- 18 Kasım 2013
- 28
- 92
- 34
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.601
amin canım benim de tek dileğim o hayırlısıyla..Hayırlısı olsun çok sevindim Allahkucagina almayı nasib etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım benim de tek dileğim o hayırlısıyla..Hayırlısı olsun çok sevindim Allahkucagina almayı nasib etsin
heyecandan ölüyorum resmen,zaman geçsin bir an önce duyalım o güzel pıt pıtları..Cookk hayirli olsun..Allah kucagina almayi nasip etsin... Ben de haftaya kallbini dinlemeye gidicem... Sen de cok heyecanlisindir eminim...
aminnn ,inşallah en kısa sürede senden de güzel haberler alacağız canım hayırlısıyla,dualarımdasınız..Hayirlisi olsun canim. Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.
canım tabiki iki embriyo konulması gebelik şansını arttıyor ama dediğin gibi çoğul gebelik hem bebek hem anne için tehlikeli.. ben iki embriyo istediğimde hayırlısı diye dua ettim eğer ikiz olacaksa o konulan tek embriyo bölünüp ikiz olabilir bu çok var eğer tek olacaksada biri tutar nasip işi bunlar.. ama karar vermesi çok zor. hakkında hayırlı olanı karar verirsin inşallah.Saglikla kucagina alirsin insallah cycas senden de guzel haberler bekliorz @menekseg5 cogunuz iki embiriyo koydurdunuz ama bebisler tek. Kafam karisik kaan bey cogul gebelik her zaman riskli ben tek embiriyo tavsiye ediyorum diyor.Ama bi taraftan da ya bi tane ile tutmazssa . Ikiz olmasi fikri karisik geliyor, anne bebek sağlığı tehlikeli oluyor cogul gebelikte diyor. Kafam cok karisik. Tek embiriyo transferi az ihtimalmi demek gercekten Offfff
senin de gözün aydın olsun canım ,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah cycasmelekler17 Sağlıkla rahat bir hamilelik gecirirsin insallah 10 gün sonrada pıt pıtları duydunmu tamamdır :) bakalım biz bugun gorebilecekmiyiz :/
evet canım sağlıklı olsunda tek olsun.. bu 10 gün geçmez şimdi ben şimdiden özledim minik kurabiyemiCanım tabiki amaç sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek ikize göre hem hamilelik daha rahat hem bebeğe bakmak ohhh bebek kokusu mis gibi kokar
sağol canım Allah razı olsun inşallah sağlıkla peşpeşe kucağımıza alacağız..senin de gözün aydın olsun canım ,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah cycas
aminnn canım,hepimize inşallahSağsağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Kızlar gördüm minik kurabiyemi :) minicik vir kesem var 10 gün sobra kalp atisi icin gideceğim :) cok sukur bu gunleride gördük
sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.Hadi hayirli olsun, gozunaydiinnn... Kucagina almak ta nasip oksun saglikla insallah...
