- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.561
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAmin canim insallah hayirlisi ile bunu o kadar cok istiyorum ki sadece bana degil tüm evlat hasreti cekenlere versin insallah
Hoş geldin Efil79 :) Hayırlı olsun tedavin inşallah.Merhaba Kader Arkadaşlarım,
bu sefer sessizce takip ettim sizleri, Kaan Bey e karar vermem de de etkili oldunuz. iyi haberlerinize sevindim, kötü sonuçlara üzüldüm. mart ayından beri kaan beye gidiyorum, önce vitamin, arı sütü hazırlık, sonra ilk toplama 1 adet 1. kalite 2 adet 2.kalite embiriyomuz oldu, ikinci toplamamız da maalesef sonuç sıfır. bu da biraz moral bozukluğu yarattı, transfere kadar 1-2 ay ara verelim demiştik, gerçi 4 ay oldu.... transfere hazırlık için cumartesi gideceğiz, öğrenmek istediğim histo regl bitiminde mi yapılacak? (daha önce öyle yaptırmıştık) bir de bu dönemde vitaminler dışında bir ilaç kullanacak mıyız? transfer öncesinde rahim kalınlaştırmak için hangi iğne ( ve ne kadar) kullanılacak? beni bilgilendirir seniz, çok mutlu olacağım... çünkü şimdiden strese girdim ne kadar daha lazım ne ne zaman olur? diye... Hakkımızda hayırlısı inşallah...
sevgiler...
hayırlı haberler ver inşallah canımKızlaar erkenden uyandım cok heyecanlıyım keseyi gormeye gideceğim için
Amiin canım inşallah :)hayırlı haberler ver inşallah canım
Gözün aydın, sağlıkla büyüsün bebeğin :)merhaba arkadaşlar;
biz de bugün kesemizi gördük hayırlısıyla,artık bir sonraki adım 10 gün sonrasına,nasipse kalp atışını duyacağız,,dualarım hepimizle...
Kızlaar erkenden uyandım cok heyecanlıyım keseyi gormeye gideceğim için
Ay cok heyecanli bir durum :) hadi bakalim guzel haberlerini alacagiz insallah.agapo canım sağol bende cok merak ediyorum ama genelde arladaslarımın icine tel doguyormus cinsiyetini bile soylediler erkek :) sağlıklı eli ayağı duzhün hayırlı evlat olsun cinsiyeti sayısı ikinci planda :)
Bol keseler insallahcycass 37878798 .!.:Kızlaar erkenden uyandım cok heyecanlıyım keseyi gormeye gideceğim için
Olsun olsun iyi olsunlarda gezsinler bizim içindetaze annemız bornova forumda gezmelerde ki....ispiyoncu benn..
Canim cok sevindim. Peki kacinci gunun embryolari koyulmustu ?Kızlar gördüm minik kurabiyemi :) minicik vir kesem var 10 gün sobra kalp atisi icin gideceğim :) cok sukur bu gunleride gördük
Hadi hayırlı olsun canım. Çok dikkat et kendine bundan sonra. Kaan Bey anlatmıştır gerçi neler yapman gerektiğini:) Darısı bütün arkadaşlarımızın başına inşallah.Kızlar gördüm minik kurabiyemi :) minicik vir kesem var 10 gün sobra kalp atisi icin gideceğim :) cok sukur bu gunleride gördük