- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.981
inşallah kızlar. desteğinizle sizlere de teşekkür ederim, bazen olmayacak diye karamsarlığa düşüyordum ama buradaki tam gaz birlik sayesinde sıyrılıyordum. sizlerde iyi ki varsınız..Gozun aydin canim super bir haber bu bu sevinclerin katlanarak gider insallah
kalbimin özü ben kaçırdım galiba ne adımııı merak ettim canımcımsağol canım. bir adım daha atabildim
Hayir en zor hastasi benim simdilik. Birinciligi kimseye birakmam :)[/QUOTE]inşallah kızlar. desteğinizle sizlere de teşekkür ederim, bazen olmayacak diye karamsarlığa düşüyordum ama buradaki tam gaz birlik sayesinde sıyrılıyordum. sizlerde iyi ki varsınız..
dün akşam kaan bey ile de konuştuk. moral ve destek oluyor ilgisiyle. biliyorum ben zor bir hastayım onun için. ama hiçbir zaman olmaz demedi. hatta seni hamile bırakmadan bu işi bırakmam diyor.iyi ki kaan beyin hastasıyım. iyi ki Kaan Bey var...
ne sıkıntınız varki daha ben başlamadım bile başlamak yolun yarısııı[/QUOTE]Hayir en zor hastasi benim simdilik. Birinciligi kimseye birakmam :)
biz iğneleri yazdığı gün vermiştik ama kendimiz kaşınmışız gittik sorduk aldılar bir sonraki kontroldede alabilirler aslındaKızlar yumurta takibine başlandığındamı yoksa iğnelere başlandığındamı 500 lirayı veriyorduk şimdi ben önümüzdeki hafta adetle iğnelere başlıyacağım yanımda giderken götürecekmiyim 500 lirayı
sırayla arkası gelecek merak etme Allah'ın izniyle:)sağol canım. bir adım daha atabildim
Evet canim gun asiri. Ama ikinci toplamada hergun vurmustum ben. Oyle istemisti kaan bey. Ama normali gun asiti.Kızlar saizen kullanan arkadaşlar ben hergün vurulacak anlamıştım iyiki tlf açmışım emine hemşire bir gün vurulup birgün vurulmayacaksın dedi sizde öylemi yaptınız?
Agapo gün aşırı, bir gün yapılıp ertesi gün yapılmayacak. Göbek deliğine yakın olmayacak. Yapacağın bölümü biliyorsun değil mi.Kızlar saizen kullanan arkadaşlar ben hergün vurulacak anlamıştım iyiki tlf açmışım emine hemşire bir gün vurulup birgün vurulmayacaksın dedi sizde öylemi yaptınız?
allahım cuma günü hürmetine ,şehidlerin sühedaların hürmetine, peygamberlerin hürmetine,annelerimizin yaptığı dualar hürmetine bizi boş çevirme bizede anne olmayı nasip et ellerimizi boş bırakma allahım
Superrrrr. Ya ben de istiyommm :)Kizlar hastaneden cok mutlu ciktim... Pitpitlarini izledik ekrandan... Dinlemek icin cok erken ve sakincali oldugu icin sadece izledik ama o bile dunyalara bedel... Muthis bir his.. Allah hepinize nasip etsin...
Hadi gözün aydın arkadaşım..Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepimize..Ben de Pazartesi gidiyorum pıt pıtları izlemeye hayırlısıyla..Kizlar hastaneden cok mutlu ciktim... Pitpitlarini izledik ekrandan... Dinlemek icin cok erken ve sakincali oldugu icin sadece izledik ama o bile dunyalara bedel... Muthis bir his.. Allah hepinize nasip etsin...
Sen de yasayacaksin bu guzel duyguyu once Allah sonra Kaan Bey'in yardimiyla...Superrrrr. Ya ben de istiyommm :)
Sen de yasayacaksin bu guzel duyguyu once Allah sonra Kaan Bey'in yardimiyla...Superrrrr. Ya ben de istiyommm :)