- 10 Kasım 2014
- 237
- 775
- 49
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.021
7. Hafta bitti canim benim... Boyu 7mm'e yakin.Kaan bey cok begendi kalp atis hizini... Ne kadar hizli atarsa dusuk riski o kadar az olurmus.. cok sukur hersey iyi gidiyor...banusu35 canım tebrik eeerim super birwey insallah bende pazartesi gorebilirim pit pitlarımı kaç haftalık gozukuyirdu canım gelisimi nasıl ?
@melekler17 canım bende pazartesi gidiyorum pıt pıt icin senin randevun kaçta ?
Evet kendin yaptığında daha acısız oluyor. Göbek deliğinin üstüne değil canım, 3 parmak altına ancak 3 parmak sağı ya da soluna olmalı. Elinle yapacağın noktayı biraz sık, tuttuğun bölüme yapacaksın.Göbek deliğinin iki parmak sağ solu veya yukarısı diye biliyorum siz kendinizmi yapıyordunuz ?
İnşallah canım sendende mutlu haberi alalım sizdeki sorun neydi ?Yoğun olduklarını söylediler ben dayanamayıp 1 gün önceden kaan beyen sormuştum merak etme kötü olsaydı ararlardı dediinşallah 3 üde dondurulacak
Canım akşam 17:30 geçiyordu.
7. Hafta bitti canim benim... Boyu 7mm'e yakin.Kaan bey cok begendi kalp atis hizini... Ne kadar hizli atarsa dusuk riski o kadar az olurmus.. cok sukur hersey iyi gidiyor...
Pazartesi gunu yasayacagin mutluluk tarifsiz..o kadarini soyliyim..
Yanlış yazmışım altıydı bakalım kendim vurabilirmiyim acaba bilmiyorum evin karşısında poliklinik var orda yaptırırım herhaldeEvet kendin yaptığında daha acısız ol Göbek deliğinin üstüne değil canım, 3 parmak altına ancak 3 parmak sağı ya da soluna olmalı. Elinle yapacağın noktayı biraz sık, tuttuğun bölüme yapacaksın.
İğne de hava kabarcığı kalmamasına dikkat et olur mu, ben çok az pıslatıyordum.
Evet canim .. burdaki herkesin hayatta verdigi en dogru karar Kaan Bey'e gelmek bence... Ben her asamada bu kararimdan dolayi cok mutlu oluyorum... Kendimi ona teslim etmek yaptigim en iyi seydi... Doktoruna inanip guvenmek cok onemli. Muthis bir is yapiyorlar, boyle bir mucizeyi yasamamizi sagliyorlar...Canım biliyorum dünyanın en mutlu anı olsa gerek bende bir anneyim o duyguyu 10 sene önce tattım mutluluktan eşimle sarılıp ağlamıştık inşallah birdaha o mutluluğu yaşarım Rabbim olmayan bütün herkese nasip etsin inşallah ben hissediyorum burdaki bütün herkesten bu mutlu haberi alacağımıza
Ins canim bu toplamada da en az 2 tane kardan bebegin olur ve bu zorlu asamayi atlatirsin.2 tane kardan bebeğim var. Yavaş yavaş ilerliyorum. Şimdi belki haftaya bir opu daha sonra histo sonra transfer.
İnşallah canım sendende mutlu haberi alalım sizdeki sorun neydi ?
Yoğun olduklarını söylediler ben dayanamayıp 1 gün önceden kaan beyen sormuştum merak etme kötü olsaydı ararlardı dediinşallah 3 üde dondurulacak
Nasıl rahat edersen :)Yanlış yazmışım altıydı bakalım kendim vurabilirmiyim acaba bilmiyorum evin karşısında poliklinik var orda yaptırırım herhalde
Amh kaç canım senin ?Belli bir neden saptanamadı ikimizde de, ancak bu süreçte yaşımda ilerledi. 41 yaşındayım, bu da tabi zorlaştırıcı bir faktör.
Çok sevindim hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Çok dikkat etmen gerek bundan sonra:) Kaan Bey söylemiştir zaten. Ben sevinçten oturduğum yerden birden kalkınca "Heey yavaş ol bakayım, bundan sonra her şey slow motion demişti:)7. Hafta bitti canim benim... Boyu 7mm'e yakin.Kaan bey cok begendi kalp atis hizini... Ne kadar hizli atarsa dusuk riski o kadar az olurmus.. cok sukur hersey iyi gidiyor...
Cok sagol canim...Valla ben o slow motion olayinda sorunluyum, yavasa geciremiyorum kendimi hic....Çok sevindim hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Çok dikkat etmen gerek bundan sonra:) Kaan Bey söylemiştir zaten. Ben sevinçten oturduğum yerden birden kalkınca "Heey yavaş ol bakayım, bundan sonra her şey slow motion demişti:)
Tamam canım :)Ezberimde değil canım maalesef
maşallah neredeyse 1 cm olacak minik7. Hafta bitti canim benim... Boyu 7mm'e yakin.Kaan bey cok begendi kalp atis hizini... Ne kadar hizli atarsa dusuk riski o kadar az olurmus.. cok sukur hersey iyi gidiyor...
canım dua etmez olurmuyuz. inşallah göreceksin Allah"ın izniyle.maşallah neredeyse 1 cm olacak minikben düşündükçe heyecanlanıyorum inşallah pazartesi görebilirim bende dua edin bir aksik olmasın. dk kaç atıyordu kalbi onu söyledimi kaan bey?