Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

[QUO"kalbiminozu, post: 37803960, member: 601666"]Canım, iyi olmasına çok sevindim. Nazlı bir kız olacak bencede. Hayırlısıyla kucağına alacağın günlerde gelir inşallah. Darısı başımıza.[/QUOTE]
Amin canım inşallah en kisa surede hayırlı haberlerini bekliyorum.dualarim sizinle.

UOTE="SWALLOW09, post: 37805016, member: 438912"][QUOozlem_arica, post: 37802762, member: 618367"]Merhaba arkadaşlar. Simdi muayeneden ciktik. Herşey yolunda cok şükür. Ama cinsiyetini gostermedi Kaan Bey bu durumlarda genelde kız bekleriz dedi:) Elbetteki hayırlısı ve önemli olan sağlıklı olması. Ben bir an önce kızım yada oğlum diye sevmek istiyorum ondan merakim:) 1 ay daha bekliycez bebisimi. Aramiza yeni katılan arkadaşlarda olmuş hoşgeldiniz:) Dualarim sizlerle.[/QUOTE]
Kiz ozlem sen yazinca ben duygulaniyorum hep yaaa [/QUOTE]
Canim benim anne adayi oldugundan olsa gerek duygusalligin:) sen hep iyi ol ve hep guzel haberler ver insallah. Guzel yurekli arkadasim:)

allah gönlüne göre versin canım

Kiz ozlem sen yazinca ben duygulaniyorum hep yaaa [/QUOTE]
Canim benim anne adayi oldugundan olsa gerek duygusalligin:) sen hep iyi ol ve hep guzel haberler ver insallah. Guzel yurekli arkadasim:)[/QUOTE]

Hayırlısı ile inşallah onu da görürsün canım içini ferah tut her zaman :)

Tedavin hayırlı olsun canım gelişmeleri bizimle de paylaş sık sık. İnşallah bunun sonucunda bebişine kavuşursun :)

Canım inşallah seveceğin günler de gelecek. Cinsiyetini merak ediyordum demek minik göstermedi olsun sağlıklı sıhhatli olsun da tek

Canım benim Allahın izni ile olacak inşallah buna inan. Bu kadar emek ve umut varsa mutlaka mükafatı da olacaktır. İşten çıkman kafanı rahatlatman çok iyi olur bence. Ben çalışırken çok fazla stres oluyormuşum ama farkında değilmişim çıkınca yumurta sayım bile arttı bir de ben pilatese gitmeye başladım yaklaşık 6 aydır gidiyorum ve çok iyi hissediyorum kendimi de. İstersen sen de yürüyüş yapabilir ya da spor salonuna yazılabilirsin. Sana kesinlikle iyi gelecek. Dualarım seninle canım...

Pilatese baslayacagim insallah. Ara vermistim iyi olacak. bir kardan bebegim var o bana guc veriyor :)

Zaten yapıyormuşsun önceden pilates yazdıktan sonra okudum sana :) Kesinlikle daha iyi hissedeceksin kendini canım benim evet çok şükür ki bir kardan bebeğin var ve annesine kavuşmayı bekliyor

Cok tesekurler canim. Onceden pilates yâpiyordum is saatleri ve uźaklik oldigu icin ara vermistim. Ilk isim pilatese yazilmak ve yuruyus yapmak. Ins benim de yumurta sayim artar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…