Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım başta sebepsiz deniliyordu 2 tüp denememizde... ama anladım ki bu tedavimizde yumurta sayısı ve kalitesi sorunum. 3. yumurta toplamayı da yapalım dedi kaan bey ama ben madden de manen de yapamam dedim, onun için transferi bile yaz sonu yapalım dedim, gerçi kış başına geldik :) 3 adet kardan bebeğimin hepsini de transfer istiyorum.
Merhaba canim. Ayni donemlerde baslamisiz tedaviye. Maalesef benim henuz 1 kardan bebegim var. 3 toplamada. En son negatif sonucu alinca isten ayrilip ara vermeye karar verdik. En az 2 ay sonra tekrar toplama olacak ins. Senin en azindan 3 tane bebis var ve transfere baslayacaksiniz. Ins olumlu da olacak. Yasin kacti âcaba ?

canım başta sebepsiz deniliyordu 2 tüp denememizde... ama anladım ki bu tedavimizde yumurta sayısı ve kalitesi sorunum. 3. yumurta toplamayı da yapalım dedi kaan bey ama ben madden de manen de yapamam dedim, onun için transferi bile yaz sonu yapalım dedim, gerçi kış başına geldik :) 3 adet kardan bebeğimin hepsini de transfer istiyorum.
İnşallah mutlu sona ulaşırsın amh değeriniz kaçtı acaba?

efil79 efil79 canım merhaba hosgeldin sorularini yanitlayim evet hsito adet bittikten bi kac gun sonra oluyor. Histo sonrasi nasil bir ilac yesavisi uygular o kaan beyde saklı ama rahim kalinlastirmak icin climara bant estrofem tablet kullandiriyor. Daha sonra bunlara takviye olarak progestan ve prolutan igne ekleniyor igne dediysem korkma sakin her gun degil 5 gune bir kullabiyorum ben :) hayirlisi olur insallah senin icin kardan bebeklerin rahiminda can bulu

Merhaba canim. Ayni donemlerde baslamisiz tedaviye. Maalesef benim henuz 1 kardan bebegim var. 3 toplamada. En son negatif sonucu alinca isten ayrilip ara vermeye karar verdik. En az 2 ay sonra tekrar toplama olacak ins. Senin en azindan 3 tane bebis var ve transfere baslayacaksiniz. Ins olumlu da olacak. Yasin kacti âcaba ?
canım benim de 1 sayılır diğer 2 si 1. kalite değil şansı artırmak için bir toplama daha deneyelim istemişti kaan bey ama ben gene olumsuzlukla karşılaşmak istemedim, hepsinin transferini isteyeceğim yaş 35 zaten..

efil79 efil79 canım merhaba hosgeldin sorularini yanitlayim evet hsito adet bittikten bi kac gun sonra oluyor. Histo sonrasi nasil bir ilac yesavisi uygular o kaan beyde saklı ama rahim kalinlastirmak icin climara bant estrofem tablet kullandiriyor. Daha sonra bunlara takviye olarak progestan ve prolutan igne ekleniyor igne dediysem korkma sakin her gun degil 5 gune bir kullabiyorum ben :) hayirlisi olur insallah senin icin kardan bebeklerin rahiminda can bulu
decopaptly gibi bir şey kullanmıştın sen sanırım, elimde 5 adet vardı 7 li kutu almıştım acaba kullanır mıyız? yani merak ettiğim transfer öncesi ilaçlara ne kadar gider ki? bazı arkadaşların da vitaminlerini değiştirmiş, vitaminlerim de bittiği için... prolutan iğneyi 2. tüp transferimde yemiştim... hepimiz inşallah kardan bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım..

merhaba arkadaşlar;
biz de bugün kesemizi gördük hayırlısıyla,artık bir sonraki adım 10 gün sonrasına,nasipse kalp atışını duyacağız,,dualarım hepimizle...
Cookk hayirli olsun..Allah kucagina almayi nasip etsin... Ben de haftaya kallbini dinlemeye gidicem... Sen de cok heyecanlisindir eminim...

efil79 efil79 decapeptyl depotmu elindekiler ? Eger öyleyse husto sonrası ondan bir tane yapiyorlar evet ben kullandım uzun bir süre yaklasik 3 ay. Vitaminlerine aynen devam edersin diye dusunuyorum çünkü degistirilen arkadaşlar da tekrar toplama islemi olacagi icin drgistirildi. Tranfer oncesi ve sinrası ilaclar pek pahalı degil en pahalısı bantlar 40 lira gibi birşey sanirim oda bir kutu 16 gün yetiyor sana ayrica aile hekinine yada hastanedeki kd. Doktoruna yazdirabiliyorsun. Gerci aylik yaziyorlar yani ayda bir kutu oduyor devlet ama olsun. Hamile kalinca daha fazla oduyor sanirim .

X