- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.461
9 aralık salı da beeennnn13 aralık cumartesi İrenbe'deyim. Randevusu olan arkadaşlar varsa görüşürüz.Sevgiler:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 aralık salı da beeennnn13 aralık cumartesi İrenbe'deyim. Randevusu olan arkadaşlar varsa görüşürüz.Sevgiler:)
21 epey fazla bence bi kaan beyle görüş canım ihmal etme[
beneksikler ne canım ? söylersen eklemeye çalışırım .
Benim de 18 toplanmıştı .Çok şikayetlerim olmuştu. oHSS oldum diye koşa koşa gittim Kaan Bey 'e ama çok şükür yokmuş öyle bir şey .Çok yumurta toplananlarda bu şikayetler fazla olurmuş. Ama yine de mutlaka görmek istiyor Kaan Bey .. Bi görüş istersen..21 tane toplandı cnm
Sayı fazlalığından da olabilir ama asıl bilirkişi biz değiliz :) Benim bir iki günlük daha hafif dozda sıkıntım olmuştu ama bu kadar uzun sürdüyse doktorumuzla konuş bence.arkadaşlar ben yumurta toplamadan sonra iyileşemedim.çok fazla şistim nefes almakta zorlanıyorum.belim ve sırtım ağrıyor karnım acıyor.sizlerde de böylemi oldu daha önce iki sefer yumurta toplamam olmuştu ama ikinci gün iyileşmiştim.bu tüp bebekte bir hafta oldu hala düzelemedim .normalmi sizlerde yaşadınız mı bu sorunları
canım ohss belirtisi gibi görünüyor ben geçen sene olmuştum 1 hafta hastanede yattım ohss yüzünden Allah düşmanıma yaşatmasın. birinin yardımı olamadan yatakta dönemiyordum bile bırak ayağa kalkmayı. bence hemen bi git derim benarkadaşlar ben yumurta toplamadan sonra iyileşemedim.çok fazla şistim nefes almakta zorlanıyorum.belim ve sırtım ağrıyor karnım acıyor.sizlerde de böylemi oldu daha önce iki sefer yumurta toplamam olmuştu ama ikinci gün iyileşmiştim.bu tüp bebekte bir hafta oldu hala düzelemedim .normalmi sizlerde yaşadınız mı bu sorunları
Rica ederim umarım herşey istediğin gibi ve iyi gider.kalbiminözü ben yanlışlıkla senin mesajlarını kopyalamışım, kusura bakma. sen yolun önemli kısmını atlatmışsın inşallah cuma günü de güzel haberlerini alacağız :) bundan sonra ben de hiçbir şey için sıkılmayacağım.yumurtalarımı düşüneceğim hep.teşekkür ederim verdiğin destek ve bilgiler için:)
Malesef canım... akşamları 2 lokma bişey atıştırıp direkt uzanıyorum zaten.. Açıkçası maddi durum iyi de olsa kötü de olsa bu kadar uğraştan sonra bebek sahibi olup işe gitmek ve onu başkalarına bırakmak düşüncesi hiç hoşuma gitmiyor.. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum, bakıcılar değil...özlede çalışmak bu yüzden evet çok zor izin konusunda hatta rapor konusunda bile problem yaratıyorlar. Rabbim yardımcın olsun. o zaman akşamları yat dinlen çok fazla ayakta kalmamaya çalış canım. doğumdan sonrası içinde eğer maddi durumunuz elveriyorsa bebeğini büyütmek gerçekten çok güzel bir düşünce. hayırlısı olsun hakkımızda.
Canım çok fazla yumurta toplandığında vücut böyle bir tepki verebiliyor. Benim arkadaşımdan 40 tane toplanmıştı, inanılır gibi değil ve 1 gecede 9 aylık hamile gibi şişmişti... 1 hafta hastanede serumla ödemini attılar. Bence Kaan Beyle mutlaka görüş bunu...21 tane toplandı cnm
Yarın 9:40 randevum var sanırım çok erken ve kimseyle görüşemeyeceğim
40 mi ? Nasil oluyor yahu... kaci embryo olmustu acaba ?Canım çok fazla yumurta toplandığında vücut böyle bir tepki verebiliyor. Benim arkadaşımdan 40 tane toplanmıştı, inanılır gibi değil ve 1 gecede 9 aylık hamile gibi şişmişti... 1 hafta hastanede serumla ödemini attılar. Bence Kaan Beyle mutlaka görüş bunu...
Ben daha yolun basinda bu fedakarligi yaptim.Yumurta toplamada 3 kez basarili olamayinca 3 yillik isimden ayrildim. Ins bebegim olursa da bir sure ona kendim bakmak istiyorum. Okadar ugras emek sonunda yasayacagim guzelligin tadini cikarmak istiyorum. Ama tabi bir sureligine. Hayati idame ettirme zorunlulugu var. Umarim emeklerimiz cabalarimiz karsiligi bulur.Malesef canım... akşamları 2 lokma bişey atıştırıp direkt uzanıyorum zaten.. Açıkçası maddi durum iyi de olsa kötü de olsa bu kadar uğraştan sonra bebek sahibi olup işe gitmek ve onu başkalarına bırakmak düşüncesi hiç hoşuma gitmiyor.. Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum, bakıcılar değil...
Selam canlar cuma @denizaa nın cumartesi 14:45 te de benim randevum var. Transfer ööncesi iyihaberler almayı umut ediyoruz inş...
Valla kız hastanede efsane olmuştu.... 9 tane dondurmuşlardı. 2 Hafta önce bebişini kucağına aldı çok şükür...40 mi ? Nasil oluyor yahu... kaci embryo olmustu acaba ?
tamam canım hemen paylaşıyorumcycas canım ben senin son hazırladığın listeyi göremedim, görenlerin yorumunu gördüm ama
tekrar yayınlayabilir misin ?
Canım çok olması iyi olduğunu göstermez ki en normali bence 10-15arası birde kaliteli olması önemli böyle durumlar polikistik overlilerde oluyor40 mi ? Nasil oluyor yahu... kaci embryo olmustu acaba ?