- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.401
sen böyle yazınca bende bi bakayım dedim nasılbir iğneymiş diye internette bir video var bi amca anlatıyor ama gavurca konuşuyorCanım bu saizen kafamı karıştırdı hazırlaması zor biraz karışık bakalım anlayan bir hemşire falan bulabilecekmiyim sen hangi aşamadasın transfer ne zaman canım ?
Canım bu saizen kafamı karıştırdı hazırlaması zor biraz karışık bakalım anlayan bir hemşire falan bulabilecekmiyim sen hangi aşamadasın transfer ne zaman canım ?
Hayırlı güzel haberlerle gel canım bekliyoruz biz eşimle sarılıp ağlamıştık kalp atışını duyunca inşallah bu duyguyu birdaha yaşamak nasip olur :)bende kimse yazmayınca herkes sessizce gitti sandımbenim eşim haftanın 4-5 günü evde olduğu için alışık o bana yarın testimi tekrar ettirip kaan beye bildireceğim ve kese için tarih söylecek inşallah
Bakalım canım araştıracağım vardır elbet bir yoluSaglik ocagindaki hemsirelere sorsan canim? Onlar bilmiyorsa bile dogru yere yonlendirirler seni mutlaka...
Canim saizen i hemsire 8 kere kullanilacak sekilde ayiriyordu. Sen hemsireye yaptiramamis miydin ?Bakalım canım araştıracağım vardır elbet bir yolu
Cok tesekurler canim. Onceden pilates yâpiyordum is saatleri ve uźaklik oldigu icin ara vermistim. Ilk isim pilatese yazilmak ve yuruyus yapmak. Ins benim de yumurta sayim artar :)
arkadaşlar haftasonu hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor nasılsınız? nerelerdesiniz?
Canım bu saizen kafamı karıştırdı hazırlaması zor biraz karışık bakalım anlayan bir hemşire falan bulabilecekmiyim sen hangi aşamadasın transfer ne zaman canım ?
Canım ben iğneyi eczaneden aldım eve geldim izmirde oturmuyorum vurulmaya başlamadan 2gün önce hazırlanıyormuş 30 unda basliyacağın o yüzden hazırlatamadım şimdi aklım hep onda birde yan etki falan yapıyormu internetten baktım vücut geliştirenlerede uygulanıyormuşCanim saizen i hemsire 8 kere kullanilacak sekilde ayiriyordu. Sen hemsireye yaptiramamis miydin ?
Canım ben iğneyi eczaneden aldım eve geldim izmirde oturmuyorum vurulmaya başlamadan 2gün önce hazırlanıyormuş 30 unda basliyacağın o yüzden hazırlatamadım şimdi aklım hep onda birde yan etki falan yapıyormu internetten baktım vücut geliştirenlerede uygulanıyormuş
Çok doğru söyledin canım senin transfer ne zaman olucakBende bir yan etki falan yapmadı ben kullandığım iğnelerin ya da ilaçların içeriklerini okumuyorum etkilemeyim diye okuma sende :)
Çok doğru söyledin canım senin transfer ne zaman olucak
Sagol canim benim. Inaniyorum ben de :)İnşallah canım sen rahat ol kafanı bir süre uzaklaştır kendinle ilgilen bir sürü bir sürü yumurtaların olacak ve güzelce döllenecekler Allahın izniyle
Aynen. Hicbirini okumadim etkilenmeyim diye. Bende bir yan etki olmadi. Belki de cok yumurta olmadigi icindir bilmiyorum.Bende bir yan etki falan yapmadı ben kullandığım iğnelerin ya da ilaçların içeriklerini okumuyorum etkilemeyim diye:)
Kaç tane kardan bebeğin var canımAralıkta muayeneye gidince karar vericem sanırım
Kaç tane kardan bebeğin var canım
Saizen büyüme hormonuymuşAynen. Hicbirini okumadim etkilenmeyim diye. Bende bir yan etki olmadi. Belki de cok yumurta olmadigi icindir bilmiyorum.