- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.661
Cok tesekkur ederim cnm... Insallah hepinizden guzel haberler alacagiz zamanlahayırlısı olsun banusu.çok sevindim. çok güzel çok heyecanlı. böyle güzel haberler okuduğumda mutlu ve umutlu oluyorum. darısı başıma ve bebek hasreti çeken diğer arkadaşlarıma inşallah
canııım çok teşekkür ederimcanım benim güzel anne.hayırlısı olsun. Kalp atışını da en kısa zamanda duyman dileğiyle. Kaan beye mi gideceksin devamlı. onda mı karar kıldın canım
Hadi gözün aydın canım,,sağlıkla büyüsün inşallah..Kesemi gordum canlarim bir tanecik bebegim var..allah im sizlerede nasip etsin insallah.gec yazdim ozur diliyorum sizlerden.
Nasıl ikimizede 11e mi randevu werdilerswallow canım bende 11.de ordayım.
Gecmis olsun canim cok. Gecer insallah transfere kadar benimde bogazim kasinmaya yanmaya basladi insallah hasta olmam. Yarin gorusuruz insallah="denizaa, post: 37938190, : 462690"]Merhaba hanimlar nasilsiniz nasil gidiyor tedaviler bebekler ben uc dort gundur griple bogusuyorum damagim kasiniyor uyku girmiyor gözüme Oksurmekten transfere kadar düzelir insallahYarin kontrol var kalbimin ozu sende geliyorsun demek yarin seninle tanistik bakalim birde swallowu bulayim Tabi gidip baskalarini bulmazsam gecenki gibi
Aman canim dikkat et sendee hastalik zor valla ben yarin krem sutlu kahve agirlikli giyinecegim. Şapkası tüylü kalin krem montum var usudugum icin buzullarda gibi giyiniyorumGecmis olsun canim cok. Gecer insallah transfere kadar benimde bogazim kasinmaya yanmaya basladi insallah hasta olmam. Yarin gorusuruz insallahkalbiminozuyle ayni anda gircez biz
Sanırım haklısınİyi aksamlar kizlar konuya daliyorumSWALLOW09 canım kalbiminozu opu olacagi icin ayni saat olabilir yarin bulusun bakalim :) bende haftaya pazartesi gidegim.o zamanda gelin :)
Canim benimde ayni sekilde 19 unda ilaci kes dedi bugun kontrolum var dun lekelenme gibi geldi bugunde biraz kendini gosterdi seninde gelir bugun yarinSelam kizlar acil sorum var benim 26 kasim bu çarşamba kontrolum var . Doktor 21inde adet duzenliyici kes 26da gel rahim kalinlastirma yapicaz demisti. O arada az ya da cok adet gorursun dedi ama ben hastalanmadim neden ki ?
Bende daha hsstalanmadim cnm bana adet olsanda olmasanda gel demişti. Tüm belirtiler var bugün yarın olurum bende. Rahat ol cnmSelam kizlar acil sorum var benim 26 kasim bu çarşamba kontrolum var . Doktor 21inde adet duzenliyici kes 26da gel rahim kalinlastirma yapicaz demisti. O arada az ya da cok adet gorursun dedi ama ben hastalanmadim neden ki ?
Gunsydin canim Eee disardan gelince oyle ciktim yola
Haklısın Cnm senin yol uzun ben 9.30 gibi çıkarım 1 saat benim mesafeGunsydin canim Eee disardan gelince oyle ciktim yola