Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ne kadar huzurlu, mutlu hissedersen olacaktır tabi bu sefer Bugün güzel haberler gelecek, bende öyle hissediyorum canım. Teşekkürler güzel dileğin için.

ama sen neden üzülüyorsun ki bak üzülme hormonlarını boşyere oynatma
heem bence sevinmelisin pazartesi seninle tanışabilirz randevu aldınmı bakayım benimki 11 de
Kizlaarr progesteronum istenilen değere inmemis pazartesi sali tekrar cagirdi kaan bey
Kendini sterese sokup hormanları zorlama hiç, merak etme Kaan Bey halledecektir.

kıyamam yaa arada böyle mesaj atınca insan duygulanıyor. çabalıyor bizim için. düşünüyor... olsun canım daha öncede demiştim geç olsun güç olmasın. eninde sonunda istenilen seviyeye iner.
Bence de 10 gün.cük daha dişini sık lütfen Hepsi geçtiğinde bebeğine gülümsüyor olacaksın.
Bu arada hepimiz çok şanslıyız arkadaşlar

saol canım saol desteğiniz olmasa zaten neyse kendini toparlaman lazım en kısa zamanda bebişini sağlıkla önce yuvasına sonra kucağına alıcan inşallah

Selam bende irenbeden Kaan BOZKURT'un hastasıyım.Kaan hocaya gidene kadar bütün ümidimiz bitmişti hatta İstanbul'da doktor arastırmaya başlamıştık taki kaan hocaya denk gelene kadar.Sizin cocuğunuz olmaz diyenlere inat sizin cocuğunuz olur hatta şansınız cok yüksek dedi sadece acele yok diye baştan uyardı.normalde çok aceleci bir insanım ama ilk defa acele etmedim doktorum ne dediyse yaptık 7 ay boyunca düzenli kontrollere giderek önce tedavimizi olduk.VEEEEE sonunda 7 ay sonra hamile kaldım şu anda 2 haftalık hamileyim.
Eger böyle bir şikayetiniz varsa coçugunuz olmuyorsa izmir'de tavsiye edecegim tek doktor KAAN BOZKURT'tur.Her telefonunuza cevap veriyor bıkmadan usanmadan.Kendimizi önce allaha sonra kaan hocaya teslim ettik.ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN

İnşallah bebeğinizi sağsağlim kucaklarsınız sorununuz neydi acaba ?

Hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasib etsin darısı başımıza inşaaalllaaaahhhhh

Kizlar merhabalar...bende kaan beyin hastasiyim..tup bebek de ikinci kaan hocada ilk tedavim olacak..iki ay kadar takviye ilaclar kullandik vitamin bazli..iki hafta oncede ignelere basladik puregon ve menopur kullandik.bugun uc tane yumurta toplandi..kaan bey ikinci opu icin bugun start verelim dedi merional kullanicaz..yumurtalar esit buyumuyormus arkadan gelen alti taneden fazla yumurta var onlarida alalim diye dusunuyor..bu durumda olan varmi arkadaslar?yani bir ay icinde pespese iki opu yaptiran?şimdiden teşekkürler

Tedaviniz hayırlı uğurlu oldun inşallah mutlu sona ulaşırsınız sizdede herhalde rezerv azlığı var bende iğnelere başlayacağım 3-4yumurta toplarız dedi kaan bey bende merak ediyorum acaba 2.toplamaya gerek olucakmı ilk muayanelerde söylüyormu gerek olduğunu yoksa opudan sonramı söylüyor 2.toplama olucak diye

Bende tanışamadım canım yalnız değilsiniz inşallah bir organizasyon yapalım da görüşelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…