- 10 Kasım 2014
- 237
- 775
- 49
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.001
Sagol canim.. insallah senden de guzel haberler aliriz pazartesi gunu...Hadi gözün aydın arkadaşım..Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepimize..Ben de Pazartesi gidiyorum pıt pıtları izlemeye hayırlısıyla..
Sagol canim.. insallah senden de guzel haberler aliriz pazartesi gunu...Hadi gözün aydın arkadaşım..Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepimize..Ben de Pazartesi gidiyorum pıt pıtları izlemeye hayırlısıyla..
Kizlar hastaneden cok mutlu ciktim... Pitpitlarini izledik ekrandan... Dinlemek icin cok erken ve sakincali oldugu icin sadece izledik ama o bile dunyalara bedel... Muthis bir his.. Allah hepinize nasip etsin...
Tesekkurler canim.. insallah...Amin. Duyacağın zamanlaraGözünaydın Banusu.
2 tane kardan bebeğim var. Yavaş yavaş ilerliyorum. Şimdi belki haftaya bir opu daha sonra histo sonra transfer.kalbimin özü ben kaçırdım galiba ne adımııı merak ettim canımcım
Canım iğnelere başladığında 500tl alıyorlar ve opu öncesi kalan paranın tamamı alınıyor. Sen yine hazırlıklı gitKızlar yumurta takibine başlandığındamı yoksa iğnelere başlandığındamı 500 lirayı veriyorduk şimdi ben önümüzdeki hafta adetle iğnelere başlıyacağım yanımda giderken götürecekmiyim 500 lirayı
İnşallah canım bunun için büyük çaba sarf ediyor ve özveri de bulunuyoruzun. İnşallah Allah.ım gönlümüze göre verir.sırayla arkası gelecek merak etme Allah'ın izniyle:)
Ayyy canım ya ne güzel bir dilek.
Amin canım darısı başımızaKizlar hastaneden cok mutlu ciktim... Pitpitlarini izledik ekrandan... Dinlemek icin cok erken ve sakincali oldugu icin sadece izledik ama o bile dunyalara bedel... Muthis bir his.. Allah hepinize nasip etsin...
Göbek deliğinin iki parmak sağ solu veya yukarısı diye biliyorum siz kendinizmi yapıyordunuz ?Agapo gün aşırı, bir gün yapılıp ertesi gün yapılmayacak. Göbek deliğine yakın olmayacak. Yapacağın bölümü biliyorsun değil mi.
Canım akşam 17:30 geçiyordu.Kalbiminozu dün seni kaç gibi aradılar. Kulağım telefonda
Canım saizeni arkadaşlar demişler Gün aşırı. Ve göbek deliğinden 3 parmak sağı, solu ve altı. Hafif parmaklarının arasında tut ve iğneyi batırdığında bırak.Göbek deliğinin iki parmak sağ solu veya yukarısı diye biliyorum siz kendinizmi yapıyordunuz ?
min.. Allah isteyen herkese tattirsin... Gelecege dair muthis bir umut ve yasam amaci...Amin canım darısı başımızabunca çaba emek bu pıt pıtların yanında birşey mi. Hayatı yaşamak. şimdi güzeldir mutlaka
Canım akşam 17:30 geçiyordu.
Yoğun olduklarını söylediler ben dayanamayıp 1 gün önceden kaan beyen sormuştum merak etme kötü olsaydı ararlardı dediTamam canım, biraz daha sabır o zaman. Ancak belirleniyor akşama doğru sanırım.
Canım biliyorum dünyanın en mutlu anı olsa gerek bende bir anneyim o duyguyu 10 sene önce tattım mutluluktan eşimle sarılıp ağlamıştık inşallah birdaha o mutluluğu yaşarım Rabbim olmayan bütün herkese nasip etsin inşallah ben hissediyorum burdaki bütün herkesten bu mutlu haberi alacağımızaCok tesekkurler caniimm.. acayip bir mutluluk icindeyim.