Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım ıg gnin pozitif cikmasi bagisil oldugun anlamina gelir sikinti yok yani kucukken asi yapilmistir yada dogal olaraj hastaligi gecirmissindir normal bir durum ig m nin pozitif cikmasi iti degil o aktif hastaligi gosterir
arkadaşilar anti rubella I GG POZİTİF ne demek tahliilerimde çıktı kızamıkcık ile ilgi,li ama ayrıntısını bilen varmı

Teş.ederim arkadaşlar yardımınız için allah herkeze kolaylık versin bu süreçte.Kararsızlık çok kötü.istanbul -İzmir arasında kaldım.Tüp bebek deyince herkez Bahçeci diyor.Adamlar gerçekten o kadar iyi mi acaba?Kaan Bey'i merak ettim.Peki irenbe'nin ücreti ne kadar?Ben Malatya da bir merkeze gittim 4750 tl fiyat çıkattılar
Bu durumu okadar iyi biliyorumki aylarca dusundum neresi olsun diye sonra burdan swallow09 baska bi topicte karsilastik bana kaan beye mutlaka gidip gorus dedi tam baska yere basliycakken gorustum ve kesinlikle o dedim..bana 1 ayda btun islemleri yapicaklardi ama kaan bey 3 aylik bi surecten bahsetti gec olsun guc olmasin dedim..bu ay vitaminlere basladik..bence gorus derim gorusmeden karar verme fiyatta sana yapilicak islemlere gore degisiyo

Bu durumu okadar iyi biliyorumki aylarca dusundum neresi olsun diye sonra burdan swallow09 baska bi topicte karsilastik bana kaan beye mutlaka gidip gorus dedi tam baska yere basliycakken gorustum ve kesinlikle o dedim..bana 1 ayda btun islemleri yapicaklardi ama kaan bey 3 aylik bi surecten bahsetti gec olsun guc olmasin dedim..bu ay vitaminlere basladik..bence gorus derim gorusmeden karar verme fiyatta sana yapilicak islemlere gore degisiyo
:KK68::KK68::KK68:

oo süpersin bende yumurtalar toplandıktan sonra kullandığım ilaçsayesinde 5 kilo aldım süper oldum daha şimdiden hiçbir pantolonumun içine giremediğim için kendime taytlar aldım hamiliğin ilk biiyebileceğim.. temmuz ayında 61.5 a kadar düşmüştümiki gün önce tartıldım 66.5 tum tabi akşam tartılmıştım o yüzden içinden yarım kiloyu atasım geliyor :KK70:
bu arada azmine hayranım bence sen bu pozitiflikle bu kez çok başarılı olacaksın..
Sagol canim. Normalde cok sportiftim ama is nedeniyle cok uzak oldugu icin merkeze hic bir sey yapamiyordum. Benim basenlerim var maalesef. pilates ve yiruyus iyi geliyor :) olsun canim bebisim olsun da kilo alayim. Hayattaki en buyuk fobim kilo almaktir ama

oo süpersin bende yumurtalar toplandıktan sonra kullandığım ilaçsayesinde 5 kilo aldım süper oldum daha şimdiden hiçbir pantolonumun içine giremediğim için kendime taytlar aldım hamiliğin ilk bi kaç ayı rahatça giyebileceğim.. temmuz ayında 61.5 a kadar düşmüştümiki gün önce tartıldım 66.5 tum tabi akşam tartılmıştım o yüzden içinden yarım kiloyu atasım geliyor :KK70:
bu arada azmine hayranım bence sen bu pozitiflikle bu kez çok başarılı olacaksın..

teşekkür ederim canım. olsun bebişlerimiz olsun da kilo alalım. ne de olsa kilo verilir. normalde sportif biriydim ta ki işe girene kadar. işyeri uzaktı. hiç bir şeye zamanım ve enerjim kalmıyordu. spor yapamadığım için hamlamışım. inşallah transfere kadar bu hamlığı üzerimden atarım eski hallerime dönerim :)

SWALLOW09 SWALLOW09 tamam canım bizde ciktik yola malum yol uzun :) sonuc erken cikarsa beklemeden gitme hee :) hadi insallah bu kez beklendigi gibi cikar sonucun

Tmm canim beklicem kanimi verdim ben carsi pazar geziyorum simdi :KK59::p:KK59::p
ya şimdi kıskandım mı desem ne desem bilemedim aranızda olmak isterdim:KK51: neyse ki ikinizde güzel haberlerle gelmişsiniz. cycas cycas canım benim güzel anne, her fırsatta söyleyeceğim yüzünde ki mutluluk hiç gitmesin. pıt pıtlar daima senin için atsın.:KK15: @ swallow, canım seninde hayırlı olsun, değerin düşmüş. hayırlısıyla transferin olduktan sonra bebişin ısınacak içinde, can bulacak inşallah:KK15:

X