Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Tamam hadi birazdaha sabredelim bakalım canım sen nasılsın kurabiyen nasıl anneciğinin karnında sıcacık güvende uyuyuyordur varmı bulantın falan
iyidir inşallah teyzesi resmine bakıp seviyorum onu çok şükür şimdilk bulantım yok inşallah olmaz parfüm ve araba kokusu rahatsız ediyor bunun dışında birşeyim yok baş dönmelerim bile geçti benim minik kurabiyem çok uslu oalcak sanırım

Kesemi gordum canlarim bir tanecik bebegim var..allah im sizlerede nasip etsin insallah.gec yazdim ozur diliyorum sizlerden.
Ne güzel mutlu haberler hafatsı oldu bu hafta. Gözün aydın canım. Bebeğin yola çıktı, annesinin kucağına doğru
Sağlıkla, güzel güzel büyüsün bakalım.

[QUOToaydınlu"cycas, post: 37913312, member: 474399"]iyidir inşallah teyzesi resmine bakıp seviyorum onu çok şükür şimdilk bulantım yok inşallah olmaz parfüm ve araba kokusu rahatsız ediyor bunun dışında birşeyim yok baş dönmelerim bile geçti benim minik kurabiyem çok uslu oalcak sanırım [/QUOTE]
Uslu olur tabi annesini üzmez bulantı çok fena oluyor benim 2
Kesemi gordum canlarim bir tanecik bebegim var..allah im sizlerede nasip etsin insallah.gec yazdim ozur diliyorum sizlerden.
Gözünaydın canım :)

Evet canim.. Allah'a sukur kesemizi gorduk. 1 bebis buyuyor orda, ikiz degilmis.. haftaya cuma da kalbini dinliycez insallah...
hayırlısı olsun banusu. çok sevindim. çok güzel çok heyecanlı. böyle güzel haberler okuduğumda mutlu ve umutlu oluyorum. darısı başıma ve bebek hasreti çeken diğer arkadaşlarıma inşallah

Kızlar gördüm minik kurabiyemi :) minicik vir kesem var 10 gün sobra kalp atisi icin gideceğim :) cok sukur bu gunleride gördük
canım benim güzel anne. hayırlısı olsun. Kalp atışını da en kısa zamanda duyman dileğiyle. Kaan beye mi gideceksin devamlı. onda mı karar kıldın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…