Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım bu saizen kafamı karıştırdı hazırlaması zor biraz karışık bakalım anlayan bir hemşire falan bulabilecekmiyim sen hangi aşamadasın transfer ne zaman canım ?
sen böyle yazınca bende bi bakayım dedim nasılbir iğneymiş diye internette bir video var bi amca anlatıyor ama gavurca konuşuyor bi bak istersen canım

Hayırlı güzel haberlerle gel canım bekliyoruz biz eşimle sarılıp ağlamıştık kalp atışını duyunca inşallah bu duyguyu birdaha yaşamak nasip olur :)

Cok tesekurler canim. Onceden pilates yâpiyordum is saatleri ve uźaklik oldigu icin ara vermistim. Ilk isim pilatese yazilmak ve yuruyus yapmak. Ins benim de yumurta sayim artar :)

İnşallah canım sen rahat ol kafanı bir süre uzaklaştır kendinle ilgilen bir sürü bir sürü yumurtaların olacak ve güzelce döllenecekler Allahın izniyle

Canim saizen i hemsire 8 kere kullanilacak sekilde ayiriyordu. Sen hemsireye yaptiramamis miydin ?
Canım ben iğneyi eczaneden aldım eve geldim izmirde oturmuyorum vurulmaya başlamadan 2gün önce hazırlanıyormuş 30 unda basliyacağın o yüzden hazırlatamadım şimdi aklım hep onda birde yan etki falan yapıyormu internetten baktım vücut geliştirenlerede uygulanıyormuş

Bende bir yan etki falan yapmadı ben kullandığım iğnelerin ya da ilaçların içeriklerini okumuyorum etkilemeyim diye okuma sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…