Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

arkadaşlar ben yumurta toplamadan sonra iyileşemedim.çok fazla şistim nefes almakta zorlanıyorum.belim ve sırtım ağrıyor karnım acıyor.sizlerde de böylemi oldu daha önce iki sefer yumurta toplamam olmuştu ama ikinci gün iyileşmiştim.bu tüp bebekte bir hafta oldu hala düzelemedim .normalmi sizlerde yaşadınız mı bu sorunları
Sayı fazlalığından da olabilir ama asıl bilirkişi biz değiliz :) Benim bir iki günlük daha hafif dozda sıkıntım olmuştu ama bu kadar uzun sürdüyse doktorumuzla konuş bence.

arkadaşlar ben yumurta toplamadan sonra iyileşemedim.çok fazla şistim nefes almakta zorlanıyorum.belim ve sırtım ağrıyor karnım acıyor.sizlerde de böylemi oldu daha önce iki sefer yumurta toplamam olmuştu ama ikinci gün iyileşmiştim.bu tüp bebekte bir hafta oldu hala düzelemedim .normalmi sizlerde yaşadınız mı bu sorunları
canım ohss belirtisi gibi görünüyor ben geçen sene olmuştum 1 hafta hastanede yattım ohss yüzünden Allah düşmanıma yaşatmasın. birinin yardımı olamadan yatakta dönemiyordum bile bırak ayağa kalkmayı. bence hemen bi git derim ben

kalbiminözü ben yanlışlıkla senin mesajlarını kopyalamışım, kusura bakma. sen yolun önemli kısmını atlatmışsın inşallah cuma günü de güzel haberlerini alacağız :) bundan sonra ben de hiçbir şey için sıkılmayacağım.yumurtalarımı düşüneceğim hep.teşekkür ederim verdiğin destek ve bilgiler için:)
Rica ederim :KK45: umarım herşey istediğin gibi ve iyi gider.

özlede çalışmak bu yüzden evet çok zor izin konusunda hatta rapor konusunda bile problem yaratıyorlar. Rabbim yardımcın olsun. o zaman akşamları yat dinlen çok fazla ayakta kalmamaya çalış canım. doğumdan sonrası içinde eğer maddi durumunuz elveriyorsa bebeğini büyütmek gerçekten çok güzel bir düşünce. hayırlısı olsun hakkımızda.
Malesef canım... akşamları 2 lokma bişey atıştırıp direkt uzanıyorum zaten.. Açıkçası maddi durum iyi de olsa kötü de olsa bu kadar uğraştan sonra bebek sahibi olup işe gitmek ve onu başkalarına bırakmak düşüncesi hiç hoşuma gitmiyor.. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum, bakıcılar değil...

Canım çok fazla yumurta toplandığında vücut böyle bir tepki verebiliyor. Benim arkadaşımdan 40 tane toplanmıştı, inanılır gibi değil ve 1 gecede 9 aylık hamile gibi şişmişti... 1 hafta hastanede serumla ödemini attılar. Bence Kaan Beyle mutlaka görüş bunu...
40 mi ? Nasil oluyor yahu... kaci embryo olmustu acaba ?

Malesef canım... akşamları 2 lokma bişey atıştırıp direkt uzanıyorum zaten.. Açıkçası maddi durum iyi de olsa kötü de olsa bu kadar uğraştan sonra bebek sahibi olup işe gitmek ve onu başkalarına bırakmak düşüncesi hiç hoşuma gitmiyor.. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum, bakıcılar değil...
Ben daha yolun basinda bu fedakarligi yaptim.Yumurta toplamada 3 kez basarili olamayinca 3 yillik isimden ayrildim. Ins bebegim olursa da bir sure ona kendim bakmak istiyorum. Okadar ugras emek sonunda yasayacagim guzelligin tadini cikarmak istiyorum. Ama tabi bir sureligine. Hayati idame ettirme zorunlulugu var. Umarim emeklerimiz cabalarimiz karsiligi bulur.

X