- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.481
Bende bekliyorum bugün yarın sen kaçıncı günü gidiceksin ?Oo süper cumartesi cok kisiyle karsilasabilirim bakalim bugun yarin gelirse kirmizilar
aynen canım bende pkoluyum geçen sene 25 toplanmıştı bendende bu sene 18 ama sayınınj pek önemi yok kalite olmadıktan sonraCanım çok olması iyi olduğunu göstermez ki en normali bence 10-15arası birde kaliteli olması önemli böyle durumlar polikistik overlilerde oluyor
Teşekkürler güzel anne
canım cumartesiye al garanti olsun zaten 2. 3. gün diyorlar yaKızlar benim kırmızılar lekelenme olarak geldi birinci günü oluyormu yoksa pedi kirlettiğindemi ilk günü randevu alıcamda
4.günü alınıyormu ki iğnelere başlıycaz birde geç olmasın cumarteside çok kalabalık oluyor offffcanım cumartesiye al garanti olsun zaten 2. 3. gün diyorlar ya
Canım haklısın... Bu durumlarda kamuda çalışıyor olmak büyük şans... Benim patronum 4 aylık raporlu süremde bile beni bekler mi bilinmez...purplelife34 banusu35 bende bebeğime kendim bakmak istiyorum ama kamuda çalışıyorum sadece 2 yıllık ücretsiz izin hakkımız var ben bu bebeğimde 6 ay yada 1 yıl kullanacağım malum ileride Rabbim nasip ederse kardeşi olursa onun içinde kullanmak isterim. bakalım hayırlısı.
polikistik over yoktu onda...o tamamen hastanenin hatasıydı ama.. kız zaten çok fazla yumurta üretiyordu her ay, yumurtası olan insana yüksek dozda ilaç verdiler, onlar da tetikleyince 40 tane oldu... tabiki 40 tane de iyi değil... kaliteli olduktan sonra 1 tane de yeter sonuçta...Canım çok olması iyi olduğunu göstermez ki en normali bence 10-15arası birde kaliteli olması önemli böyle durumlar polikistik overlilerde oluyor
Canım pukolularda çok toplanıyor ya öyle zannettim sonuçta bebeğini kucağına almış ya o rahatsız durumu unutturmuştur ona :)polikistik over yoktu onda...o tamamen hastanenin hatasıydı ama.. kız zaten çok fazla yumurta üretiyordu her ay, yumurtası olan insana yüksek dozda ilaç verdiler, onlar da tetikleyince 40 tane oldu... tabiki 40 tane de iyi değil... kaliteli olduktan sonra 1 tane de yeter sonuçta...
Kamuda calissam tabi ben de isten ayrilmayi dusunmezdim. Ozelde rapor sorun oluyor. Hele dogumdan sonra hemen donmeni istiyorlar. Arkadasim dogum sonrasi 8 haftasini bile kullanamamisti. Kamudaysan rahatsin ne guzel sevindim senin adina :)purplelife34 banusu35 bende bebeğime kendim bakmak istiyorum ama kamuda çalışıyorum sadece 2 yıllık ücretsiz izin hakkımız var ben bu bebeğimde 6 ay yada 1 yıl kullanacağım malum ileride Rabbim nasip ederse kardeşi olursa onun içinde kullanmak isterim. bakalım hayırlısı.
Evet mesela 40 tanesinden 9 u embryo olmus. Ne kadar az bir sayi. Evet her seyin normali. Benim 3 tane olsa yeter fazlasinda gozum yok :) tabi saglikli olsun da..Canım çok olması iyi olduğunu göstermez ki en normali bence 10-15arası birde kaliteli olması önemli böyle durumlar polikistik overlilerde oluyor
Olmaz canim.benim oyle olmusti. 4. Gun baslamistik ignelere.Kızlar benim kırmızılar lekelenme olarak geldi birinci günü oluyormu yoksa
4.günü alınıyormu ki iğnelere başlıycaz birde geç olmasın cumarteside çok kalabalık oluyor offff
laughnow sana da çok teşekkür ederim.bir ara çok taktım çok üzüldüm ama artık iyiyim. sizlerin desteğiniz de bunda çok etkili oldu.kaan bey e de çok güveniyorum.inşalllah 2015 te hepimiz bebeklerimize kavuşuruz:)
oluyor biliyorum canım bende hep lekeleri sayarak randevu aldım ama sen yine de sor istersen.Kızlar benim kırmızılar lekelenme olarak geldi birinci günü oluyormu yoksa pedi kirlettiğindemi ilk günü randevu alıcamda
oluyor canım bende hep lekeleri sayarak randevu aldım.
Hayırlı olsun inşallah kaliteli embriyolarda gelir arkasından:) Haftaya cumartesi ordayım ben sevgiler:)Merhabalar bugun kontrol vardi..dort tane daha yumurta gelismis hatta büyümüşler bile:)bugun catlatma ignelerim var cmrtsi opu..bi arkadasla konustuk muhasebe bolumunde mavi gözlü guzel bi bayandi..aklima ilk gelen belki huraradir o da oldu:)cumartesi dokuz bucuk opu dokuzdan on bire kadar ordayim:))varmi orada olacak olan?
Merhabalar bugun kontrol vardi..dort tane daha yumurta gelismis hatta büyümüşler bile:)bugun catlatma ignelerim var cmrtsi opu..bi arkadasla konustuk muhasebe bolumunde mavi gözlü guzel bi bayandi..aklima ilk gelen belki huraradir o da oldu:)cumartesi dokuz bucuk opu dokuzdan on bire kadar ordayim:))varmi orada olacak olan?
Bende bekliyorum bugün yarın sen kaçıncı günü gidiceksin ?