Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaşlar Günaydın Saizen iğnelerimin bu sabah 7. sini yaptım. Son doz biraz fazla kalabilir,kalanın hepsi yapılabilir denmişti ancak bende kalan doz neredeyse çift doz gibi. 8. iğnede, sizde de bu kadar fark olmuş muydu ?

Canım sakın pes etme ve üzülme. Sen güçlüsün bunu çok iyi biliyoruz hepimiz. Ben inanıyorum ki rabbim seni bir gün mutlaka sevindirecek. Benim canım ciğerim arkadaşıma(yumurtalık kanserinden döndü son anda) dr lar "asla çocuğun olmaz" demişti. Tüp bebekle hem de ilk seferde ikizleri oldu. 3 yıl sonra da kendiliğinden tekrar ikizlere gebe kaldı. Yani Allahtan umut kesilmez. Kaan Bey eminim seninle başarıya ulaşmadan bırakmaz seni. Aynen dediğin gibi kafadan çıkarmak gerekiyor. Tabi başta mümkün değilmiş gibi görünse de isteyince yapıyorsun kendimden biliyorum. Dualarımız seninle. ben gönülden inanıyorum senin bize bir gün " hamileyim" haberini vereceğine:)

merhaba, bana da aynisini soylemislerdi, ama dedigin gibi8. gun olmasi gerekenden fazla kaldi.

Can sesi 17 üniteye ayarlanmaso gerekirdi ve son kalanda ya 17.den biraz az yada biraz çok olacaktı. Ben geçen hafta özellikle tekrardan sordum dedimki 25 ünite kaldı diyelim ne yapacağız hemşire hanım o kadar kalamaz kaldıysa da 8.gün 17 üniteye devam kalanıda bir sonrasinda yapılır dedi. Ama istersen tel aç sor canım.

Bende 21 di herkesin farklı oluyor. O yüzden kesinlikle sorması en mantıklısı son dozda benim çok az kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…