Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

7. Hafta bitti canim benim... Boyu 7mm'e yakin.Kaan bey cok begendi kalp atis hizini... Ne kadar hizli atarsa dusuk riski o kadar az olurmus.. cok sukur hersey iyi gidiyor...
Pazartesi gunu yasayacagin mutluluk tarifsiz..o kadarini soyliyim..

Göbek deliğinin iki parmak sağ solu veya yukarısı diye biliyorum siz kendinizmi yapıyordunuz ?
Evet kendin yaptığında daha acısız oluyor. Göbek deliğinin üstüne değil canım, 3 parmak altına ancak 3 parmak sağı ya da soluna olmalı. Elinle yapacağın noktayı biraz sık, tuttuğun bölüme yapacaksın.
İğne de hava kabarcığı kalmamasına dikkat et olur mu, ben çok az pıslatıyordum.

Yanlış yazmışım altıydı bakalım kendim vurabilirmiyim acaba bilmiyorum evin karşısında poliklinik var orda yaptırırım herhalde

Evet c
Evet canim .. burdaki herkesin hayatta verdigi en dogru karar Kaan Bey'e gelmek bence... Ben her asamada bu kararimdan dolayi cok mutlu oluyorum... Kendimi ona teslim etmek yaptigim en iyi seydi... Doktoruna inanip guvenmek cok onemli. Muthis bir is yapiyorlar, boyle bir mucizeyi yasamamizi sagliyorlar...

7. Hafta bitti canim benim... Boyu 7mm'e yakin.Kaan bey cok begendi kalp atis hizini... Ne kadar hizli atarsa dusuk riski o kadar az olurmus.. cok sukur hersey iyi gidiyor...
Çok sevindim hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. Çok dikkat etmen gerek bundan sonra:) Kaan Bey söylemiştir zaten. Ben sevinçten oturduğum yerden birden kalkınca "Heey yavaş ol bakayım, bundan sonra her şey slow motion demişti:)

V
Cok sagol canim...Valla ben o slow motion olayinda sorunluyum, yavasa geciremiyorum kendimi hic....

maşallah neredeyse 1 cm olacak minik ben düşündükçe heyecanlanıyorum inşallah pazartesi görebilirim bende dua edin bir aksik olmasın. dk kaç atıyordu kalbi onu söyledimi kaan bey?

ben geldim..Allah ıma şükürler olsun miniğimin kalp atışların duydum gördüm.. Allah ım o anı hiç unutamayacağım sanırım o ses kulaklarımdan hıç gitmesin. miniğim benim nasıl büyümüş teyzeleri 6+2 olmuş normal de 6.haftam.. şimdilik herşey yolunda.Rabbim en kısa zamanda bu duyguyu yaşatsın sizlerede bol bol dua ediyorum..ekranı görünce gözyaşlarıma hakim olamadım ayrılmak istemedim o görüntüden..Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın..biraz daha sabır hepimiz için mutlu günler yakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…