Saglikla kucagina alirsin insallah cycas senden de guzel haberler bekliorz @menekseg5 cogunuz iki embiriyo koydurdunuz ama bebisler tek. Kafam karisik kaan bey cogul gebelik her zaman riskli ben tek embiriyo tavsiye ediyorum diyor.Ama bi taraftan da ya bi tane ile tutmazssa . Ikiz olmasi fikri karisik geliyor, anne bebek sağlığı tehlikeli oluyor cogul gebelikte diyor. Kafam cok karisik. Tek embiriyo transferi az ihtimalmi demek gercekten Offfff
Amin inşallah hayırlı haberlerTekrar merhaba herkese, neredeyse 1,5 ay once yazmisim sizlere ilk defa. Bu aksamda hepsini okuyacagim diye gozlerim portledi. Bu surede hamile olan arkadaslari tebrik ederim. O kadar mutlu oluyorum ki okudukca, umut oluyorsunuz. Bende 5 kasimda histo oldum, bu pazarteside kalinlastirmaya basladik. Haftaya cuma tekrar kontrolum var, hersey yolunda gidersede aralik ilk haftasi transfer. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
Hafi hayirlisi insallah.Tekrar merhaba herkese, neredeyse 1,5 ay once yazmisim sizlere ilk defa. Bu aksamda hepsini okuyacagim diye gozlerim portledi. Bu surede hamile olan arkadaslari tebrik ederim. O kadar mutlu oluyorum ki okudukca, umut oluyorsunuz. Bende 5 kasimda histo oldum, bu pazarteside kalinlastirmaya basladik. Haftaya cuma tekrar kontrolum var, hersey yolunda gidersede aralik ilk haftasi transfer. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
Hayırlı olsun, umarım seninde güzel haberlerini alırız.Tekrar merhaba herkese, neredeyse 1,5 ay once yazmisim sizlere ilk defa. Bu aksamda hepsini okuyacagim diye gozlerim portledi. Bu surede hamile olan arkadaslari tebrik ederim. O kadar mutlu oluyorum ki okudukca, umut oluyorsunuz. Bende 5 kasimda histo oldum, bu pazarteside kalinlastirmaya basladik. Haftaya cuma tekrar kontrolum var, hersey yolunda gidersede aralik ilk haftasi transfer. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
İnşallah sende güzel haberlerini verirsin bize:)Tekrar merhaba herkese, neredeyse 1,5 ay once yazmisim sizlere ilk defa. Bu aksamda hepsini okuyacagim diye gozlerim portledi. Bu surede hamile olan arkadaslari tebrik ederim. O kadar mutlu oluyorum ki okudukca, umut oluyorsunuz. Bende 5 kasimda histo oldum, bu pazarteside kalinlastirmaya basladik. Haftaya cuma tekrar kontrolum var, hersey yolunda gidersede aralik ilk haftasi transfer. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
sağol canım Allah razı olsun.. bu arada kaan bey kalp atışlarını dinletiyormu hemen?Günaydın arkadaşlar. Gündüz iş yerinde sürekli ekran başında olduğum için paylaşımlarınızı rahatlıkla takip edebiliyorum. Ama akşam böyle olmuyor ve çoğunu ertesi sabah okuyabiliyorum. Keseleri gören arkadaşlarıma bir kez daha hayırlı olsun:) Rabbim kalp atışlarını ve sağ salim doğmalarını da nasip etsin. O ilk kalp atışını duymak muhteşem bir duygu. Allah herkese nasip etsin. Hatta ben şimdi bir alet aldım netten, her gün bebeğimin kalp atışını dinliyorum evde. Muhteşem bir duygu. Allah bu uğurda emek veren bütün herkese nasip etsin bu duyguyu. Hayırlı cumalar olsun inşallah sevgiler:)
merhaba canım çok az kalmış inşallah herşey mükemmel geçer ve sende bebeğine kavuşursunTekrar merhaba herkese, neredeyse 1,5 ay once yazmisim sizlere ilk defa. Bu aksamda hepsini okuyacagim diye gozlerim portledi. Bu surede hamile olan arkadaslari tebrik ederim. O kadar mutlu oluyorum ki okudukca, umut oluyorsunuz. Bende 5 kasimda histo oldum, bu pazarteside kalinlastirmaya basladik. Haftaya cuma tekrar kontrolum var, hersey yolunda gidersede aralik ilk haftasi transfer. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
Canım ben ilk kalp atışını görmeye 1 eylülde gidecektim ama kanamam oldu ve apar topar 3 gün öncesinden gittik. Kaan Bey hemen gel demişti çünkü. İş yerinde oldu kanamam ve müdürümden Allah razı olsun hemen götürdü beni. Muayaneye girdiğimde hemen gördüm miniğimin kalp atışını ve o an muhteşemdi. Ben kaybettim diye ağlıyordum çünkü. Ama sesini dinletmedi Kaan Bey. 3. gidişimde dinletti muhteşem bir şey. Ama duymana gerek yok ekranda minicik beyaz bir nokta yanıp sönüyor. İşte o kalp atışı ve onu görünce yeniden doğmuş gibi hissediyorsun kendini:) Şimdi ise her gün dinliyorum çok şükür. Darısı senin başına canım.sağol canım Allah razı olsun.. bu arada kaan bey kalp atışlarını dinletiyormu hemen?