Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Soylemediler 1. kalite mi 2. kalite mi diye sordum ama onunla ilgili bilgi almadim. Evet beraber ilerliyoruz, guzel olacak finali insallah

Can sesi merak ettim sen ne zaman op oldun? Bi de kaç tane yumurta toplanmıştı? Meraklar icindeyim, bende bugun op oldum.. Yarın için 4 gözle bekliyorum da ...

Kizlaarr progesteronum istenilen değere inmemis pazartesi sali tekrar cagirdi kaan bey
ama sen neden üzülüyorsun ki bak üzülme hormonlarını boşyere oynatma
heem bence sevinmelisin pazartesi seninle tanışabilirz randevu aldınmı bakayım benimki 11 de

Gozunaydin caniiim... Insallah kardan cikip kucaga da gelirler...

banusu35, post: 38033835, member: 636869"]Sikma canini... Herseyde bir hayir vardir.. bu iste dogru zamanlama cok onemli... Olsun da bikac gun daha gec olsun...[/QUOTE]
Haklisin canim pztesi iner inşallah

banusu35 cihazlar ölçüyor ya ondan dedim ama haklisin belki dinlenilmediginde sayida alinamayabilir.
SWALLOW09 süper o zaman pazartesi mutlaka karsilasacgiz beni bekle orda bizde buyuk ihtimal 11 e 10 kala merkezde oluruz :) heyecananım bi kat daha arrtı biri ile daha tanisacagim :)

Sali sabahi olmustum. 4 tane toplandi. Merak etme, guzel haberler gelecek insallah. Kac tane toplandi bugun.

Süpermiş seninki de ... Allah evladın olarak verir inşallah yumoşları benim 10 tane ama daha öncede dediğim gibi bi önceki sefer 12 tane toplandı ama 1 tanesi bile döllenmemişti.. Bu sefer olacak inanıyorum.. Tabii Rabbimiz izin verirse

banusu35 @menekseg5 hayatimda ilk defa cok guzel kiskanmak diye bisiyi ogrendim sayenizde . Hem imreniyorum hem aman masallah die tahtalara demirlere vuruyorum. Gozunuzaydin kucaginiza aldigginizida gorursunuz Insallah. S swallow sen sabir ornegisin bu kadar dayandin bi deger icin uzmezssin kendini.10 dahs fazla bebegin icin hazirlanma zamanin var ne guzel. Bende sona yallastikca baska bisi dusunrmez oldum. Agir grip oldum. Transfere 10 gunden fazla var toparlarim etkilemez Insallah. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…