Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba Kader Arkadaşlarım,
bu sefer sessizce takip ettim sizleri, Kaan Bey e karar vermem de de etkili oldunuz. iyi haberlerinize sevindim, kötü sonuçlara üzüldüm. mart ayından beri kaan beye gidiyorum, önce vitamin, arı sütü hazırlık, sonra ilk toplama 1 adet 1. kalite 2 adet 2.kalite embiriyomuz oldu, ikinci toplamamız da maalesef sonuç sıfır. bu da biraz moral bozukluğu yarattı, transfere kadar 1-2 ay ara verelim demiştik, gerçi 4 ay oldu.... transfere hazırlık için cumartesi gideceğiz, öğrenmek istediğim histo regl bitiminde mi yapılacak? (daha önce öyle yaptırmıştık) bir de bu dönemde vitaminler dışında bir ilaç kullanacak mıyız? transfer öncesinde rahim kalınlaştırmak için hangi iğne ( ve ne kadar) kullanılacak? beni bilgilendirir seniz, çok mutlu olacağım... çünkü şimdiden strese girdim ne kadar daha lazım ne ne zaman olur? diye... Hakkımızda hayırlısı inşallah...
sevgiler...

Merhaba Kader Arkadaşlarım,
bu sefer sessizce takip ettim sizleri, Kaan Bey e karar vermem de de etkili oldunuz. iyi haberlerinize sevindim, kötü sonuçlara üzüldüm. mart ayından beri kaan beye gidiyorum, önce vitamin, arı sütü hazırlık, sonra ilk toplama 1 adet 1. kalite 2 adet 2.kalite embiriyomuz oldu, ikinci toplamamız da maalesef sonuç sıfır. bu da biraz moral bozukluğu yarattı, transfere kadar 1-2 ay ara verelim demiştik, gerçi 4 ay oldu.... transfere hazırlık için cumartesi gideceğiz, öğrenmek istediğim histo regl bitiminde mi yapılacak? (daha önce öyle yaptırmıştık) bir de bu dönemde vitaminler dışında bir ilaç kullanacak mıyız? transfer öncesinde rahim kalınlaştırmak için hangi iğne ( ve ne kadar) kullanılacak? beni bilgilendirir seniz, çok mutlu olacağım... çünkü şimdiden strese girdim ne kadar daha lazım ne ne zaman olur? diye... Hakkımızda hayırlısı inşallah...
sevgiler...
Tedaviniz hayırlı olsun sorun neydi ?

Tedaviniz hayırlı olsun sorun neydi ?
canım başta sebepsiz deniliyordu 2 tüp denememizde... ama anladım ki bu tedavimizde yumurta sayısı ve kalitesi sorunum. 3. yumurta toplamayı da yapalım dedi kaan bey ama ben madden de manen de yapamam dedim, onun için transferi bile yaz sonu yapalım dedim, gerçi kış başına geldik :) 3 adet kardan bebeğimin hepsini de transfer istiyorum.

Bazen giremiyoum bide bu ara keyifsizim grip gibi olcam kırılıyor vucudum :KK1: 24unde kontrol var o gun belli olucak aralik 10-14 arasi gibi demisti tam gunu söyleyecek insallah :KK76:
Geçmiş olsun kendine dikkat et bu aralar aralık 5 -6 gibi gelicem bende iğnelere başlıycaz belki senin geliceğin zaman bende orda olabilirim yumurta takibi icin

X