- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.301
arkadaşilar anti rubella I GG POZİTİF ne demek tahliilerimde çıktı kızamıkcık ile ilgi,li ama ayrıntısını bilen varmı
süperrrrrrrrrrrrrrrrsinnnnnnn allah razı olsunCanım ıg gnin pozitif cikmasi bagisil oldugun anlamina gelir sikinti yok yani kucukken asi yapilmistir yada dogal olaraj hastaligi gecirmissindir normal bir durum ig m nin pozitif cikmasi iti degil o aktif hastaligi gosterir
Bu durumu okadar iyi biliyorumki aylarca dusundum neresi olsun diye sonra burdan swallow09 baska bi topicte karsilastik bana kaan beye mutlaka gidip gorus dedi tam baska yere basliycakken gorustum ve kesinlikle o dedim..bana 1 ayda btun islemleri yapicaklardi ama kaan bey 3 aylik bi surecten bahsetti gec olsun guc olmasin dedim..bu ay vitaminlere basladik..bence gorus derim gorusmeden karar verme fiyatta sana yapilicak islemlere gore degisiyoTeş.ederim arkadaşlar yardımınız için allah herkeze kolaylık versin bu süreçte.Kararsızlık çok kötü.istanbul -İzmir arasında kaldım.Tüp bebek deyince herkez Bahçeci diyor.Adamlar gerçekten o kadar iyi mi acaba?Kaan Bey'i merak ettim.Peki irenbe'nin ücreti ne kadar?Ben Malatya da bir merkeze gittim 4750 tl fiyat çıkattılar
Bu durumu okadar iyi biliyorumki aylarca dusundum neresi olsun diye sonra burdan swallow09 baska bi topicte karsilastik bana kaan beye mutlaka gidip gorus dedi tam baska yere basliycakken gorustum ve kesinlikle o dedim..bana 1 ayda btun islemleri yapicaklardi ama kaan bey 3 aylik bi surecten bahsetti gec olsun guc olmasin dedim..bu ay vitaminlere basladik..bence gorus derim gorusmeden karar verme fiyatta sana yapilicak islemlere gore degisiyo
hayırlı olsun canım Allah kucağına almayıda nasib etsinMerkezden haber geldiiii..dun bir dollenme oldu denmisti digerinin durumu ii degil diye oyle demis embriyolog zerrin hanim..Bugün görüştük ikinci ataga gecmis ve bugun iki bebikim dondurulmussss:)))sukurler olsunn
bende artıkbu saatten sonrakini çok takmam ama sağolsun ilacım beni epey ağırlaştırdıKızlar insan birtek hamileliğinde kilo almayı kafaya takmıyor ben 20kilo almıştım ama ozaman daha zayıftım şimdi inşallah hamiş olursan yarım dünya olurum herhalde olsun olayımda gene veririm
Sagol canim. Normalde cok sportiftim ama is nedeniyle cok uzak oldugu icin merkeze hic bir sey yapamiyordum. Benim basenlerim var maalesef. pilates ve yiruyus iyi geliyor :) olsun canim bebisim olsun da kilo alayim. Hayattaki en buyuk fobim kilo almaktir amaoo süpersin bende yumurtalar toplandıktan sonra kullandığım ilaçsayesinde 5 kilo aldım süper oldum daha şimdiden hiçbir pantolonumun içine giremediğim için kendime taytlar aldım hamiliğin ilk biiyebileceğim.. temmuz ayında 61.5 a kadar düşmüştümiki gün önce tartıldım 66.5 tum tabi akşam tartılmıştım o yüzden içinden yarım kiloyu atasım geliyor
bu arada azmine hayranım bence sen bu pozitiflikle bu kez çok başarılı olacaksın..
süper olmuş canım hayırlı olsun 2 kardan bebeğinMerkezden haber geldiiii..dun bir dollenme oldu denmisti digerinin durumu ii degil diye oyle demis embriyolog zerrin hanim..Bugün görüştük ikinci ataga gecmis ve bugun iki bebikim dondurulmussss:)))sukurler olsunn
oo süpersin bende yumurtalar toplandıktan sonra kullandığım ilaçsayesinde 5 kilo aldım süper oldum daha şimdiden hiçbir pantolonumun içine giremediğim için kendime taytlar aldım hamiliğin ilk bi kaç ayı rahatça giyebileceğim.. temmuz ayında 61.5 a kadar düşmüştümiki gün önce tartıldım 66.5 tum tabi akşam tartılmıştım o yüzden içinden yarım kiloyu atasım geliyor
bu arada azmine hayranım bence sen bu pozitiflikle bu kez çok başarılı olacaksın..
boyun kaçtı canım?ayyy dimi öyledir ama o 61.5 tada kıyafet vardı üstümde yani 5 kilo aldığım aşikar
evet agopo dimi bebişim için :)Süpersin canım tam gaz devam her attığın adımı anneliğe biraz daha yaklaştığını hissederek at :)
1.74 canım boyum uzun olduğu için pek göstermiyorumboyun kaçtı canım?
Süper bir haber canım kaç yumiş toplanmıştı?Merkezden haber geldiiii..dun bir dollenme oldu denmisti digerinin durumu ii degil diye oyle demis embriyolog zerrin hanim..Bugün görüştük ikinci ataga gecmis ve bugun iki bebikim dondurulmussss:)))sukurler olsunn
ay evet uzunmuşsun :)1.74 canım boyum uzun olduğu için pek göstermiyorum
teşekkür ederim can sesi. sanırım şans benden yana mı belli değil. umarım cuma günü hayırlı haberler veririm.Hadi hayırlısı, arkadan gelenlerde umarım kardan bebeklerinin yanına gelirler.
İyi şanslar canım ama zaten Kaan Bey gibi büyük bir şansımız da var.
SWALLOW09 tamam canım bizde ciktik yola malum yol uzun :) sonuc erken cikarsa beklemeden gitme hee :) hadi insallah bu kez beklendigi gibi cikar sonucun
ya şimdi kıskandım mı desem ne desem bilemedim aranızda olmak isterdimTmm canim beklicem kanimi verdim ben carsi pazar geziyorum simdi
ohh ohh üne güzel. özgür günlere adım atmışsın, inşallah mutlu olursun kafan rahat olacak en azındanTesekkur ederim canim. Artik bugun itibariyle evdeyim. Pazartesi sendromu yok artik. Insallah hepimiz mutlu olacagiz bebislerimizle :)