- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.621
Kaan bey izmir alsancakta irenbe tup bebek merkezinde calisiyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaan bey izmir alsancakta irenbe tup bebek merkezinde calisiyor canım
Hayırlısı inşallah ikinci toplamaya neden gerek duyuldu ?Ikinci opu yu de atlattik hayirlisiyla iki tane daha yumurtamiz var..insallah yarin onlardanda guzel haberler gelir..rabbim hepimizin yardimcisi olsun..buz bebeklerimin de durumunu ogrendik biri birinci kalite biri ikinci kaliteymis bunlardanda bitane birinci kalite nasip etse rabbim hayirlisiyla tam super olacak:)
Kızlaaaarrrrr güzel anneler ve anne adayları iyi hafta sonları kontrolden geldim hayırlısıyla iğnelere başladık haftaya cumartesi 11.30 da randevum var yumiş takibi başlayacak çok heyecanlıyım çooookkk
Değil canım yumurta çoğaltıcı iğneler çatlatma iğnedi toplamadan hemen önce oluyor tüp bebek tedavisi görüyorumÇatlatma iğnesi mi?
Değil canım yumurta çoğaltıcı iğneler çatlatma iğnedi toplamadan hemen önce oluyor tüp bebek tedavisi görüyorum
saol canim. yumisler bir kerede toplandi. 16 taneydi ama 4 dollendi ve donduruldu :) cok sukur. esimde sayi ve hareket dusuklugu, bende de polikistik over gorunumu var canim.
hadi bakalım hayırlı olsun canım taslakların ne durumdaydı kaç taslak gözüküyor şuan inşallah görünenden çok daha fazlası büyüyecek toplanacak sonra sana kaliteli embriyolar olacaklar. haftaya cumartesi deme bizde henüz randevu almadık bu randevuyu değerlendireyimKızlaaaarrrrr güzel anneler ve anne adayları iyi hafta sonları kontrolden geldim hayırlısıyla iğnelere başladık haftaya cumartesi 11.30 da randevum var yumiş takibi başlayacak çok heyecanlıyım çooookkk
geçmiş olsun canım inşallah iki yumurtanda güzelce döllenir şimdi sırada trasnfer için gün saymak kaldıIkinci opu yu de atlattik hayirlisiyla iki tane daha yumurtamiz var..insallah yarin onlardanda guzel haberler gelir..rabbim hepimizin yardimcisi olsun..buz bebeklerimin de durumunu ogrendik biri birinci kalite biri ikinci kaliteymis bunlardanda bitane birinci kalite nasip etse rabbim hayirlisiyla tam super olacak:)
harika bir haber bende transfer tarihimi öğrendiğimde sanki tranfserim olmş kadar sevinmiştim inşallah hayırlısı ile 12 aralıkta bebişini yada bebişlerini al ve gelKizlarr mutluluktan heyecandan oliciimm 12 aralik cuma transferim varrr!!!
Canım ilk kontrolde 7şimdiki kontrollerde 6taslak sayıldı kaan bey 3-4 adet toplarız oda bize yeter dedi umarım sonuç iyi olur sende cumartesi gelsene benden sonraya ya da önceye randevu al çok iyi olur çok sevinirim benim 11.30 da bunu değerlendir canımhadi bakalım hayırlı olsun canım taslakların ne durumdaydı kaç taslak gözüküyor şuan inşallah görünenden çok daha fazlası büyüyecek toplanacak sonra sana kaliteli embriyolar lar. haftaya cumartesi deme bizde henüz randevu almadık bu randevuyu değerlendireyim
Iki embiriyoda karar verdik. Bebislerimi yatagina alip gelicimharika bir haber bende transfer tarihimi öğrendiğimde sanki tranfserim olmş kadar sevinmiştim inşallah hayırlısı ile 12 aralıkta bebişini yada bebişlerini al ve gel
hadi az kaldi hayirlisiylaKizlarr mutluluktan heyecandan oliciimm 12 aralik cuma transferim varrr!!!
geçmiş olsun canım bak iyiki gitmişsin inşallah hemen geçer çok sıkıntı yaşamazsınKizlar hafif ohss olmusum su kesesi olusmus kasigimda serum taktilar kan tahlili yapildi normal cikti birde igne yazdi dr uc gunluk