Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Gozun aydin canim super bir haber bu bu sevinclerin katlanarak gider insallah :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
inşallah kızlar. desteğinizle sizlere de teşekkür ederim, bazen olmayacak diye karamsarlığa düşüyordum ama buradaki tam gaz birlik sayesinde sıyrılıyordum. sizlerde iyi ki varsınız.. En Büyük KK
dün akşam kaan bey ile de konuştuk. moral ve destek oluyor ilgisiyle. biliyorum ben zor bir hastayım onun için. ama hiçbir zaman olmaz demedi. hatta seni hamile bırakmadan bu işi bırakmam diyor. :nazar::anneadayı::KK9: iyi ki kaan beyin hastasıyım. iyi ki Kaan Bey var... :KK36:[/QUOTE]
Hayir en zor hastasi benim simdilik. Birinciligi kimseye birakmam :)

inşallah kızlar. desteğinizle sizlere de teşekkür ederim, bazen olmayacak diye karamsarlığa düşüyordum ama buradaki tam gaz birlik sayesinde sıyrılıyordum. sizlerde iyi ki varsınız.. En Büyük KK
dün akşam kaan bey ile de konuştuk. moral ve destek oluyor ilgisiyle. biliyorum ben zor bir hastayım onun için. ama hiçbir zaman olmaz demedi. hatta seni hamile bırakmadan bu işi bırakmam diyor. :nazar::anneadayı::KK9: iyi ki kaan beyin hastasıyım. iyi ki Kaan Bey var... :KK36:
Hayir en zor hastasi benim simdilik. Birinciligi kimseye birakmam :)[/QUOTE]
ne sıkıntınız varki daha ben başlamadım bile başlamak yolun yarısııı

Kızlar yumurta takibine başlandığındamı yoksa iğnelere başlandığındamı 500 lirayı veriyorduk şimdi ben önümüzdeki hafta adetle iğnelere başlıyacağım yanımda giderken götürecekmiyim 500 lirayı:KK64:

Hayir en zor hastasi benim simdilik. Birinciligi kimseye birakmam :)
ne sıkıntınız varki daha ben başlamadım bile başlamak yolun yarısııı[/QUOTE]
8 aydir tedavideyim. 3 toplama ve sadece bir kardan bebegim var. En az bir toplama daha olacak. Her sey iyi giderse sonra transfer. Oy oyy yolum daha cok uzun.... ama bana bakma sen ben kaan beyin ozel vakasiyim :) herkesin boyle degil. Ins kisa zamanda tumislemlerin olir ve sonuc pozitif olur. hepimiz anne oluruz insallahh :)

Kızlar yumurta takibine başlandığındamı yoksa iğnelere başlandığındamı 500 lirayı veriyorduk şimdi ben önümüzdeki hafta adetle iğnelere başlıyacağım yanımda giderken götürecekmiyim 500 lirayı:KK64:
biz iğneleri yazdığı gün vermiştik ama kendimiz kaşınmışız gittik sorduk aldılar bir sonraki kontroldede alabilirler aslında :KK53::KK53:

banusu35 banusu35 canım inşalah güzel bir muayene geçirirsin insan doktora gidecek diye hiç bu kadar mutlu olmamıştır dimi :KK36: bu arada duymayıp büyük ihtimal sadece görebilirsin minik kıpırtıları sakın üzülme çünkü bebek için ilk haftalarda duymak sağlıklı olmuyormuş :emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar saizen kullanan arkadaşlar ben hergün vurulacak anlamıştım iyiki tlf açmışım emine hemşire bir gün vurulup birgün vurulmayacaksın dedi sizde öylemi yaptınız?

Kızlar saizen kullanan arkadaşlar ben hergün vurulacak anlamıştım iyiki tlf açmışım emine hemşire bir gün vurulup birgün vurulmayacaksın dedi sizde öylemi yaptınız?
Agapo gün aşırı, bir gün yapılıp ertesi gün yapılmayacak. Göbek deliğine yakın olmayacak. Yapacağın bölümü biliyorsun değil mi.

Kizlar hastaneden cok mutlu ciktim... Pitpitlarini izledik ekrandan... Dinlemek icin cok erken ve sakincali oldugu icin sadece izledik ama o bile dunyalara bedel... Muthis bir his.. Allah hepinize nasip etsin...
Hadi gözün aydın arkadaşım..Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin hepimize..Ben de Pazartesi gidiyorum pıt pıtları izlemeye hayırlısıyla..

X