Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım hayırlı olsun 3 tane kardan bebeğin olacağına inanıyordum. :nazar: sanırım biz seninle aynı zamanlarda ilerleyeceğiz. ve çok teşekkür ederim yarın bakalım Kaan Bey ne diyecek? bu arada kaç hücreli olduğunu söylediler mi?
Soylemediler 1. kalite mi 2. kalite mi diye sordum ama onunla ilgili bilgi almadim. Evet beraber ilerliyoruz, guzel olacak finali insallah

Geldiiiiiii canım :KK36: Kardan bebek annesi oldum. 3 tane dondurulmuş bugün. Ancak özellikle son 1 saat geçmedi bir türlü ama çok şükür mutlu haber geldi. Umarım seninde kardan bebeklerine kardeş gelir. Ben artık transfere kadar onlar ve hepimiz için dua edeceğim :)

Can sesi merak ettim sen ne zaman op oldun? Bi de kaç tane yumurta toplanmıştı? Meraklar icindeyim, bende bugun op oldum.. Yarın için 4 gözle bekliyorum da ... :cool:

Geldiiiiiii canım :KK36: Kardan bebek annesi oldum. 3 tane dondurulmuş bugün. Ancak özellikle son 1 saat geçmedi bir türlü ama çok şükür mutlu haber geldi. Umarım seninde kardan bebeklerine kardeş gelir. Ben artık transfere kadar onlar ve hepimiz için dua edeceğim :)
Gozunaydin caniiim... Insallah kardan cikip kucaga da gelirler...

banusu35, post: 38033835, member: 636869"]Sikma canini... Herseyde bir hayir vardir.. bu iste dogru zamanlama cok onemli... Olsun da bikac gun daha gec olsun...[/QUOTE]
Haklisin canim pztesi iner inşallah

banusu35 banusu35 cihazlar ölçüyor ya ondan dedim ama haklisin belki dinlenilmediginde sayida alinamayabilir.
SWALLOW09 SWALLOW09 süper o zaman pazartesi mutlaka karsilasacgiz beni bekle orda bizde buyuk ihtimal 11 e 10 kala merkezde oluruz :) heyecananım bi kat daha arrtı biri ile daha tanisacagim :)

Sali sabahi olmustum. 4 tane toplandi. Merak etme, guzel haberler gelecek insallah. Kac tane toplandi bugun.

Süpermiş seninki de ... Allah evladın olarak verir inşallah yumoşları :KK45: benim 10 tane ama daha öncede dediğim gibi bi önceki sefer 12 tane toplandı ama 1 tanesi bile döllenmemişti.. Bu sefer olacak inanıyorum.. Tabii Rabbimiz izin verirse :KK52:

banusu35 banusu35 @menekseg5 hayatimda ilk defa cok guzel kiskanmak diye bisiyi ogrendim sayenizde . Hem imreniyorum hem aman masallah die tahtalara demirlere vuruyorum. Gozunuzaydin kucaginiza aldigginizida gorursunuz Insallah. S swallow sen sabir ornegisin bu kadar dayandin bi deger icin uzmezssin kendini.10 dahs fazla bebegin icin hazirlanma zamanin var ne guzel. Bende sona yallastikca baska bisi dusunrmez oldum. Agir grip oldum. Transfere 10 gunden fazla var toparlarim etkilemez Insallah. ..

X