- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.641
Yaaa söylesenizde bizi merakta bırakmasanız bak bizde sizi merak ettiririz bakbence biraz daha merak edeceksiniz oda benim gibi gezmekten burayı unuttu
ama görmüş merak etmeyin ne gördüğü ona kalsın
ama ama herkes kendi mutluluğunu kendi paylaşmak ister bana kızmayınYaaa söylesenizde bizi merakta bırakmasanız bak bizde sizi merak ettiririz bak
Tamam hadi birazdaha sabredelim bakalım canım sen nasılsın kurabiyen nasıl anneciğinin karnında sıcacık güvende uyuyuyordur varmı bulantın falanama ama herkes kendi mutluluğunu kendi paylaşmak ister bana kızmayın
iyidir inşallah teyzesi resmine bakıp seviyorum onuTamam hadi birazdaha sabredelim bakalım canım sen nasılsın kurabiyen nasıl anneciğinin karnında sıcacık güvende uyuyuyordur varmı bulantın falan
Gozunaydiinn... Allah kucagina alip mis gibi kokusunu icine cekmeyi de nasip etsin... Haftaya da pitpitlardan guzel haberlerini bekliyoruz...Kesemi gordum canlarim bir tanecik bebegim var..allah im sizlerede nasip etsin insallah.gec yazdim ozur diliyorum sizlerden.
Ne güzel mutlu haberler hafatsı oldu bu hafta. Gözün aydın canım. Bebeğin yola çıktı, annesinin kucağına doğruKesemi gordum canlarim bir tanecik bebegim var..allah im sizlerede nasip etsin insallah.gec yazdim ozur diliyorum sizlerden.
Kesemi gordum canlarim bir tanecik bebegim var..allah im sizlerede nasip etsin insallah.gec yazdim ozur diliyorum sizlerden.
Hayirlisi olsun canim. Allah kucagina almayi nasip etsin :)Kesemi gordum canlarim bir tanecik bebegim var..allah im sizlerede nasip etsin insallah.gec yazdim ozur diliyorum sizlerden.
Saglikla kucagina alirsin Insallah. Gozun aydin olsun canimKesemi gordum canlarim bir tanecik bebegim var..allah im sizlerede nasip etsin insallah.gec yazdim ozur diliyorum sizlerden.
Gözünaydın canım :)Kesemi gordum canlarim bir tanecik bebegim var..allah im sizlerede nasip etsin insallah.gec yazdim ozur diliyorum sizlerden.
Kesemi gordum canlarim bir tanecik bebegim var..allah im sizlerede nasip etsin insallah.gec yazdim ozur diliyorum sizlerden.
hiç önemli değil canımyapalııım ama hastanede adımız iyice deliye çıkarsa karışmam bak heee
hiç önemli değil canımyapalııım ama hastanede adımız iyice deliye çıkarsa karışmam bak heee
hayırlısı olsun banusu.Evet canim.. Allah'a sukur kesemizi gorduk. 1 bebis buyuyor orda, ikiz degilmis.. haftaya cuma da kalbini dinliycez insallah...
swallow canım bende 11.de ordayım.saat kaç senin? benim 11,00
canım benim güzel anne.Kızlar gördüm minik kurabiyemi :) minicik vir kesem var 10 gün sobra kalp atisi icin gideceğim :) cok sukur bu gunleride gördük
gözünaydın canım. inşallah pıt pıtlarını duyacağın ve hayırlısıyla kucağına alacağın günlerde gelecekKesemi gordum canlarim bir tanecik bebegim var..allah im sizlerede nasip etsin insallah.gec yazdim ozur diliyorum sizlerden.