- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.961
Gözünaydın canim harika bir haber :)Evet akşam aradılar artık bende 2 adet kardan bebek annesiyim inşallah c.tesi diğer yumilerim de gelişmiş olurlar ve diğer kardan bebeklerimin yanında yer alırlar
Harika haber, inşallah yeni kardeşler gelin kardan bebeklerine
Gözünaydın canim harika bir haber :)
Gozun aydin canim super bir haber bu bu sevinclerin katlanarak gider insallah="kalbiminozu, post: 38015485, member: 601666"]Evet akşam aradılar artık bende 2 adet kardan bebek annesiyim inşallah c.tesi diğer yumilerim de gelişmiş olurlar ve diğer kardan bebeklerimin yanında yer alırlar
Gözün aydın canım hayırlı olsun çok sevindim:)Evet akşam aradılar artık bende 2 adet kardan bebek annesiyim inşallah c.tesi diğer yumilerim de gelişmiş olurlar ve diğer kardan bebeklerimin yanında yer alırlar
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAynen "mucize bebek ya da bebekler" başlığı altında kesinlikle paylaşır Kaan Bey:) Allah o günleri nasip etsin canım inşallah hepimize.
İnsallah bakalim gidiyoruz yoldayizgünaydınlarrrrr. bugün pıt pıtları duyacak olan annelerimize şimdiden hayırlı olsun. kulağınızdan o güzelim mucizevi atışlar hiç gitmesin inşallah. randevusu olan anne adaylarımıza da hayırlı haberlerle gelirler inşallah.
Amiinnnnallahım cuma günü hürmetine ,şehidlerin sühedaların hürmetine, peygamberlerin hürmetine,annelerimizin yaptığı dualar hürmetine bizi boş çevirme bizede anne olmayı nasip et ellerimizi boş bırakma allahım
İnşallah canım yaa.. dakikaları sayıyorum...çok geçmiş olsun canım evet farkettim ama biraz geç farkettim bugünün perşembe olduğunu
yarın inşallah çok mutlu olacaksın.. o pıt pıtları duyunca grip kaçakacak gidecek
çok sağol canım... az kaldı 2 saat sonra mutlu bir insan olarak hastaneden ayrılmayı umuyorum...Banusu yarın hayatının en anlamlı günlerinden biri. Bu sefer görüşemeyeceğiz amaBu arada geçmiş olsun
Hadi hayırlısı... inşallah güzel haberler alırsın...Müstakbel anne iyiyim.Opu gerçekleşti önce ki gün. 3 döllenme var.
Kardan bebekler olması, sonrada mis kokulu bebeğimiz olması için dua ediyorum bol bol.
Aklım sürekli orada. Yarın arayacaklar.
Dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gider
çok sağol canım... az kaldı 2 saat sonra mutlu bir insan olarak hastaneden ayrılmayı umuyorum...
inşallah kızlar. desteğinizle sizlere de teşekkür ederim, bazen olmayacak diye karamsarlığa düşüyordum ama buradaki tam gaz birlik sayesinde sıyrılıyordum. sizlerde iyi ki varsınız..UOTE="kalbiminozu, post: 38019414, member: 601666"]Gozun aydin canim super bir haber bu bu sevinclerin katlanarak gider insallah
sağol canım. bir adım daha atabildimGözün aydın canım hayırlı olsun çok sevindim:)