- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.041
böyle okudukça bende heyecanlanıyorum Rabbim inşallah hep böyle sağlıklı olmasını nasip eder kucağımıza aldığımız günleride görelim maaşallahben geldim..Allah ıma şükürler olsun miniğimin kalp atışların duydum gördüm..Allah ım o anı hiç unutamayacağım sanırım o ses kulaklarımdan hıç gitmesin. miniğim benim nasıl büyümüş teyzeleri 6+2 olmuş normal de 6.haftam.. şimdilik herşey yolunda.Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın sizlerede bol bol dua ediyorum..ekranı görünce gözyaşlarıma hakim olamadım ayrılmak istemedim o görüntüden..Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın..biraz daha sabır hepimiz için mutlu günler yakın..
inşallah canım sağolun Allah hepinizden razı olsuncanım dua etmez olurmuyuz. inşallah göreceksin Allah"ın izniyle.
inşallah cnım zaten opuyu başarıyla atlattık mı daha rahat olurum diğer aşamalarda. ve bende inanıyorum ve diliyorum hepimiz hamileyimmmmmm diye bu topikte haykırAcağız.Ins canim bu toplamada da en az 2 tane kardan bebegin olur ve bu zorlu asamayi atlatirsin.
canım benim yaa tüylerim diken diken oldu. kıyamamben geldim..Allah ıma şükürler olsun miniğimin kalp atışların duydum gördüm..Allah ım o anı hiç unutamayacağım sanırım o ses kulaklarımdan hıç gitmesin. miniğim benim nasıl büyümüş teyzeleri 6+2 olmuş normal de 6.haftam.. şimdilik herşey yolunda.Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın sizlerede bol bol dua ediyorum..ekranı görünce gözyaşlarıma hakim olamadım ayrılmak istemedim o görüntüden..Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın..biraz daha sabır hepimiz için mutlu günler yakın..
Tebrik ederim çok sevindim. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı:)ben geldim..Allah ıma şükürler olsun miniğimin kalp atışların duydum gördüm..Allah ım o anı hiç unutamayacağım sanırım o ses kulaklarımdan hıç gitmesin. miniğim benim nasıl büyümüş teyzeleri 6+2 olmuş normal de 6.haftam.. şimdilik herşey yolunda.Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın sizlerede bol bol dua ediyorum..ekranı görünce gözyaşlarıma hakim olamadım ayrılmak istemedim o görüntüden..Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın..biraz daha sabır hepimiz için mutlu günler yakın..
yarın öğreneceğim canım. bu arada kendine dikkat et. bebeğin için. herşey zaten özlemini çektiğimiz bebeklerimiz için değil mi?banusu35 hayırlı olsun canım tekrardan..sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin Allah..bende unutuyorum bazen hamile oldugumu hiç dıkkat etmıyorum desem yerıdır.. cycas cığım iyi bilir.. kalbiminozu canım kardan bebeklerın olmuş bak ne güzel çoğu gitti azı kaldı.. çok sevindim kaç hücreli dondurdular öğrenebildin mi..
Can sesi haber geldi mi?
Canım kucağında okşamak nasip olsun inşallah. Sağlıkla kalın :)ben geldim..Allah ıma şükürler olsun miniğimin kalp atışların duydum gördüm..Allah ım o anı hiç unutamayacağım sanırım o ses kulaklarımdan hıç gitmesin. miniğim benim nasıl büyümüş teyzeleri 6+2 olmuş normal de 6.haftam.. şimdilik herşey yolunda.Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın sizlerede bol bol dua ediyorum..ekranı görünce gözyaşlarıma hakim olamadım ayrılmak istemedim o görüntüden..Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın..biraz daha sabır hepimiz için mutlu günler yakın..
Canım rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oluyoruz sizden böyle haberler geldikçe maşallah o tatlı pıtpıtınamenekseg5 .!.:ben geldim..Allah ıma şükürler olsun miniğimin kalp atışların duydum gördüm..Allah ım o anı hiç unutamayacağım sanırım o ses kulaklarımdan hıç gitmesin. miniğim benim nasıl büyümüş teyzeleri 6+2 olmuş normal de 6.haftam.. şimdilik herşey yolunda.Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın sizlerede bol bol dua ediyorum..ekranı görünce gözyaşlarıma hakim olamadım ayrılmak istemedim o görüntüden..Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın..biraz daha sabır hepimiz için mutlu günler yakın..
canım hayırlı olsun 3 tane kardan bebeğin olacağına inanıyordum.Geldiiiiiii canımKardan bebek annesi oldum. 3 tane dondurulmuş bugün. Ancak özellikle son 1 saat geçmedi bir türlü ama çok şükür mutlu haber geldi. Umarım seninde kardan bebeklerine kardeş gelir. Ben artık transfere kadar onlar ve hepimiz için dua edeceğim :)
peki bu değeri indirmek için ilaç kullanıyormusun canım? neden yüksek çıkıyor sebebi belli mi canım?Kizlaarr progesteronum istenilen değere inmemispazartesi sali tekrar cagirdi kaan bey
Bilmiyorum canim sanirim pkolu olduğum için prednol kortizon kullanma ki söyledi dusurur biraz dedi. transfer ilaclarindan bitanesiydi bu diğerlerine baslatmadi pazartesi tekrar bakilacak değere az öncede mesaj atmis 10 gün geç doğacak bebek yazmis aglatti benipeki bu değeri indirmek için ilaç kullanıyormusun canım? neden yüksek çıkıyor sebebi belli mi canım?
kıyamam yaa arada böyle mesaj atınca insan duygulanıyor. çabalıyor bizim için. düşünüyor... olsun canım daha öncede demiştim geç olsun güç olmasın. eninde sonunda istenilen seviyeye iner.Bilmiyorum canim sanirim pkolu olduğum için prednol kortizon kullanma ki söyledi dusurur biraz dedi. transfer ilaclarindan bitanesiydi bu diğerlerine baslatmadi pazartesi tekrar bakilacak değere az öncede mesaj atmis 10 gün geç doğacak bebek yazmis aglatti beni
Aynen canim inşallah pztesi iner, bizim psikolojimizi biliyor ve mutlu olmamiz için neler yapiyor yaa[/QUOTE][QUOTE="kalbiminozu, post: 38032201, member: 6016kiyamam yaa arada böyle mesaj atınca insan duygulanıyor. çabalıyor bizim için. düşünüyor... olsun canım daha öncede demiştim geç olsun güç olmasın. eninde sonunda istenilen seviyeye iner.
Gözünaydın canım[/QUOTE]Gözün aydın canım"Can sesi, post: 38031380, member: 637929"]Geldiiiiiii canımKardan bebek annesi oldum. 3 tane dondurulmuş bugün. Ancak özellikle son 1 saat geçmedi bir türlü ama çok şükür mutlu haber geldi. Umarım seninde kardan bebeklerine kardeş gelir. Ben artık transfere kadar onlar ve hepimiz için dua edeceğim :)