- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.581
Canım hadi gözünaydın ne büyük bir mutluluk rabbim bisteyen herkese nasip etsin :)Kızlbütüngördüm minik kurabiyemi :) minicik vir kesem var 10 gün sobra kalp atisi icin gideceğim :) cok sukur bu gunleride gördük
Güzel haberlerini bekliyoruz canım :)agapo ben yarin gidicemkese icin..
Kızlar gördüm minik kurabiyemi :) minicik vir kesem var 10 gün sobra kalp atisi icin gideceğim :) cok sukur bu gunleride gördük
Menekse senin icin icimden ikiz geciyor ama bakalim merak ediyorum :)agapo ben yarin gidicemkese icin..
merhaba arkadaşlar;
biz de bugün kesemizi gördük hayırlısıyla,artık bir sonraki adım 10 gün sonrasına,nasipse kalp atışını duyacağız,,dualarım hepimizle...
Kızlaar erkenden uyandım cok heyecanlıyım keseyi gormeye gideceğim için
Kızlar gördüm minik kurabiyemi :) minicik vir kesem var 10 gün sobra kalp atisi icin gideceğim :) cok sukur bu gunleride gördük
Harika haber, bugün ayakların yere değmiyordurKızlar gördüm minik kurabiyemi :) minicik vir kesem var 10 gün sobra kalp atisi icin gideceğim :) cok sukur bu gunleride gördük
purplelife34 bende çok merak ediyorum cycas ve eşime görede ikiz.. yarın 2 de randevu bakalım ne göreceğiz..inşallah hayırlı haberlerle gelirim bende.. [/QUOTE
İnşallah güzel haberler bekliyoruz:)
3. gün embriyosu konulmuştu canım çok teşekkür ederim benimle mutluluğumu paylaştığınız içinCanim cok sevindim. Peki kacinci gunun embryolari koyulmustu ?
çook teşekkür ederim canım. kaan beyle sadece ilaçları düzenleyebildik benim vitaminler çorba olmuştu bende iyice yeniden düzenlemesini rica ettim sağolsun bir çeki düzen verdikHadi hayırlı olsun canım. Çok dikkat et kendine bundan sonra. Kaan Bey anlatmıştır gerçi neler yapman gerektiğini:) Darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah.
Allah razı olsun canım çok sağol inşallah bekleyen ve bu uğurda emek harcan herkes tez vakitte bu mutluluğu yaşar. heyecan o kadar çoktu ki ben hep iki keseye odaklamışım kendimi ikincisini aradı gözlerim aşağı kata inince sevindim ohh dedim tek bebeğim olacak ve daha fazla ilgilenebilceğim dedimCanım hadi gözünaydın ne büyük bir mutluluk rabbim bisteyen herkese nasip etsin :)
amiiin canım inşallah çok teşekkür ederim.Gözün aydın canım darısı kalp atışına inşallah
amiin canım inşaallah çok sağol darısı inşallah sizlerin başınaHarika haber, bugün ayakların yere değmiyordurGüzel güzel büyüsün, anne kucağına gelsin inşallah
bence kesin ikiz gerçi ben kendimede o kadar dedim ama miniğim tek başına kalmış orda kardeşi bırakmışpurplelife34 bende çok merak ediyorum cycas ve eşime görede ikiz.. yarın 2 de randevu bakalım ne göreceğiz..inşallah hayırlı haberlerle gelirim bende..
Saglikla kucagina alirsin insallahbence kesin ikiz gerçi ben kendimede o kadar dedim ama miniğim tek başına kalmış orda kardeşi bırakmış
ama olsuuuunşimdi heyecanla seni bekliyoruz canım arkadaşım
Canım tabiki amaç sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek ikize göre hem hamilelik daha rahat hem bebeğe bakmak ohhh bebek kokusu mis gibi kokarAllah razı olsun canım çok sağol inşallah bekleyen ve bu uğurda emek harcan herkes tez vakitte bu mutluluğu yaşar. heyecan o kadar çoktu ki ben hep iki keseye odaklamışım kendimi ikincisini aradı gözlerim aşağı kata inince sevindim ohh dedim tek bebeğim olacak ve daha fazla ilgilenebilceğim dedim
canım çok teşekkür ederim.Amin inşallah hepimize..Gozun aydin canim.Saglikla kucagina alirsin insallah . Sizde sorun neydi kac embiriyo transfer edildi