Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

böyle okudukça bende heyecanlanıyorum Rabbim inşallah hep böyle sağlıklı olmasını nasip eder kucağımıza aldığımız günleride görelim maaşallah

banusu35 hayırlı olsun canım tekrardan..sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin Allah..bende unutuyorum bazen hamile oldugumu hiç dıkkat etmıyorum desem yerıdır.. cycas cığım iyi bilir.. kalbiminozu canım kardan bebeklerın olmuş bak ne güzel çoğu gitti azı kaldı..çok sevindim kaç hücreli dondurdular öğrenebildin mi..

canım benim yaa tüylerim diken diken oldu. kıyamam herşey daha da güzel ve anlamlı artık. ne güzel söylemişsin. hamilelerin duaları yerini bulurmuş. hayırlısı canım.

Tebrik ederim çok sevindim. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı:)

yarın öğreneceğim canım. bu arada kendine dikkat et. bebeğin için. herşey zaten özlemini çektiğimiz bebeklerimiz için değil mi?

Geldiiiiiii canım Kardan bebek annesi oldum. 3 tane dondurulmuş bugün. Ancak özellikle son 1 saat geçmedi bir türlü ama çok şükür mutlu haber geldi. Umarım seninde kardan bebeklerine kardeş gelir. Ben artık transfere kadar onlar ve hepimiz için dua edeceğim :)

Canım kucağında okşamak nasip olsun inşallah. Sağlıkla kalın :)

Canım rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oluyoruz sizden böyle haberler geldikçe maşallah o tatlı pıtpıtına

Gözün aydın canım"Can sesi, post: 38031380, member: 637929"]Geldiiiiiii canım Kardan bebek annesi oldum. 3 tane dondurulmuş bugün. Ancak özellikle son 1 saat geçmedi bir türlü ama çok şükür mutlu haber geldi. Umarım seninde kardan bebeklerine kardeş gelir. Ben artık transfere kadar onlar ve hepimiz için dua edeceğim :)[/QUOTE]
Gözünaydın canım

canım hayırlı olsun 3 tane kardan bebeğin olacağına inanıyordum. sanırım biz seninle aynı zamanlarda ilerleyeceğiz. ve çok teşekkür ederim yarın bakalım Kaan Bey ne diyecek? bu arada kaç hücreli olduğunu söylediler mi?

peki bu değeri indirmek için ilaç kullanıyormusun canım? neden yüksek çıkıyor sebebi belli mi canım?
Bilmiyorum canim sanirim pkolu olduğum için prednol kortizon kullanma ki söyledi dusurur biraz dedi. transfer ilaclarindan bitanesiydi bu diğerlerine baslatmadi pazartesi tekrar bakilacak değere az öncede mesaj atmis 10 gün geç doğacak bebek yazmis aglatti beni

kıyamam yaa arada böyle mesaj atınca insan duygulanıyor. çabalıyor bizim için. düşünüyor... olsun canım daha öncede demiştim geç olsun güç olmasın. eninde sonunda istenilen seviyeye iner.

[QUOTE="kalbiminozu, post: 38032201, member: 6016kiyamam yaa arada böyle mesaj atınca insan duygulanıyor. çabalıyor bizim için. düşünüyor... olsun canım daha öncede demiştim geç olsun güç olmasın. eninde sonunda istenilen seviyeye iner.[/QUOTE]
Aynen canim inşallah pztesi iner, bizim psikolojimizi biliyor ve mutlu olmamiz için neler yapiyor yaa

Aynen canim inşallah pztesi iner, bizim psikolojimizi biliyor ve mutlu olmamiz için neler yapiyor yaa[/QUOTE]
bak hem p.tesi günü cycas.da gidiyor belki kaan bey bana da p.tesi gel diyebilir.

kalbiminozu, post: 38032285, member: 601666"]Aynen canim inşallah pztesi iner, bizim psikolojimizi biliyor ve mutlu olmamiz için neler yapiyor yaa[/QUOTE]
bak hem p.tesi günü cycas.da gidiyor belki kaan bey bana da p.tesi gel diyebilir. [/QUOTE]
İnsallah Gorusuruz tekrar moral oluyo

Gözünaydın canım[/QUOTE]
Tesekkurler canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…