsın canım bi kaç haftaya orda bebeğin gelişim süreci olacak
hayırlısı olsun canım klomenle polikistik olduğun için birden fazla yumurta hatta daha fazla gelişecektir ve çoğul gebelik riski olacaktır. zaten doktorunda çok fazlaysa çatlatma iğnesini yaptırmayabilirAnladım benm sorunum da polikistik over ;( 24 yaşındayım 20 aylık evliyim hiç korunmadık ama olmuyo malesef bebiş ;( bide yumurtalarım geç çatlıyomuş işte klomen ilacına başlicam sonra doktorum bakcak işte yumurtam geliş mi diye eğer olmuşsa çatlatma iğnesi yapılcak bakalım heyecanla bekliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
hayırlısı olsun canım klomenle polikistik olduğun için birden fazla yumurta hatta daha fazla gelişecektir ve çoğul gebelik riski olacaktır. zaten doktorunda çok fazlaysa çatlatma iğnesini yaptırmayabilirSWALLOW09 arkadaşımızında polikistik over sendromu var.
evet bende pkoluyum klomen hapı kullanarak aşılama yaptırdım ben o zaman bile 6 yumurtam gelişmiştiAy evet polikistik over tedavisinde genellikle ikiz oluyo onu biliyorum ama sen böyle söyleyince birden ürktüm :))
ürkme canım nasipte varsa her türlü olur içini ferah tutAy evet polikistik over tedavisinde genellikle ikiz oluyo onu biliyorum ama sen böyle söyleyince birden ürktüm :))
imza tanımladım olmadı
evet bende pkoluyum klomen hapı kullanarak aşılama yaptırdım ben o zaman bile 6 yumurtam gelişmişti
ürkme canım nasipte varsa her türlü olur içini ferah tut
olmadı canımEe olmadı mı?
olmadı canımaslında polikistik over sendromu hastaları infertelite tedavilerinde en kolay hasta grubu ama olmadımıda olmuyo işte
evet bende pkoluyum klomen hapı kullanarak aşılama yaptırdım ben o zaman bile 6 yumurtam gelişmişti
valla bilmiyorum canım doktorum her seferinde inci gibi dizilmişler diyorCanm bişey sorcam senn kaç tane var kist biliyomusun? Bide boyutları ne kadar?
valla bilmiyorum canım doktorum her seferinde inci gibi dizilmişler diyor