Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

agapo agapo benimde 14.gun degerim 1201 cikti.Allah tamamina erdirsin insallah.3gundur esimle yillik izindeyiz o yuzden cok sik giremiyorum kizlar ama gelismelerden haberdar edicem sizleri.dualarim sizlerle
Cycas canım burdada tekrardan gözün aydın diyeyim menekşe canım seninde değerin katlanmış. Güzel Anneler umarım kucağınıza alacağınız zamanları da görürsünüz :nazar:

leylek.gif
BEBEĞİME... Senin kokunu duyacağım günün özlemiyle bekliyorum, umutlarımı yenileyip yarınlarıma ışık olacağın günü..Haberini alıp sevinçten boğazıma düğümlenen hıçkırıklarla aleme haykıracağım günü..Şimdi bekliyorum sadece sessiz ve yorgun yüreğimle ıssız limana demir atmış umutlarımla bekliyorum yeniden coşup dalgalanmayı yani seni bekliyorum bebeğim..Sessizce gelip kollarıma sığınmanı ve seni dünyada bütün kötülüklerden koruyabilecek kadar güçlü bir annen olacağını bil meleğim...Bütün özlemimle,bütün hasretimle bekliyorum gelmeni.. ANNEN :emir_bebek::emir_bebek:
Canım :KK61:

Merhabalar tüp bebek için (Opu+transfer) 4900, iğneler ilaçlar da 2000-3000 arası diyebiliriz. Her kişiye farklı bir tedavi uyguladığı için Kaan bey iğne ve ilaç ücretleri değişiklik gösteriyor. Sizin de herşey gönlünüzce olsun inşallah.... :)
Ortalama olarak öğrenmek istedim çok teşekkür ederim.4900 TL demekki kesin gerisi artık tedaviye göre :KK66:

"dimple020, post: 37837214, member: 242769"]Merhaba arkadaslar iyi aksamlar.Bİ konu hakkinda bilgi almak istiyorum.Yakin zamanda tedavi goren arkadaslarim tedavi maliyetleriniz ne kadar tuttu? Yakin zamanda bende Kaan beyde tedavi görmek iistiyorum.Bİlgi verebilirseniz cok sevinirim.
Hersey gönlünüzce olsun..
Herkwse farkli tedavi uygulaniyor herkesin rahatsizlugi ayni değil 7000 tutan var 10000 tutan var ama ilaçlarla birlikte. Ama çok iyi bir karar vermiş sin tebrik ederim.[/QUOTE]
Teşekkür ederim.Evet uzun zaman araştırmalarımdan sonra Kaan Bey de karar kıldık. Gerçekten içim çok rahat.Kendisiyle tlf da görüşmüştük.Başarılı bi doktor olduğuna inanıyorum.Hayırlısı olur inşallah.

Herkwse farkli tedavi uygulaniyor herkesin rahatsizlugi ayni değil 7000 tutan var 10000 tutan var ama ilaçlarla birlikte. Ama çok iyi bir karar vermiş sin tebrik ederim.
Teşekkür ederim.Evet uzun zaman araştırmalarımdan sonra Kaan Bey de karar kıldık. Gerçekten içim çok rahat.Kendisiyle tlf da görüşmüştük.Başarılı bi doktor olduğuna inanıyorum.Hayırlısı olur inşallah.[/QUOTE]
Hayırlısı olsun. Hoşgeldin o zaman aramıza :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Herkwse farkli tedavi uygulaniyor herkesin rahatsizlugi ayni değil 7000 tutan var 10000 tutan var ama ilaçlarla birlikte. Ama çok iyi bir karar vermiş sin tebrik ederim.
Teşekkür ederim.Evet uzun zaman araştırmalarımdan sonra Kaan Bey de karar kıldık. Gerçekten içim çok rahat.Kendisiyle tlf da görüşmüştük.Başarılı bi doktor olduğuna inanıyorum.Hayırlısı olur inşallah.[/QUOTE]
Hayırlı olsun çok sevindim Kaan Bey'de karar kıldığınıza.

X