Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım tabiki iki embriyo konulması gebelik şansını arttıyor ama dediğin gibi çoğul gebelik hem bebek hem anne için tehlikeli.. ben iki embriyo istediğimde hayırlısı diye dua ettim eğer ikiz olacaksa o konulan tek embriyo bölünüp ikiz olabilir bu çok var eğer tek olacaksada biri tutar nasip işi bunlar.. ama karar vermesi çok zor. hakkında hayırlı olanı karar verirsin inşallah.

Canım tabiki amaç sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek ikize göre hem hamilelik daha rahat hem bebeğe bakmak ohhh bebek kokusu mis gibi kokar
evet canım sağlıklı olsunda tek olsun.. bu 10 gün geçmez şimdi ben şimdiden özledim minik kurabiyemi

Tekrar merhaba herkese, neredeyse 1,5 ay once yazmisim sizlere ilk defa. Bu aksamda hepsini okuyacagim diye gozlerim portledi. Bu surede hamile olan arkadaslari tebrik ederim. O kadar mutlu oluyorum ki okudukca, umut oluyorsunuz. Bende 5 kasimda histo oldum, bu pazarteside kalinlastirmaya basladik. Haftaya cuma tekrar kontrolum var, hersey yolunda gidersede aralik ilk haftasi transfer. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

M

Merhaba, aynı karışıklık bendede var. Kısmetse aralık ilk haftası transferim. Tek koydurmaya cesaretim yok. Çift bebek olmasıda sağlık açısından korkutuyor. Kaan bey, yasın müsait , yerinde olsam tek koydurur gecerim dedı ama pek ayrıntılı konuşamadım daha. Ama eşim çiftten yana. Şuan benim içinde ağırlık o gibi

Amin inşallah hayırlı haberler

Hafi hayirlisi insallah.

Hayırlı olsun, umarım seninde güzel haberlerini alırız.

İnşallah sende güzel haberlerini verirsin bize:)

Günaydın arkadaşlar. Gündüz iş yerinde sürekli ekran başında olduğum için paylaşımlarınızı rahatlıkla takip edebiliyorum. Ama akşam böyle olmuyor ve çoğunu ertesi sabah okuyabiliyorum. Keseleri gören arkadaşlarıma bir kez daha hayırlı olsun:) Rabbim kalp atışlarını ve sağ salim doğmalarını da nasip etsin. O ilk kalp atışını duymak muhteşem bir duygu. Allah herkese nasip etsin. Hatta ben şimdi bir alet aldım netten, her gün bebeğimin kalp atışını dinliyorum evde. Muhteşem bir duygu. Allah bu uğurda emek veren bütün herkese nasip etsin bu duyguyu. Hayırlı cumalar olsun inşallah sevgiler:)

sağol canım Allah razı olsun.. bu arada kaan bey kalp atışlarını dinletiyormu hemen?

merhaba canım çok az kalmış inşallah herşey mükemmel geçer ve sende bebeğine kavuşursun

sağol canım Allah razı olsun.. bu arada kaan bey kalp atışlarını dinletiyormu hemen?
Canım ben ilk kalp atışını görmeye 1 eylülde gidecektim ama kanamam oldu ve apar topar 3 gün öncesinden gittik. Kaan Bey hemen gel demişti çünkü. İş yerinde oldu kanamam ve müdürümden Allah razı olsun hemen götürdü beni. Muayaneye girdiğimde hemen gördüm miniğimin kalp atışını ve o an muhteşemdi. Ben kaybettim diye ağlıyordum çünkü. Ama sesini dinletmedi Kaan Bey. 3. gidişimde dinletti muhteşem bir şey. Ama duymana gerek yok ekranda minicik beyaz bir nokta yanıp sönüyor. İşte o kalp atışı ve onu görünce yeniden doğmuş gibi hissediyorsun kendini:) Şimdi ise her gün dinliyorum çok şükür. Darısı senin başına canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…