- 20 Ekim 2014
- 172
- 488
- 38
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.621
Offf napicaz peki. Benim esimde sen daha onemlisin tek deneyelim.once diyor. Yas kac sizde sorun neydi. Benim 28 yasim ileri sperm hareketliligi sorunumuz vardi..M
Merhaba, aynı karışıklık bendede var. Kısmetse aralık ilk haftası transferim. Tek koydurmaya cesaretim yok. Çift bebek olmasıda sağlık açısından korkutuyor. Kaan bey, yasın müsait , yerinde olsam tek koydurur gecerim dedı ama pek ayrıntılı konuşamadım daha. Ama eşim çiftten yana. Şuan benim içinde ağırlık o gibi
çok sağol canım darısı inşallah başımıza bende ilk kontrollerde dinletmediklerini sadece görüldüğünü okudum o yüzden sordum sanırım daha küçük haftalarda bebek için iyi olmuyormuş. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi hepimiz..Canım ben ilk kalp atışını görmeye 1 eylülde gidecektim ama kanamam oldu ve apar topar 3 gün öncesinden gittik. Kaan Bey hemen gel demişti çünkü. İş yerinde oldu kanamam ve müdürümden Allah razı olsun hemen götürdü beni. Muayaneye girdiğimde hemen gördüm miniğimin kalp atışını ve o an muhteşemdi. Ben kaybettim diye ağlıyordum çünkü. Ama sesini dinletmedi Kaan Bey. 3. gidişimde dinletti muhteşem bir şey. Ama duymana gerek yok ekranda minicik beyaz bir nokta yanıp sönüyor. İşte o kalp atışı ve onu görünce yeniden doğmuş gibi hissediyorsun kendini:) Şimdi ise her gün dinliyorum çok şükür. Darısı senin başına canım.
Selam canim. ikiz bebegi Kaan bey risk olarak goruyor zaten. En normali tek bebek yani anne ve bebek sagligi icin. yasin bence ideal bir yas ve sende sorun yok anladigim kadariyla. kaan beyi dinlerdim be olsaydim.Offf napicaz peki. Benim esimde sen daha onemlisin tek deneyelim.once diyor. Yas kac sizde sorun neydi. Benim 28 yasim ileri sperm hareketliligi sorunumuz vardi..
Offf napicaz peki. Benim esimde sen daha onemlisin tek deneyelim.once diyor. Yas kac sizde sorun neydi. Benim 28 yasim ileri sperm hareketliligi sorunumuz vardi..
Evet bende bebeğe zararlı olduğunu duydum ve okudum hep. Dediğim gibi görmen yetecek. Hadi hayırlı haberlerini ver bize inşallah:)çok sağol canım darısı inşallah başımıza bende ilk kontrollerde dinletmediklerini sadece görüldüğünü okudum o yüzden sordum sanırım daha küçük haftalarda bebek için iyi olmuyormuş. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi hepimiz..
Evet bende bebeğe zararlı olduğunu duydum ve okudum hep. Dediğim gibi görmen yetecek. Hadi hayırlı haberlerini ver bize inşallah:)
Canım belki dinletir bilemiyorum ama bana dinletmemişti. Dediğim gibi gerçi ben kanamayla gitmiştim belki de o yüzden dinletmedi. 3.gidişimde dinlettirdi. Ama sen çok istiyorsan ve bebeğe bir sakıncası yoksa söylersin Kaan Bey'e. Sorun olmayacaksa seni kıracağını sanmıyorum:)yaa.. ben şimdi haftaya gidince dinletmeyecek mi bana? sadece ekrandan mı bakıcaz kalbine? ama dayanamam ki beenn...
amin canım inşallah ..Benim yas 31. Sorun eşimden kaynaklı, sayımız tam sınırda, ileri hareketlimiz olması gerekenden biraz daha düşük. Kaan bey doğalda olabilirmiş aslında dedi ama, şubattan berı korunmayı bıraktık, bu arada ahmet beyle 2 aşılamada geçirdik, olmadı. Daha fazla sansımı denemek istemedim. Şimdide tek transfer yapıp sansa bırakcak gucumde yok. Gonlüm tek bebekten yana, 2 sene sonra dondurulmuşlarımla tekrar devam etmek istiorum aslında. Ama Allahım nasıl uygun gorduyse onu yasamak zorundayız. Umarım hiçbirimizi bebek hasretiyle sınamaz
Ben 26 kasımda kontrole gidicem rahim kalınlaştırmaya başlayacağız. 10-11 Aralık gibi transfer olur demişti Kaan Bey ..Senin transfer ne zamandı
hayırlı cumalar...Günaydın arkadaşlar. Gündüz iş yerinde sürekli ekran başında olduğum için paylaşımlarınızı rahatlıkla takip edebiliyorum. Ama akşam böyle olmuyor ve çoğunu ertesi sabah okuyabiliyorum. Keseleri gören arkadaşlarıma bir kez daha hayırlı olsun:) Rabbim kalp atışlarını ve sağ salim doğmalarını da nasip etsin. O ilk kalp atışını duymak muhteşem bir duygu. Allah herkese nasip etsin. Hatta ben şimdi bir alet aldım netten, her gün bebeğimin kalp atışını dinliyorum evde. Muhteşem bir duygu. Allah bu uğurda emek veren bütün herkese nasip etsin bu duyguyu. Hayırlı cumalar olsun inşallah sevgiler:)
AMİNNNNNNALLAHIM HEPİMİZE EN KISA SÜREDE CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE NASİP ETSİNNNNNNNNNNNN
Hayirli cumalar canim.hayırlı cumalar...
Bugünün kese görecek annesi nasılsın ? Kesemiz tek mi çift miagapo ben yarin gidicemkese icin..
ALLAHIM HEPİMİZE EN KISA SÜREDE CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE NASİP ETSİNNNNNNNNNNNN
amiiinnnnALLAHIM HEPİMİZE EN KISA SÜREDE CUMA GÜNÜNÜN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE NASİP ETSİNNNNNNNNNNNN
Evet canim cok guzel dedin. dualarimiz ve kaan bey sayesinde hayallerinize kavusup anne olacagiz insallah.Amin. Hepimiz birbirimize bu kadar dua ederken ve de Kaan Bey gibi bir doktorumuz varken içimizi ferah tutalım :)
inşallah.Evet canim cok guzel dedin. dualarimiz ve kaan bey sayesinde hayallerinize kavusup anne olacagiz insallah.