Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

hiç bilmiyorum ki ilaç vermediyse vardır bir bildiği inşallah çok fazla sancı çekmeden olursun canım

Selamlar. Bende izmirde yaşıyorum da yorumları gördüm bi sorayım dedim iyi bi doktor heralde sizin sorununuz nedir?
benim sorunum endometriyozis yani çikolata kistim vardı önceleri canım. doktorumuza diyecek laf yok gerçekten işinin ehli biri. sizde sorun nedir ? bir çok arkadaşımız var ve hepimizin sorunu ayrı

benim sorunum endometriyozis yani çikolata kistim vardı önceleri canım. doktorumuza diyecek laf yok gerçekten işinin ehli biri. sizde sorun nedir ? bir çok arkadaşımız var ve hepimizin sorunu ayrı

Anladım benm sorunum da polikistik over ;( 24 yaşındayım 20 aylık evliyim hiç korunmadık ama olmuyo malesef bebiş ;( bide yumurtalarım geç çatlıyomuş işte klomen ilacına başlicam sonra doktorum bakcak işte yumurtam geliş mi diye eğer olmuşsa çatlatma iğnesi yapılcak bakalım heyecanla bekliyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

hayırlısı olsun canım klomenle polikistik olduğun için birden fazla yumurta hatta daha fazla gelişecektir ve çoğul gebelik riski olacaktır. zaten doktorunda çok fazlaysa çatlatma iğnesini yaptırmayabilir SWALLOW09 arkadaşımızında polikistik over sendromu var.

Ay evet polikistik over tedavisinde genellikle ikiz oluyo onu biliyorum ama sen böyle söyleyince birden ürktüm :))

olmadı canım aslında polikistik over sendromu hastaları infertelite tedavilerinde en kolay hasta grubu ama olmadımıda olmuyo işte

Evet işte bana doktorum olur olur senin çocuğun dedi. Ümitli heralde çünkü bu ay böyle denicem olmazsa bi sonraki ay rahim filmi çekcem dedi. Ama muayenede dedi zaten senn tüplerin açık duruyo ama yinede bakmak lazım diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…