Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hadi hayırlı olsun canım. Çok dikkat et kendine bundan sonra. Kaan Bey anlatmıştır gerçi neler yapman gerektiğini:) Darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah.
çook teşekkür ederim canım. kaan beyle sadece ilaçları düzenleyebildik benim vitaminler çorba olmuştu bende iyice yeniden düzenlemesini rica ettim sağolsun bir çeki düzen verdik
kalp atışı için gittiğimde azcık bebeğim hakkında konuşurum m

Canım hadi gözünaydın ne büyük bir mutluluk rabbim bisteyen herkese nasip etsin :)
Allah razı olsun canım çok sağol inşallah bekleyen ve bu uğurda emek harcan herkes tez vakitte bu mutluluğu yaşar. heyecan o kadar çoktu ki ben hep iki keseye odaklamışım kendimi ikincisini aradı gözlerim aşağı kata inince sevindim ohh dedim tek bebeğim olacak ve daha fazla ilgilenebilceğim dedim

purplelife34 bende çok merak ediyorum cycas ve eşime görede ikiz.. yarın 2 de randevu bakalım ne göreceğiz..inşallah hayırlı haberlerle gelirim bende..
bence kesin ikiz gerçi ben kendimede o kadar dedim ama miniğim tek başına kalmış orda kardeşi bırakmış
ama olsuuuun şimdi heyecanla seni bekliyoruz canım arkadaşım

bence kesin ikiz gerçi ben kendimede o kadar dedim ama miniğim tek başına kalmış orda kardeşi bırakmış
ama olsuuuun şimdi heyecanla seni bekliyoruz canım arkadaşım
Saglikla kucagina alirsin insallah cycas senden de guzel haberler bekliorz wiolettt cogunuz iki embiriyo koydurdunuz ama bebisler tek. Kafam karisik kaan bey cogul gebelik her zaman riskli ben tek embiriyo tavsiye ediyorum diyor.Ama bi taraftan da ya bi tane ile tutmazssa . Ikiz olmasi fikri karisik geliyor, anne bebek sağlığı tehlikeli oluyor cogul gebelikte diyor. Kafam cok karisik. Tek embiriyo transferi az ihtimalmi demek gercekten Offfff

Canım tabiki amaç sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek ikize göre hem hamilelik daha rahat hem bebeğe bakmak ohhh bebek kokusu mis gibi kokar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…